Ще таке питання виникло , підкажіть була ласка хто вже через це проходив
От в кого було більше 200 тис в банку який збанкрутував ,яка процедура , писати заяву на отримання в 4 чергу , шанси звісно примарні , але надія поминає останньою . Де можна знайти бланк цієї заяви та куди її потім відсилати ? І де можна почитати процедуру детально ?
PUnder написав:Западло с Укргазом, в селе где мои "клиенты" живут нет его . Теперь расходы на поездки
А как на счет тематики доверенностей?
кто подскажет, что еще надо к доверенностям? Паспорта родителей или копии? Каков вообще пакет документов если я буду получать выплаты за кого-то?
вы приносите довереннсть нотариальную от родителей ... там должно быть указано что они вам доверяют получать выплату от ФГВЛ паспорт ваших родителей не может покидать их рук .. если нет родителей то и нет их паспорта соответственно ... берете с собой довернность оригинал, свой паспорт и свой код а также нотариальнозаверенную копию єтой доверенности
Що має бути зазначене у довіреності для того, щоб отримати кошти?
Довіреність на отримання коштів має містити, зокрема, але не виключно, фразу про те, що довірена особа має право «отримувати кошти в будь-яких фінансових та банківських установах, а також відшкодування коштів за вкладами від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб».
Подскажите,пожалуйста,кто знает.Если счета открыты в Донецкой области, а я времено проживаю в другой области, то обращаться можно в банк, курирующий выплаты по Дон. обл, но в районе временого проживания?
Ukrainian написав:Ще таке питання виникло , підкажіть була ласка хто вже через це проходив
От в кого було більше 200 тис в банку який збанкрутував ,яка процедура , писати заяву на отримання в 4 чергу , шанси звісно примарні , але надія поминає останньою . Де можна знайти бланк цієї заяви та куди її потім відсилати ? І де можна почитати процедуру детально ?
Дякую за допомогу
Проходила неоднократно и пока безрезультатно
Но если "надія поминає останньою", то можете почитать вчерашнее обсуждение этой надії в ветке банка Надра на стр.209, начиная с этого сообщения: viewtopic.php?p=3093177#p3093177 Там подробно о процедуре и образцы заявлений.
marina611 написав:Подскажите,пожалуйста,кто знает.Если счета открыты в Донецкой области, а я времено проживаю в другой области, то обращаться можно в банк, курирующий выплаты по Дон. обл, но в районе временого проживания?
обращаетесь в в банк, согласно таблице по прописке на территории любой области
АТ «ДЕЛЬТА БАНК» - БАНК З ТИМЧАСОВОЮ АДМІНІСТРАЦІЄЮ
09.06.2015
Оголошення про здійснення виплат вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК» за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до 03 березня 2015 року включно
З 11 червня 2015 року ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДЕЛЬТА БАНК» (далі – АТ «ДЕЛЬТА БАНК») починає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 03 березня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати коштів будуть здійснюватися через установи чотирьох банків.
Банк, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з АТ «ДЕЛЬТА БАНК». Перелік банків наведено у таблиці.
Місцереєстрації проживання за паспортом, вказане вкладниками при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з АТ «ДЕЛЬТАБАНК»
Банк, що здійснює виплату коштів
Вінницька область ПАТ «КБ «УКРГАЗБАНК»
Волинська область ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК»
Дніпропетровська область ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК»
Донецька область АБ «УКРГАЗБАНК»
Житомирська область АТ «УКРЕКСІМБАНК»
Закарпатська область АТ «УКРЕКСІМБАНК»
Запорізька область ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК»
Івано-Франківська область АБ «УКРГАЗБАНК»
Київська область АТ «ОЩАДБАНК»
м. Київ АТ «ОЩАДБАНК»
Кіровоградська область ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК»
Луганська область АБ «УКРГАЗБАНК»
Львівська область АТ «УКРЕКСІМБАНК»
Миколаївська область ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК»
Одеська область ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК»
Полтавська область АТ «УКРЕКСІМБАНК»
Рівненська область АБ «УКРГАЗБАНК»
Сумська область АБ «УКРГАЗБАНК»
Тернопільська область АТ «УКРЕКСІМБАНК»
Харківська область АТ «УКРЕКСІМБАНК»
Херсонська область ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК»
Хмельницька область АБ «УКРГАЗБАНК»
Черкаська область АБ «УКРГАЗБАНК»
Чернівецька область ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК»
Чернігівська область АТ «УКРЕКСІМБАНК»
Звертаємо увагу, що вкладникам – нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК».
Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до відділення визначеного банку з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).
Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до АТ «ДЕЛЬТА БАНК».
Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 03 березня 2015 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду — http://www.fg.gov.ua/payments/delta-116.html, на сайті АТ «ДЕЛЬТА БАНК» — http://www.deltabank.com.ua та у відділеннях даного банку.
Для вкладників АТ «ДЕЛЬТА БАНК» створено «гарячу лінію» за номером: 0 800-30-40-10 (безкоштовно в межах України), що працює цілодобово в автоматичному режимі та з можливістю з’єднання з оператором.
ДОВІРЕНІСТЬ №_____________________ (порядковий номер довіреності) місто ______________, ___________________________________________________ (місто) (дата прописом) Я, громадянин України _______________________________________________________ (далі – Довіритель), (прізвище, ім’я, по-батькові Довірителя) власник паспорта серії ______№ ___________, виданого ____________________________________________, (серія) (номер паспорту) (орган та дата видачі паспорту) реєстраційний номер облікової картки платника податків ____________________, зареєстрований за (реєстраційний номер) адресою: __________________________________________________________________________________ , (адреса реєстрації) ознайомлений з загальними вимогами Цивільного кодексу України, додержання яких є необхідним для чинності правочину, повністю усвідомлюючи значення своїх дій та згідно вільного волевиявлення, котре відповідає моїй внутрішній волі, на підставі та відповідно до усного договору доручення та на виконання вимог ст. 1007 Цивільного кодексу України цією довіреністю уповноважую ________________________________________________________________________ (далі – Довірена особа), (прізвище, ім’я, по-батькові Довіреної особи) власника паспорта серія ______ № ____________, виданого _________________________________________, (серія) (номер паспорту) (орган та дата видачі паспорту) який зареєстрований за адресою: ________________________________________________________________, (адреса реєстрації) здійснювати будь-які операції за депозитними, поточними рахунками (далі – Рахунки), відкритими на моє ім’я у ПАТ « »*, що дозволені чинним законодавством України, а також операції з грошовими коштами, що здійснюються за участю Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та ПАТ “БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ”. Для чого Довіреній особі надаються права: подавати від мого імені документи, в тому числі заяви, що стосуються реалізації наданих повноважень, зокрема щодо видачі готівкових коштів; отримувати грошові кошти, що знаходяться на Рахунках без будь-яких обмежень у сумах, а також нараховані проценти та інші платежі, в тому числі кошти, що відшкодовуються вкладникам Фондом гарантування вкладів фізичних осіб через ПАТ “БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ; здійснювати переказ безготівкових коштів з Рахунків на будь-які інші рахунки, в тому числі здійснювати перекази в ПАТ “БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ з метою отримання відшкодування, що здійснюється Фондом гарантування вкладів фізичних осіб у будь-який спосіб; розписуватися за мене на документах, в тому числі при одержанні грошових коштів; вчиняти всі інші юридично значущі дії, безпосередньо пов’язані з цією довіреністю та в межах наданих повноважень. * найменування відповідного Банку