|
|
![]() Re: УкрексiмбанкДля работы 3D нужно подключить платное sms-информирование к карточному счету (10 грн. в месяц за 1 счет).
![]() Re: УкрексiмбанкCall-центр лежит из-за Дельты.
Я подключал 3D звонком менеджеру в отделение. Теперь по всем операциям приходит две sms разного формата: бесплатная от интернет-банка и платная от sms-информирования. Впрочем, бесплатные sms можно произвольно настраивать на сайте интернет-банка, вплоть до отключения. ![]()
Тому виникає питання, з досвіду ви це кажете чи просто переплутали. У мене колись був прикрий досвід, коли відсотки за місяць по депозиту, до якого не було картки, я перекидав з депо. рахунку на зарплатну карту, то з мене зістригли 1%, хоча у тарифах по зарплатних також є пункт:
Коли я задав операціоністу логічне питання WTF? Вона відповіла, що під цей пункт підпадає лише автоматичне зарахування на карту підв'язану до депо, а операція переказу з депо. рахунку на карту вже не підпадає, але зарплатну карту напряму підв'язати не можна, пункт у тарифах просто для краси і взагалі я не вмію читати тарифи. Тому цікавить саме практичний досвід поповнення депо. карток не депо. коштами. ![]() Re: УкрексiмбанкТехнологія безпечних розрахунків в Інтернеті – 3-D Secure Verified by Visa.
3-D Secure Verified by Visa (VbV) - це протокол, що використовується як додатковий рівень безпеки при оплаті товарів та послуг із застосуванням платіжних карток Visa у мережі Інтернет, шляхом введення ще одного кроку із аутентифікації картки. Для держателя картки, що підтримує 3-D Secure, в процесі оплати онлайн крім необхідної зазвичай інформації запитується додатковий одноразовий пароль, що надається банком в SMS-повідомленні на номер телефону, підключеному до SMS-інформування за карткою. На сайтах, що підтримують 3-D Secure, є відповідна позначка. Підключення до технології 3-D Secure VbV здійснюється автоматично одночасно з підключенням до послуги SMS-інформування. ![]() Re: УкрексiмбанкПісля налаштування послуги SMS-інформування, Ви отримуватимете SMS-повідомлення з оперативною інформацією щодо операцій списання або зарахування коштів з Вашого карткового/поточного рахунку, а також з інформацією про неуспішні спроби виконання операцій із використанням Ваших платіжних карток.
Для налаштування послуги SMS-інформування необхідно надати до Банку відповідну письмову заяву. SMS-інформування за картковими рахунками Залежно від Ваших потреб налаштування SMS-інформування за картковим рахунком можливе за такими схемами: за операціями без використання платіжних карток, проведеними Банком (зарахування заробітної плати, договірне відрахування комісії тощо); тільки за операціями, проведеними з використанням платіжних карток (всіх з переліку зареєстрованих по картковому рахунку або деяких із цього переліку); за всіма проведеними операціями (як із використанням, так і без використання платіжних карток). Тариф: 10 грн./місяць. SMS-інформування за поточними рахунками Тариф: SMS-інформування по операціях за рахунком - 4 грн./місяць; SMS-інформування по операціях за рахунком та щоденне SMS-інформування про залишок на рахунку - 10 грн./місяць.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|