Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 372373374375376 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 22:11

olenakor написав:
Арамат написав:
Да , ведь Вы же работаете в банковской сфере ! А как же иначе :?: :lol:

Не угадали. Я работаю бухгалтером, не в банке. 8)

Olenakor ! Наверное , поэтому так много Ваших сообщений на ветке "Как банки увольняют своих работников " . Переживаете очень...... :wink:
Востаннє редагувалось Арамат в Вів 02 чер, 2009 22:55, всього редагувалось 1 раз.
Арамат

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 22:20

квестор написав:
Innoczka написав:Проблемні кредити можуть знищити німецькі банки

http://www.epravda.com.ua/news/4a25026966bff/

Цитата:
Найбільше проблемних активів у Hypo Real Estate Holding (HRE) - 268 млрд. євро, HSH Nordbank - 105 млрд. і Commerzbank - 101 млрд. євро.

Ваше мнение, господа.

Чому ж лише німецькі ?? ..багато інших теж...взагалі , думаю, що Європі все лише починається.... :wink:

:D Уявляю собі топ-список через пів-року - бегемот попереду, а далі одні аборигени (ті які вижили)... :D
Karabas Barabas

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 22:25

idontbite написав:
petra1000 написав:И тут я тоже подумал - если я такой умный, а все остальные такие бездари... Почему я до сих пор не руководитель пусть даже маленького отделения какого-нить банка?
Потому что в банке не работаю :lol: :lol: :lol:
п.с.: я очень благодарен Квестору. Благодоря ему мои знания в области банков растут!

Не ображайтесь, але розумний тут Квестор.
Самоосвіта за форумом - це щось новеньке :shock:

У мене теж самоосвіта за форумом. Причому така, що задумався про другу вищу освіту - економічну :idea:

asu95 написав:
petra1000 написав:
eromeo написав:Один аналог "Активных грошей - вклад "ощадный". Открывается на 2 года, 13% гривна, 6% и 4.5% валюта. И это без карты.
До АД не дотягивает...
http://www.indexbank.ua/rus/deposit_s_konvertasiey.php

та да! смотрел.... не "фантан" :wink: однако! Да и с текущими счетами не совсем понятно!

индекс - откровенно галимый банк... может конечно у них материнская поддержка, но уровень сотрудников не поражает воображение... платят французы окровенно им мало, вот и набирают кого попало... так что лучше в другой банк из палаты Б...

Згоден на всі 100! Ще взимку писав про те, що тарифи за картками, введені з 25.02.2009, вбивають усі переваги надійності.

Ilizarov написав:
idontbite написав:Квесторе, а в білі палати зараз кладуть по страховці, за хабар, чи як? :) (Прокредит, Петрокомерц, Кредит Європа)

Что касается Прокредита, то его продвижение вверх вполне обоснованно.
у банка в акционерах ЕББР и другие далеко не шарашкины конторы.
банк серьёзный и стабильный, ставки по депо ниже рынка.
Сейчас на Сагайдачного открывается новое отделение. думаю, не каждый банк может позволить себе во время кризиса раширять свою сеть.

Нові відділення відкривали в регіонах, на Сагайдачного переїхало відділення, що було розташоване на сусідній вулиці. :wink:
Але люблю ПроКредит - зараз у них найдешевша Віза Классік в Україні, за 20 грн. Молодці!
Востаннє редагувалось I.De в Вів 02 чер, 2009 22:26, всього редагувалось 1 раз.
I.De

Подякував: 17 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 22:26

квестор написав:
Karabas Barabas написав:Квесторе, а чи є в нас можливість все-таки побачити Дельту найближчим часом знову хоча б в палаті "В"?

...до 1 жовтня..мабуть , ні...

Напевно справа в тих 500 лимонах які мають бути повернуті в другій половині вересня...
Karabas Barabas

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 22:28

steven написав:
квестор написав:
steven написав:Квесторе, у мене запитання стосовно "32 мая".
Чому так високо у Вашому рейтингу, відносно інших "європейок", стоїть "франкфуртська донька"?
"Температура" у неї - явно завищена, не "чистокровка", обіцянка ЄБРР - кіт наплакав, "мама" під крапельницею у пані Меркель. :roll:
Дякую!

...креативом і спритністю бере....ліквідність балансують....резервуються поганенько але невеликий запас в капіталі для цього мають...при такій активній роботі на ринку того мінімуму від ЄБРР має вистачити.. :wink:

А якщо "тато" кине ( не дай Боже), що йому втрачати? Він свою "роботу" зробив, а нинішня його частка нічого не варта. Та і спритність може закінчитись "інфарктом". :wink:

...все може бути, але наразі вважаю такий розвиток подій малоймовірним...
...швидче просто на період лікування "тата" просто заморозят холдинг із закордонними активами....все таки кризи минають і стартовий майданчик на потенційно прибуткові ринки не варто "палити"...
..а донька в непоганій "формі"...до "інфаркту" ще потрібно добре побігати....трішки "допінгу" і має "вигрібти"...
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 22:46

Karabas Barabas написав:
квестор написав:
Innoczka написав:Проблемні кредити можуть знищити німецькі банки

http://www.epravda.com.ua/news/4a25026966bff/

Цитата:
Найбільше проблемних активів у Hypo Real Estate Holding (HRE) - 268 млрд. євро, HSH Nordbank - 105 млрд. і Commerzbank - 101 млрд. євро.

Ваше мнение, господа.

Чому ж лише німецькі ?? ..багато інших теж...взагалі , думаю, що Європі все лише починається.... :wink:

:D Уявляю собі топ-список через пів-року - бегемот попереду, а далі одні аборигени (ті які вижили)... :D

:lol: :lol: :lol: ..дякую, сміюсь вголос... уявив бюргерів в Приваті...ментальний шок... :lol:
...ні," бронетанкова дивізія" російських пацієнтів окупує швидше...вже почали..з Опеля... :lol:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 22:53

квестор написав:
...все може бути, але наразі вважаю такий розвиток подій малоймовірним...
...швидче просто на період лікування "тата" просто заморозят холдинг із закордонними активами....все таки кризи минають і стартовий майданчик на потенційно прибуткові ринки не варто "палити"...
..а донька в непоганій "формі"...до "інфаркту" ще потрібно добре побігати....трішки "допінгу" і має "вигрібти"...

Дякую, за відповідь. Маю звичку моделювати методом "крайностей", можливо переборщив. Але "аборигенам" довіри немає, їх логіка - не для нас, та і де-які "породисті" чорно-білі птахи спокійно перелітають через Дніпро із грузом на хвостах. :wink:
steven

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 22:54

petra1000 написав:А у меня недавно оч смешная история получилась. Меня познакомили с одним банковским служащим иностранного банка. Чин не маленький, но и не оч большой.
...

И тут я тоже подумал - если я такой умный, а все остальные такие бездари... Почему я до сих пор не руководитель пусть даже маленького отделения какого-нить банка?
п.с.: я очень благодарен Квестору. Благодоря ему мои знания в области банков растут!
На самом деле банковские служащие различных рангов не обязательно есть банкирами. Перед ними стоят совершенно разные задачи: кому - свести кассу, а кому - обеспечить определенный уровень рентабельности. К примеру, упомянутый вами начальник отделения (равно как и руководитель регионального управления ситстемного банка) - не более чем "продавец", перед которым стоит план "продаж" на определенных не им условиях (срочность, процентная ставка и т.д.) - продать 28 млн. денег депозитов, выдать 30 млн. денег кредитов и т.п. И им не обязательно вдаваться для этого в высокие материи, как-то резервирование, валютная позиция...
Так что не факт, что вы бы были с вашими знаниями хорошим начальником отделения ;)
parenok

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 23:02

I.De написав:
idontbite написав:
petra1000 написав:И тут я тоже подумал - если я такой умный, а все остальные такие бездари... Почему я до сих пор не руководитель пусть даже маленького отделения какого-нить банка?

Не ображайтесь, але розумний тут Квестор.
Самоосвіта за форумом - це щось новеньке :shock:

У мене теж самоосвіта за форумом. Причому така, що задумався про другу вищу освіту - економічну :idea:
!

И я - того же мнения :!: :lol:
Арамат

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 23:09

steven написав:
квестор написав:.

Дякую, за відповідь. Маю звичку моделювати методом "крайностей", можливо переборщив. Але "аборигенам" довіри немає, їх логіка - не для нас, та і де-які "породисті" чорно-білі птахи спокійно перелітають через Дніпро із грузом на хвостах. :wink:

Нема за що...Steven, перекладіть з орнітологічного на лікарняний..бо, день був важким.... :D
квестор

Профіль

#<1 ... 372373374375376 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор