|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 02 чер, 2009 22:11
olenakor написав:Арамат написав: Да , ведь Вы же работаете в банковской сфере ! А как же иначе 
Не угадали. Я работаю бухгалтером, не в банке. 
Olenakor ! Наверное , поэтому так много Ваших сообщений на ветке "Как банки увольняют своих работников " . Переживаете очень...... 
Востаннє редагувалось Арамат в Вів 02 чер, 2009 22:55, всього редагувалось 1 раз.
-
Арамат
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 22:20
квестор написав:Innoczka написав:Проблемні кредити можуть знищити німецькі банки http://www.epravda.com.ua/news/4a25026966bff/ Цитата: Найбільше проблемних активів у Hypo Real Estate Holding (HRE) - 268 млрд. євро, HSH Nordbank - 105 млрд. і Commerzbank - 101 млрд. євро. Ваше мнение, господа.
Чому ж лише німецькі ?? ..багато інших теж...взагалі , думаю, що Європі все лише починається.... 
 Уявляю собі топ-список через пів-року - бегемот попереду, а далі одні аборигени (ті які вижили)... 
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 22:25
idontbite написав:petra1000 написав:И тут я тоже подумал - если я такой умный, а все остальные такие бездари... Почему я до сих пор не руководитель пусть даже маленького отделения какого-нить банка? Потому что в банке не работаю п.с.: я очень благодарен Квестору. Благодоря ему мои знания в области банков растут!
Не ображайтесь, але розумний тут Квестор. Самоосвіта за форумом - це щось новеньке 
У мене теж самоосвіта за форумом. Причому така, що задумався про другу вищу освіту - економічну asu95 написав:petra1000 написав:та да! смотрел.... не "фантан"  однако! Да и с текущими счетами не совсем понятно!
индекс - откровенно галимый банк... может конечно у них материнская поддержка, но уровень сотрудников не поражает воображение... платят французы окровенно им мало, вот и набирают кого попало... так что лучше в другой банк из палаты Б...
Згоден на всі 100! Ще взимку писав про те, що тарифи за картками, введені з 25.02.2009, вбивають усі переваги надійності. Ilizarov написав:idontbite написав:Квесторе, а в білі палати зараз кладуть по страховці, за хабар, чи як?  (Прокредит, Петрокомерц, Кредит Європа)
Что касается Прокредита, то его продвижение вверх вполне обоснованно. у банка в акционерах ЕББР и другие далеко не шарашкины конторы. банк серьёзный и стабильный, ставки по депо ниже рынка. Сейчас на Сагайдачного открывается новое отделение. думаю, не каждый банк может позволить себе во время кризиса раширять свою сеть.
Нові відділення відкривали в регіонах, на Сагайдачного переїхало відділення, що було розташоване на сусідній вулиці.
Але люблю ПроКредит - зараз у них найдешевша Віза Классік в Україні, за 20 грн. Молодці!
Востаннє редагувалось I.De в Вів 02 чер, 2009 22:26, всього редагувалось 1 раз.
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 22:26
квестор написав:Karabas Barabas написав:Квесторе, а чи є в нас можливість все-таки побачити Дельту найближчим часом знову хоча б в палаті "В"?
...до 1 жовтня..мабуть , ні...
Напевно справа в тих 500 лимонах які мають бути повернуті в другій половині вересня...
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 22:28
steven написав:квестор написав:steven написав:Квесторе, у мене запитання стосовно "32 мая". Чому так високо у Вашому рейтингу, відносно інших "європейок", стоїть "франкфуртська донька"? "Температура" у неї - явно завищена, не "чистокровка", обіцянка ЄБРР - кіт наплакав, "мама" під крапельницею у пані Меркель. Дякую!
...креативом і спритністю бере....ліквідність балансують....резервуються поганенько але невеликий запас в капіталі для цього мають...при такій активній роботі на ринку того мінімуму від ЄБРР має вистачити.. 
А якщо "тато" кине ( не дай Боже), що йому втрачати? Він свою "роботу" зробив, а нинішня його частка нічого не варта. Та і спритність може закінчитись "інфарктом". 
...все може бути, але наразі вважаю такий розвиток подій малоймовірним...
...швидче просто на період лікування "тата" просто заморозят холдинг із закордонними активами....все таки кризи минають і стартовий майданчик на потенційно прибуткові ринки не варто "палити"...
..а донька в непоганій "формі"...до "інфаркту" ще потрібно добре побігати....трішки "допінгу" і має "вигрібти"...
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 22:46
Karabas Barabas написав:квестор написав:Innoczka написав:Проблемні кредити можуть знищити німецькі банки http://www.epravda.com.ua/news/4a25026966bff/ Цитата: Найбільше проблемних активів у Hypo Real Estate Holding (HRE) - 268 млрд. євро, HSH Nordbank - 105 млрд. і Commerzbank - 101 млрд. євро. Ваше мнение, господа.
Чому ж лише німецькі ?? ..багато інших теж...взагалі , думаю, що Європі все лише починається....   Уявляю собі топ-список через пів-року - бегемот попереду, а далі одні аборигени (ті які вижили)... 
 ..дякую, сміюсь вголос... уявив бюргерів в Приваті...ментальний шок...
...ні," бронетанкова дивізія" російських пацієнтів окупує швидше...вже почали..з Опеля... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 22:53
квестор написав: ...все може бути, але наразі вважаю такий розвиток подій малоймовірним... ...швидче просто на період лікування "тата" просто заморозят холдинг із закордонними активами....все таки кризи минають і стартовий майданчик на потенційно прибуткові ринки не варто "палити"... ..а донька в непоганій "формі"...до "інфаркту" ще потрібно добре побігати....трішки "допінгу" і має "вигрібти"...
Дякую, за відповідь. Маю звичку моделювати методом "крайностей", можливо переборщив. Але "аборигенам" довіри немає, їх логіка - не для нас, та і де-які "породисті" чорно-білі птахи спокійно перелітають через Дніпро із грузом на хвостах. 
-
steven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 22:54
petra1000 написав:А у меня недавно оч смешная история получилась. Меня познакомили с одним банковским служащим иностранного банка. Чин не маленький, но и не оч большой. ... И тут я тоже подумал - если я такой умный, а все остальные такие бездари... Почему я до сих пор не руководитель пусть даже маленького отделения какого-нить банка? Потому что в банке не работаю п.с.: я очень благодарен Квестору. Благодоря ему мои знания в области банков растут!
На самом деле банковские служащие различных рангов не обязательно есть банкирами. Перед ними стоят совершенно разные задачи: кому - свести кассу, а кому - обеспечить определенный уровень рентабельности. К примеру, упомянутый вами начальник отделения (равно как и руководитель регионального управления ситстемного банка) - не более чем "продавец", перед которым стоит план "продаж" на определенных не им условиях (срочность, процентная ставка и т.д.) - продать 28 млн. денег депозитов, выдать 30 млн. денег кредитов и т.п. И им не обязательно вдаваться для этого в высокие материи, как-то резервирование, валютная позиция...
Так что не факт, что вы бы были с вашими знаниями хорошим начальником отделения 
-
parenok
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 23:02
I.De написав:idontbite написав:petra1000 написав:И тут я тоже подумал - если я такой умный, а все остальные такие бездари... Почему я до сих пор не руководитель пусть даже маленького отделения какого-нить банка? Потому что в банке не работаю п.с.: я очень благодарен Квестору. Благодоря ему мои знания в области банков растут!
Не ображайтесь, але розумний тут Квестор. Самоосвіта за форумом - це щось новеньке 
У мене теж самоосвіта за форумом. Причому така, що задумався про другу вищу освіту - економічну !
И я - того же мнения 
-
Арамат
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 23:09
steven написав:квестор написав:.
Дякую, за відповідь. Маю звичку моделювати методом "крайностей", можливо переборщив. Але "аборигенам" довіри немає, їх логіка - не для нас, та і де-які "породисті" чорно-білі птахи спокійно перелітають через Дніпро із грузом на хвостах. 
Нема за що...Steven, перекладіть з орнітологічного на лікарняний..бо, день був важким.... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
|