Banderlog написав:Я ще й багаторічний формив на 5р. 1й рік закінчується в кінці червня. Треба розривати договір?
Banderlog, якщо термін дії договору закінчується після тимчасової адміністрації: - у разі залучення інвесторів кошти повертає інвестор; - у разі ліквідації Банку Фонд починає виплати не пізніше 7 днів з дня прийняття НБУ такого рішення, незалежно від закінчення терміну дії договору за вкладом. Додатково зазначаємо, що під час дії тимчасової адміністрації дострокове розторгнення вкладів не передбачене.
Delta official Дайте пожалуйста ответ на вопрос с предыдущей страницы
balbesik написав:Delta official На сайте банка в разделе выплаты вкладчикам http://deltabank.com.ua/about/info-for-depositor/ пункт 14,15 звучит как "Як мені отримати кошти в межах гарантованої суми відшкодування коштів за вкладом, розміщеним у відділенні АТ «Дельта Банк» в Криму?" то есть идет все же привязка к отделению, а не к прописке. Почему Вы тогда отфутболиваете вкладчиков киевского отделения с крымской пропиской до 2 вересня?
16. У який спосіб я зможу забрати кошти в межах гарантованої суми відшкодування за своїм вкладом/вкладами, в банку-партнері, через який здійснюються виплати вкладникам АТ «Дельта Банк»?
Ви можете забрати свої кошти в повній сумі готівкою або безготівково шляхом перерахування на поточний рахунок, відкритий на Ваше ім’я. Для цього Вам потрібно попередньо зателефонувати до банку-партнера, через який Ви будете отримувати кошти (залежить від Вашої адреси реєстрації) та домовитись про дату та час отримання виплат
Кто то уже получал дистанционно? кто знает ,это возможно? и счет нужно иметь в банке партнере,через который идут выплаты или можно в другом банке Украины
Дозвонился в отделение УкрЭсима, попросил записать на выплату, менеджер в ответ сказала, что для этого нужно прийти в отделение. Интересно, действия работников кто-то координирует? Ведь на их сайте написана чёткая инструкция...
kosiv написав:Укрэксим, Харьков Удалось дозвониться по одному из тел: 706-40-56 719-43-08 706-40-54. Записывают (со слов) ФИО,идентификационный код, номер телефона. По базе не проверяют, никакой базы в Харькове еще нет, фонд деньги еще не перечислил, менеджер свяжется с вами для уточнения места и времени выплат.