Еще на низком старте Азовка. Только не для прыжка вверх, а так сказать в воду. Поднялась до верхней границы канала и затухла, и кажтеся что вот вот сиганет вниз к нижней границе, а та на 0,76-0,77 и четко пересекается там с долгосрочной нижней поддержкой
St/2 ты не думал что драконы могут клиентскую заявку так исполнять, и то что они шортят рынок откуда у тебя информация? ты уверен что именно они шортят? а не "рога и копыта", или физики?
не знаю. наче контент теми форуму особливо не змінився за мою відсутність, але тепер, читаючи коменти я лише саркастично всміхаюсь. відчуваю себе лісником який натрапив на муравейник. Всі щось кудись тянуть, сперечаються, але зверху це здається таким маленьким і незначним. я би сказав що все це схоже на фарс. як правило всі розмови з пустого в порожнє ( як і сам наш ринок). Ну або ще асоціації з осликом, який йде за прив'язаною морквиною. Напевно це мій останній пост. Єдине сюди на форум буду писати тільки для об'яв по неліківідам і тематики дивідендів ( з біжі я не пішов, але активну торгівлю на уб покинув) Всім добра і профіта.
Востаннє редагувалось _Легендарный Гусь в Чет 11 чер, 2015 13:44, всього редагувалось 1 раз.
Yuri_T написав:раньше думал, что в эту экспиру не будет забегов в азовке. теперь сомневаюсь.
Как отец сыну, раз в жизни можешь сказать честно, может ли Ланцелот победить Дракона на экспирации.... https://www.youtube.com/watch?v=unVEblJNiq8 "Соберемся с силами ... сил нам не занимать."