Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 625626627628629 ... 2082>
Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 11:24

ASSOL написав:А вот что мораторий они себе вытребовали -RESPEKT!! ... Власти, естественно, с ними считаются и решают их проблемы за наш счет.
А це тому, що в них принципово різна ситуація. Зберігти наявне значно легше, ніж повернути втрачене.

Ну і подонки кредитники відпочатку.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 11:30

Scanderbeg написав:... ТА це є єдиний орган, що може реально вплинути на перебіг подій. І саме тому зустрічі з ТА мають бути ешелоновано підготовлені. Натомість бачимо недолугі потуги делетантів. І пунктирно окреслив, на що варто звернути увагу головним чином при таких зустрічах. Але у нас добрих порад не прийнято слухати.

На мою думку, тимчасовий адміністратор - чисто технічна посада, яка майже не може вплинути на перебіг подій. Його задача- так-сяк підтримувати життєдіяльність банку, поки наверху вирішать- в морг чи будемо лікувати. Поки не буде прийняте політичне рішення- нічого не буде.
Ferlakur

Подякував: 321 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 11:33

ASSOL написав:Это я в свое время назвала вышеуказанного господина "ТРЕНЕРОМ", НЕ ПУТАТЬ С ТРЕНЕРОМ (с тем, который без кавычек)! , Кстати, всегда считала, что пишет человек, которому лет 56, весьма недовольный своей жизнью В ЦЕЛОМ. И, если я ничего не путаю, он заявлял, что денег в банке у него "пропало столько, что ему за всю свою жизнь не зараборать"(цитата).
Ну да. Якщо усе порахувати взагалі, то десь $40 тис. Багато я втратив на девальвації гривні, а зараз у мене там зависло $25 тис. Вам уже смішно?

І якщо я прийду і скажу комусь, що в мене втратилися ці гроші, то на мене дивитимуться як на останього ідіота. І по своєму будуть праві. Мені соромно іти на всі ці заходи. Гірше хіба що порсатися в сміттєвому бачку.

ASSOL написав:Вот он и "тренирует" других за такие свои деньги. А заявление о том, что он "не хочет светиться", связано, видимо, с происхождением этих денежек. Все просто...
Походження їх просте. Я їх заробив.

Я просто зі сторони бачу як групу кидають та розводять. І даю слушну пораду. Власне в цьому і є задача тренера.

Між іншим, мій випадок ярко демонструє, чому на ці акції ходить так мало людей. Такі люди як я -- колись багаті -- не підуть на них за визначенням, а ті, в кого там лежить по 5-10 тис. просто не хочуть витрачати часу.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 11:34

Ferlakur написав:
Scanderbeg написав:... ТА це є єдиний орган, що може реально вплинути на перебіг подій. І саме тому зустрічі з ТА мають бути ешелоновано підготовлені. Натомість бачимо недолугі потуги делетантів. І пунктирно окреслив, на що варто звернути увагу головним чином при таких зустрічах. Але у нас добрих порад не прийнято слухати.

На мою думку, тимчасовий адміністратор - чисто технічна посада, яка майже не може вплинути на перебіг подій. Його задача- так-сяк підтримувати життєдіяльність банку, поки наверху вирішать- в морг чи будемо лікувати. Поки не буде прийняте політичне рішення- нічого не буде.

Само- собой.Разумеется.Сколько можно его обследовать.
Ждут -что скажет Премьер.
Или потихоньку деребанят и зарабатывают на откатах.Торгуют депозитами.
FONTAN

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 11:44

потихоньку деребанят и зарабатывают на откатах.Торгуют депозитами

Эт, точно !
Bomber

Подякував: 1048 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 11:45

Ferlakur написав:
На мою думку, тимчасовий адміністратор - чисто технічна посада, яка майже не може вплинути на перебіг подій.
Абсолютна неправда, бо життєвий досвід показує, що саме такі "технічні" посади найбільш впливові, бо "політичні" рішення приймаються, зокрема на основі інформації, яку подають ці "технічні" працівники. І вже від конкретного посадовця залежить, яку саме інформацію передають на гору і як розставлено акценти в тій інформації, і кого захищає адміністратор. В мене склалося враження, що Майданюк нічого не робив. Наприклад, ситуація з переведенням банка в тимчасові члени ФГВ. Це провал діяльності Майданюка. Чому він персонально нічого не зробив, аби цього не сталося?

Наприклад, на зустрічі з ТА було сказано, що зараз готуються документи про переведення банка в АТ. Про строки було сказано адміністраторами дуже туманно, що реально означає, що документи будуть підготвлені коли завгодно, а може ніколи. Завжди в таких випадках треба цинічно вимагати кінцеву дату -- дедлайн. Як робив колись Берія. Він заявлений строк виконання завдання зменшував вдвічі.

Ferlakur написав:Його задача- так-сяк підтримувати життєдіяльність банку, поки наверху вирішать- в морг чи будемо лікувати. Поки не буде прийняте політичне рішення- нічого не буде.
Так прийнято рішення про рефінансування! І де наші адміністратори? Вони поки що швиденько програли суд Привату!
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 11:53

Scanderbeg написав:. В мене склалося враження, що Майданюк нічого не робив. Наприклад, ситуація з переведенням банка в тимчасові члени ФГВ. Це провал діяльності Майданюка. Чому він персонально нічого не зробив, аби цього не сталося?!

В цьому контексті, що Ви думаєте з приводу відсторонення Майданюка і призначення Раєвського? Це позитивний момент (для нас) чи навпаки?
Ferlakur

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 12:14

["yanch"]

Письмо Арьеву неплохое. Но вот партийная окраска сего депутата скорее всего не позволит ему проявить свою принципиальность. По крайне мере это будет проверкой на вшивость.

Арьеву пару страниц назад предлагал написать IIS. Почему бы и нет?

Он возглавляет "комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією"
http://gska2.rada.gov.ua/pls/site/p_kom ... pidid=2070

А плакат я бы поставил не напротив банка, а со стороны Л Украинки. Там больше движение, народу больше. Да и к офису армянского землячества ближе.

Когда соберем деньги, будем выбирать свободный бигборд. Так как каждый день что-то меняется, освобождается один бигборд, занимается другой.
Morgana

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 12:24

Morgana написав:
А плакат я бы поставил не напротив банка, а со стороны Л Украинки. Там больше движение, народу больше. Да и к офису армянского землячества ближе.

Когда соберем деньги, будем выбирать свободный бигборд. Так как каждый день что-то меняется, освобождается один бигборд, занимается другой.

to Scanderbeg: як в суху землю... :))
Ferlakur

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 13:02

Scanderbeg написав:Ну да. Якщо усе порахувати взагалі, то десь $40 тис. Багато я втратив на девальвації гривні, а зараз у мене там зависло $25 тис. Вам уже смішно?І якщо я прийду і скажу комусь, що в мене втратилися ці гроші, то на мене дивитимуться як на останього ідіота. І по своєму будуть праві. Мені соромно іти на всі ці заходи. Гірше хіба що порсатися в сміттєвому бачку..

- Охренеть! Микс психологии кидалы и совковой номенклатуры. Нет, мне не смешно. Это страшно...Страшно, когда человек озабочен не Быть, а Казаться. Страшно, когда мнение сторонних для него важнее собственного. И при этом имеется смелость давать "советы постороннего". Комплекс неполноценности с манией величия...
Scanderbeg написав:Я просто зі сторони бачу як групу кидають та розводять. І даю слушну пораду. Власне в цьому і є задача тренера .

- т.е даете нам советы, как правильно ковыряться в мусоре :)? Сделайте нам такое одолжение - избавьте нас от своих советов. Пожалуйста.
Scanderbeg написав:Між іншим, мій випадок ярко демонструє, чому на ці акції ходить так мало людей. Такі люди як я -- колись багаті -- не підуть на них за визначенням, а ті, в кого там лежить по 5-10 тис. просто не хочуть витрачати часу.

- очень логичное оправдание. Вы не ходите , потому что "много" потеряли и "стыдно", а другие потому что "мало" и влом??? Но дело в том, что ходят на митинги и добиваются и те, у кого 2-10 тыс грв и те, у кого 30 тыс у.е. Ходят Граждане. Шли бы с форума вообще тогда. Такие люди мне лично неинтересны.
yanch

#<1 ... 625626627628629 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ