|
|
![]() Взагалі то юристи говорять ,що мораторій продовжити мають право.
З понеділка в укрпромі нові умови вкладів і не тільки. Це кидалово
![]() Звернення до активу!!!!
Я, як і значна частина вкладників, працююче населення України. Ми не можемо кожного дня або декілька разів на тиждень збиратися на мітинги. А якщо людина не з Києва, розраховувати на її присутність взагалі марно. Нам достатньо провести 2 мітинги, але таких, щоб про них гриміла вся Україна. Я можу відпроситися раз, два..., але кожного дня ходити - це не реально. Якщо звичайно ми не організуємо безстрокову акцію протесту з голодуванням. Я пропоную дивитися на перспективу і організовувати акцію на 21.07.09р. І нехай регіони також відпрошуються з роботи, беруть відпустку і приїжджають. МИ повинні взяти кількістю і рішучістю. Якщо буде необхідність, будемо ТРОЩИТИ головний офіс Укрпрому.
![]() [quote="i.s.k.r.a."]Звернення до активу!!!!
Я, як і значна частина вкладників, працююче населення України. Ми не можемо кожного дня або декілька разів на тиждень збиратися на мітинги. А якщо людина не з Києва, розраховувати на її присутність взагалі марно. Нам достатньо провести 2 мітинги, але таких, щоб про них гриміла вся Україна. Я можу відпроситися раз, два..., але кожного дня ходити - це не реально. Якщо звичайно ми не організуємо безстрокову акцію протесту з голодуванням. Я пропоную дивитися на перспективу і організовувати акцію на 21.07.09р. І нехай регіони також відпрошуються з роботи, беруть відпустку і приїжджають. МИ повинні взяти кількістю і рішучістю. Якщо буде необхідність, будемо ТРОЩИТИ головний офіс Укрпрому.[/quote] Ви так не лякайте, а то вони до того часу добре приготуються або виселяться з приміщення.
![]() акцияЕсли мы разобьем офис Укрпрома, то скажут ваши деньги пошли на ремент помещения (офис без стекол - это срочный ремонт), даем им очередную отмазку (хотя деньги и не большие - но был бы повод отказаться). Лучше уж НБУ!!! Ведь по-большому счету именно НБУ попустил, что Укрпромбанк вывел деньги.
![]() А чому лякати? 21.07.09 до Києва з'їжджаються всі, в кого закінчився депозит до або під час мараторію і хто стоїть на "картотеці". Якщо нам замість грошей видають новий мараторій, ми будемо діяти по обставинах. Якщо ми дійсно бидло, як про нас думаює і влада і менеджмент Укрпрому, то роз'їдемося подомівкам. А якщо ні - то покажемо де правда!
![]()
Верно ! ![]()
http://unas.com.ua/ Народная Армия Спасения – всеукраинская общественная организация людей, обманутых и разоренных властью. Наша задача – свергнуть непрофессиональных и бесчестных политиков, которые довели страну до разрухи, а украинцев – до отчаяния. Именно они – Ющенко, Тимошенко, Янукович, Литвин, Яценюк, Черновецкий и другие – отвечают за то, что творится сейчас в Украине. Закрываются крупные промышленные предприятия, лопаются банки, масса людей остается без работы и средств к существованию. Мы, Народная Армия Спасения, говорим – хватит! ------- Кстати у меня депозит закончился в феврале,а положил я его всего на месяц в январе. Востаннє редагувалось FONTAN в Сер 03 чер, 2009 13:57, всього редагувалось 3 разів.
|
|