Дії які можуть привести до пониження існуючої ціни на житло
+Додати тему
Відповісти на тему
Авторська тема користувача budivelnik. Форум Будівельник завжди правий на Finance.UA. Ринок будівництва і будівельних матеріалів, обговорення зміни цін на ринку житла. Аналітичні дані, прогнози і тенденції, вартість будівельних матеріалів.
Давайте все таки не змішувати два поняття :
- дешеве
- доступне
Ви ратуєте за дешеве , а я за доступне В чому різниця А різниця в обємах . За рахунок чого на сьогодні впала ціна на житло в валюті За рахунок зменшення доступності для всіх хто не мав в матрасі ( банку ) 50 000 $ і не може сьогодні купити за 50 те що коштувало 100 Але та меншість яка мала ці суми ( а в масштабах країни 50 000 -100 000 осіб власників загашників від 50 000 у о -це реально ) спокійно починає скуповувати все що для них стало в два рази привабливішим Якщо у Вас в матрасику вищенаведені суми не завалялись , то й надіятись Вам не має на що , бо заробити їх під час кризи - не реально . А подальше падіння ціни буде просто результатом все менших можливостей заробити і навпаки - стабілізація і ріст цін покаже що зявились варіанти додаткового заробітку для більш ніж 150 000 осіб
PS
Для тих хто не знає
До 2004 року продаж первинної нерухомості не обкладався ПДВ . З 2004 ця норма була скасована . Враховуючи що середній час будівництва три роки , в повній мірі вплив цього податку на ціни проявився до 2007 року . Якщо хтось не читав мої пости по впливу оподаткування на ціну то можу повторити що введення ПДВ автоматично здорожчує житло приблизно на 20 %
budivelnik написав: Але та меншість яка мала ці суми ( а в масштабах країни 50 000 -100 000 осіб власників загашників від 50 000 у о -це реально ) спокійно починає скуповувати все що для них стало в два рази привабливішим
- откуда такие цифры насчет к-ва людей с загашником в 50 000 - если простое предположение, то я с таким же успехом могу предположить что у нас вместо них 100 000 -200 000 осіб власників загашників від 25 000 у о -це також реально и тогда ваша теория разваливаеться
budivelnik написав: Але та меншість яка мала ці суми ( а в масштабах країни 50 000 -100 000 осіб власників загашників від 50 000 у о -це реально ) спокійно починає скуповувати все що для них стало в два рази привабливішим
- откуда такие цифры насчет к-ва людей с загашником в 50 000 - если простое предположение, то я с таким же успехом могу предположить что у нас вместо них 100 000 -200 000 осіб власників загашників від 25 000 у о -це також реально и тогда ваша теория разваливаеться
Моя теорія не розвалиться по тій простій причині , що люди з 50 000 в загашниках просто не залишать вільного житла для тих в кого менше 50 000
Дії які можуть привести до пониження існуючої ціни на житло:
РЕБЯТА, ВСЕ ПРОСТО, ЦЕНЫ И ТАК УПАДУТ. НО ЧТОБЫ ЭТО ПРОИЗОШЛО БЫСТРЕЕ, НУЖНО ОБВАЛИВАТЬ ЭТИ НАКРУЧЕННЫЕ НА 200% НЕРЕАЛЬНЫЕ ЦЕНЫ СТАТЬЯМИ, ПОСТАМИ И ВСЕМИ ВОЗМОЖНЫМИ СРЕДСТВАМИ.
НАС ВЕДЬ ЧИТАЕТ ВСЯ ИНТЕРНЕТ-УКРАИНА. ПОДКЛЮЧАЙТЕСЬ!
Подключаюсь...
http://www.arsenal.com.ua/news.php?id=345 12 июня 2009 года ООО "Арсенал-резерв" проводит аукцион по продаже квартир в новом 16-ти этажном жилом доме по ул.Автозаводская, 5. (подробнее)
На аукцион будут представлены 1 и 2 комнатные квартиры площадью 50 и 70 кв.м.
LHX написав:Подключаюсь... http://www.arsenal.com.ua/news.php?id=345 12 июня 2009 года ООО "Арсенал-резерв" проводит аукцион по продаже квартир в новом 16-ти этажном жилом доме по ул.Автозаводская, 5. (подробнее)
На аукцион будут представлены 1 и 2 комнатные квартиры площадью 50 и 70 кв.м.
вы когда нибудь видели как возле метро когда то разводили людей с бесплатными лотереями ? когда вам напаривают что вы выиграли телевизор и ведут вас к магазину что бы вручить подарок. и тут нарисовываеться еще один счастливчик (подставной) а правила их гласят - кто больше даст - того и приз.
вже підняли квартплату і ще піднімуть, скоро з цього Києва тікати будуть, а будівельник і далі буде кричати що ціни піднімуться, звідки?)) не траба ваших казок!)
в нормальних країнах за 3-5 років можна заробити на квартиру, а в Україні за скільки років, не підкажите?
Chabik написав:вже підняли квартплату і ще піднімуть, скоро з цього Києва тікати будуть, а будівельник і далі буде кричати що ціни піднімуться, звідки?)) не траба ваших казок!) в нормальних країнах за 3-5 років можна заробити на квартиру, а в Україні за скільки років, не підкажите?
Не підкажете, в яких саме країнах "за 3-5 років можна заробити на квартиру"? Бажано, щоб у столиці країни, або, принаймні, у великих містах Села не цікавлять
Не погано б уточнювати місто в якому такі ціни виставлені.
Це вул. Автозаводська, 5 у Запоріжжі, Південний район міста...
Це ж не Автозаводська в Києві???