|
Укргазбанк (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 12 чер, 2015 19:32
Все супер. Вчора 11.06 зранку додзвонився на кол-центр Укргазу, записали на 12.06. на 9 ранку (дозволили самому обрати час та відділення). На 10 записав батьків, без проблем. Віддали все без проблем, нічого не впарювали. Навіть депо не навязували. Дали копію документу на основі якого я зможу отримати підвищену ставку на депо в майбутньому (бонус для клієнтів від ФГВФО). Надіюсь другу чергу буду забирати також в Укргазі. Точніше не забирати, а навіть щось залишу. Дякую. Приємно вражений.
П.С. коли там другу чергу обіцяють?
-
maksjustmaks
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 чер, 2015 20:51
maksjustmaks написав:Все супер. Вчора 11.06 зранку додзвонився на кол-центр Укргазу, записали на 12.06. на 9 ранку (дозволили самому обрати час та відділення). На 10 записав батьків, без проблем. Віддали все без проблем, нічого не впарювали. Навіть депо не навязували. Дали копію документу на основі якого я зможу отримати підвищену ставку на депо в майбутньому (бонус для клієнтів від ФГВФО). Надіюсь другу чергу буду забирати також в Укргазі. Точніше не забирати, а навіть щось залишу. Дякую. Приємно вражений. П.С. коли там другу чергу обіцяють?
По ссылке, приведенной на форуме написал обращение, т.к. по телефонам дозвониться нереально. Перезвонили в районе 20-00. Записали, внимание, на 18 августа. Браво УГБ. Так держать.
-
BVA1
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 99 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 чер, 2015 21:00
BVA1 Офігіти. Я дзвонив в 9 ранку вчора. Взяв 3 телефони на роботі, з усіх трьох набір дійснив і 15 хв музику слухав)
Моя Вам порада. Йдете на відділення, кажете дівчатам, що ви хочете депозит залишити в банку. Для початку на місяць. Вони Вас позачергово обслужать 100%. Формально скажуть, що оскільки це безготівкова операція, то чекати черги не треба, бо черга для замовлення готівки лише. Чому насправді вони Вас обслужать позачергово надіюсь пояснювати непотрібно. В кінцевому результаті кошти отримаєте в середині липня, та ще й з відсотками.
Користуйтесь, вихід є завжди. Відпишете, якщо я помилявся, але при мені такі речі санкціоновувались (тобто дозволялись) керівництвом відділення і я повністю їх розумію.
Про те, що Ви вже записані на серпень навіть не заікайтесь, бо можуть змусити депо на 2 місяці зробити)
-
maksjustmaks
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 чер, 2015 21:04
maksjustmaks Да, я тоже об этом подумал. Сейчас залезу на их сайт и проштудирую их линейку депо. А вообще это пипец какай-то. 
-
BVA1
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 99 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 чер, 2015 21:37
Сегодня забирал деньги в Укргазбанке. Утром хотел накатать телегу в Укргаз, но получил деньги и к вечеру эмоции спали. Поэтому просто опишу историю получения на форуме:
Вчера дозвонился часов в 11 утра на горячую линию по 044. Наверное раза с 30го. Как и все, прождал минут 10 на линии. Приятная девушка без проблем записала на 9:00 на выбранное мною отделение (пр. Воздухофлотский 10). На этом приятности закончились.
В назначенное время явился в отделение банка. Двери в 9:00 закрыты. Под отделением было еще человека 3. Думал, что у банка выходной, пока в 9:10 охранник не соизволил открыть двери, чем явно не угодил сотрудникам отделения, оправдываясь перед ними: "ну что я мог сделать, люди уже стучатся".
Девушка с порога сразу гордо (как будто только от нее зависит судьба зашедших смертных) заявила, что "программа запуститься только в 10 часов, ждите", при этом эта фраза относилась ко всем клиентам отделения, а не только к тем, что пришел получать выплаты. Подошел к девушке, сказал мне назначено на 9:00, ответили - ждите, я занята. Со мной также ждала выплату девушка с маленьким ребенком, которой я так понял тоже назначили на близкое со мной время. Ближе к 10ти, девушка не выдержала, подошла с вопросом - когда нас таки обслужат, на что экономист сказала: "я еще 5 минут буду занята, а потом 15 минут займет процедура". В общем, меня в итоге подозвали в 10:10 к окошку. Оформили документы, отправили в кассу и выдали деньги. Реально операция заняла минут 5-10. На депозит не предлагали, хотя после такого обслуживания надо быть идиотом, чтобы согласиться.
Вывод, совок совком. Был опыт работы с банком еще лет 8 назад, наверное, когда банк был живой. Тогда было тоже самое, и сейчас тоже самое. Тогда хамили в отделениях, и сейчас хамят ) Прадва тогда, я не поленился, и написал заяву на Директора по обслуживанию физических лиц в Киев. Но сейчас не буду, банку я не клиент, да и лень просто. В целом в банке за 8 лет, ничего не изменилось, главное стабильность ))
P.S. Для тех кто не смог зарегестрироваться по телефону, предлагаю идти в отделение. При мне было таких 2 человека, которым также дали анкеты и сказали - становитесь в очередь, не смотря на то, что они сразу сказали, что зарегестрироваться по телефону не смогли. Хотя, честно говоря, не знаю, заплатили им в итоге или нет.
-
DjPavel
-
- Фундаментальний експерт
-
- Подякував: 1173 раз.
- Подякували: 385 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 12 чер, 2015 21:46
maksjustmaks П.С. коли там другу чергу обіцяють?
Задав сьогодні таке питання в відділенні Дельти (Київ, на Дружби народів). Відповіли, що в кінці серпня. Реально, мабуть, в вересні...
-
darmet
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 чер, 2015 23:13
darmet Да там вже пора буде третю виплачувати. В моїй Дельті сказали, що через 3 тижні, на початку липня. Але враховуючи що банки-агенти вже записують до кінця літа першу чергу, а крім них реально нікому виплачувати, то все дуже сумно.
-
maksjustmaks
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 чер, 2015 07:58
maksjustmaks написав:Офігіти. Я дзвонив в 9 ранку вчора. Взяв 3 телефони на роботі, з усіх трьох набір дійснив і 15 хв музику слухав)
зато боты соловьями тут заливаются. я вот и не понял - звонил не более 5 минут с лайфа но 044---- , сняло 21 гривну. нумлять...
-
дантист
-
-
- Заблокований
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 чер, 2015 09:08
BVA1 написав:По ссылке, приведенной на форуме написал обращение, т.к. по телефонам дозвониться нереально. Перезвонили в районе 20-00. Записали, внимание, на 18 августа. Браво УГБ. Так держать.
мне не звонили
-
дантист
-
-
- Заблокований
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-