Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
klug написав:500 грн. за одне безграмотне повідомлення повідомлення з 9-ти слів - це цілком пристойний гонорар. Багатьом українцям за ці гроші доводиться 2 тижні працювати повний робочий день.
поверьте, что працюють и даже меньше .. полставки ... ну какие конверты у уборшицы в школе к примеру?
Як люди викручуються ? Я на 50 доларів навіть на тиждень поїсти не зможу купити , а тут місяць . Зрозуміло що ціни в Україні нижчі . Але одними продуктами теж ситий не будеш
Ukrainian написав:Сьогодні чув слух що Приват все хана видають тільки по 500 грн в руки
500 грн. за одне безграмотне повідомлення повідомлення з 9-ти слів - це цілком пристойний гонорар. Багатьом українцям за ці гроші доводиться 2 тижні працювати повний робочий день.
Серйозно українці працюють за 50 доларів в місяць , я вам не вірю ???
Слух такий був . Я його серйозно не сприймаю . Так як сам тримаю гроші в цьому банку ( такі відсотки жоден інший банк не платить ) І надіюсь що поки мій вклад не закінчиться з банком буде все добре
ГА-ГА-ГА !!! убежден, что даже когда "Ukrainian" будет хана - с Приватом все будет ХОРОШО! Слишком уж он умный и работящий, с великолепным бизнес-чутьем. Такие как Приват и в огне не горят, и в воде не тонут .
поверьте, что працюють и даже меньше .. полставки ... ну какие конверты у уборшицы в школе к примеру?
Як люди викручуються ? Я на 50 доларів навіть на тиждень поїсти не зможу купити , а тут місяць . Зрозуміло що ціни в Україні нижчі . Але одними продуктами теж ситий не будеш
в год семья должна использовать 6 бутылочек шампуня, 17 тюбиков зубной пасты, 42 куска мыла, 24 пачки стирального порошка и 36 рулонов туалетной бумаги. Стричься полагается четыре раза в год и один раз в год ходить в баню. Быт семьи из троих человек по нормам Кабинета министров должен быть налажен следующим образом: мебель необходимо покупать не чаще, чем один раз в 25 лет, холодильник, телевизор и стиральную машину - раз в 10-15 лет. Посуду стоит беречь - тарелки должны прослужить три года, чашки - не менее пяти лет. На этом фоне просто "роскошной" выглядит культурная программа: ровно 12 раз в год можно выбраться в кино, музей, зоопарк, цирк или библиотеку.
Ukrainian написав:Валюту в укр банки ( крім привата ) ризиковий ви чоловік
Чому тільки Приват? Ще ПУМБ по кайфу....)) А на рахунок Михалича.... так я ето... и пиво с раками полюбляю... и шампусика с икрой не против употребить... Живем мі в жизни только раз! ))