Квесторе_поверніться написав:прийшов час, щоб власники власні грошенята занесли в банчик
Так, але ж їм цього дуже не хочеться... Не ті часи, щоб свої грошенята заносити...
Обіцяли до 1.07.15 занести своїх 150 млн грн. Вже з 28 квітня збирають. Шановний Представник Платини повинен тут урочисто оголосити, коли це станеться.
AlexTk написав:KIM30 На жаль, проблеми з гривнею також є. Сьогодні у день закінчення депо в гривні прийняли від мене заяву Клієнта - замовлення готівкових коштів в касі банку (так називається цей документ), але "пообіцяли" підготувати суму тільки на наступний тиждень. Сума п'ятизначна.
Доброго дня. Дякуємо Вам за деталі у попередньому повідомленні, дали змогу оперативно з’ясувати ситуацію. Ваша заява про складнощі із гривнею не знайшла підтвердження. Як і належить, Вам було видано готівку без попереднього замовлення у сумі 25 000 грн. Для отримання більшої суми необхідне надання заяви на замовлення, що Ви і зробили. Нам знадобиться два робочих дні для підготування готівки для Вас.
вот же бодрые ур**... как курс доллара поставить рыночный, а не заниженный на 10% - тут по-кустам, типа нет вас вовсе. оно и понятно. стыдоба-то какая. а как тереть посты - так вы тут первые, на коне с саблей.
vadimoff_smart написав:Подскажите, пож, просто не теме как сейчас дела обстоят в PtB. Сегодня вот забрал дельтовские через ФГВФЛ некую сумму, могу ли их положить на депо на 3 мес в этот банк? Вроде как процент неплохой... или все плохо и лучше не рисковать? Заранее спс!!
хотите попасть с корабля на бал? рекомендую почитать последние страниц 25-30 перед тем, как принимать решение.
Справедливо отметить, что часть крайних страниц форума посвящены сложностям именно с валютой.
это настолько существенно, что перекрывает любые варианты работы с вашим недо-банком. что по-гривне, что по-платежам, что по ЧПшникам, что по-юрлицам. будете потом, от своего жлобства и цинизма, работу годами искать...
sola написав:Так, але ж їм цього дуже не хочеться... Не ті часи, щоб свої грошенята заносити...
Обіцяли до 1.07.15 занести своїх 150 млн грн. Вже з 28 квітня збирають. Шановний Представник Платини повинен тут урочисто оголосити, коли це станеться.
AlexTk написав:KIM30 На жаль, проблеми з гривнею також є. Сьогодні у день закінчення депо в гривні прийняли від мене заяву Клієнта - замовлення готівкових коштів в касі банку (так називається цей документ), але "пообіцяли" підготувати суму тільки на наступний тиждень. Сума п'ятизначна.
Доброго дня. Дякуємо Вам за деталі у попередньому повідомленні, дали змогу оперативно з’ясувати ситуацію. Ваша заява про складнощі із гривнею не знайшла підтвердження. Як і належить, Вам було видано готівку без попереднього замовлення у сумі 25 000 грн. Для отримання більшої суми необхідне надання заяви на замовлення, що Ви і зробили. Нам знадобиться два робочих дні для підготування готівки для Вас.
Дякую за Вашу відповідь. Про видані 25 0000 грн. я чесно написав у своєму повідомленні. Також інформую Вас і шановних колег, що сьогодні у відділенні мені не видали не тільки 25 000 грн., а і взагалі жодної копійки. Менеджер Антошин Олександр додав, що до понеділка (тобто через 5 роб. днів) видати мені нічого не зможуть. Якщо це не складнощі з гривнею, можете назвати це по-іншому та вжити відповідних заходів. У будь-якому випадку за результатами свого завтрашнього візиту до відділення відпишуся тут.
Звон колокола (для меня). Не выдали со счёта 200 баксов, предложили в гривне. Как вариант, предложили звонить и узнавать ежедневно, есть ли баксы для выдачи.
А я ещё надеялся, разместился под "щедрий травень" в баксах. Думаю, что если через неделю не отдадут, надо расторгать свежие депо и фиксировать убыток уже сейчас
звони на кал центр и оставляй жалобу на єтого жлоба
Как же, звонил. Долго объяснял ситуацию и просил разобраться. В конце концов оператор КЦ Яна связалась с отделением и фактически подтвердила то, что было сказано менеджером, т.е.что деньги будут не ранее понедельника. Правда, посоветовала взять у менеджера телефон и позванивать ему, может, деньги появятся раньше. Такое впечатление, что про два рабочих дня для подготовки суммы никто и не слышал...