Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 358359360361362 ... 1243>
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 07:56

Re: Родовид депозиты

oksana--61 написав:Если они будут давать эту валюту, за все время снятия мне предлагали только гривну по их "веселому" курсу.

мне дают, сперва пробовали предложить гривнами, я вежливо попросил "не гривну", никаких возражений от сотрудников не последовало.

Жаль конечно, что с карт не дают раз в месяц эквивалент 1К грн
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 13:24

"Родовид Банк" увеличил лимиты на снятие наличных
Входящий в группу крупных "Родовид Банк" установил новые лимиты на получение наличных через банкоматы банка и банков-партнеров, увеличив их в два раза.

Как сообщили ЛІГАБізнесІнформ в пресс-службе "Родовид Банка", лимит на снятие наличных для всех держателей карт банка увеличен в два раза – до 100 грн. в день.

http://biz.liga.net/news/E0906239.html

Жаль, что я уже все выбрал...
Adept

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 13:26

Re: родовид

порахуйте бензин / проїзд і час на 20 - 1 = 19 ходок і зрозумійте що прийнято нормальне рішення, кідалово в тому що під це рішення можуть заборонити перекид на карти, а це вже перекриття єдино нормального каналу отримати більше ніж 1 тис власних коштів від бубкобанку[/quote]

Это плюс только если можно будет с нимать и с карты и со счета, только с карты я 1000 грн выводила(пока на ней были%%), не катаясь к банкомату и не видя этих рож в отделении, в течении 4 дней.[/quote]

% не лежать на карті якщо ви їх не перевели туди (автоматично при укладанні депоугоди або потім написавши заяву). тому заборонити знімати з одного рахунку тому що ви знімаєте з іншого банк не має право.
щодо "рож" не знаю що у вас за відділення але у мене приємні жіночі обличчя 8)
oil

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 13:41

Re: родовид

oil написав:порахуйте бензин / проїзд і час на 20 - 1 = 19 ходок і зрозумійте що прийнято нормальне рішення, кідалово в тому що під це рішення можуть заборонити перекид на карти, а це вже перекриття єдино нормального каналу отримати більше ніж 1 тис власних коштів від бубкобанку

Это плюс только если можно будет с нимать и с карты и со счета, только с карты я 1000 грн выводила(пока на ней были%%), не катаясь к банкомату и не видя этих рож в отделении, в течении 4 дней.[/quote]

% не лежать на карті якщо ви їх не перевели туди (автоматично при укладанні депоугоди або потім написавши заяву). тому заборонити знімати з одного рахунку тому що ви знімаєте з іншого банк не має право.
щодо "рож" не знаю що у вас за відділення але у мене приємні жіночі обличчя 8)
[/quote]

У нас в Харькове тоже отличное отделение (пл. Конституции 2/2), и достаточно приятный коллектив.
viman

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 14:22

Adept написав:"Родовид Банк" увеличил лимиты на снятие наличных
Входящий в группу крупных "Родовид Банк" установил новые лимиты на получение наличных через банкоматы банка и банков-партнеров, увеличив их в два раза.

Как сообщили ЛІГАБізнесІнформ в пресс-службе "Родовид Банка", лимит на снятие наличных для всех держателей карт банка увеличен в два раза – до 100 грн. в день.

Можете ещё внести :lol: .
Аматор

Подякував: 1 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 14:37

Adept написав:"Родовид Банк" увеличил лимиты на снятие наличных

ну хоть какой то позитив), сегодня за обед даже удалось рассчитаться карточкой
Exporter

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 16:03

Exporter написав:...

Мдя, до чого людей довели, цикають подачку, а ті тішаться як дідько цьвєчком. В Європі би за таке вже давно таких "банкірів" кинули в буцигарню вошей годувати. Навіть в совковій Росії такого нема, щоб депозит не повернули. Коли це закінчиться? Невже Україна буде вічно Гондурасом?
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 16:15

Mirax написав:Мдя, до чого людей довели, цикають подачку, а ті тішаться як дідько цьвєчком. В Європі би за таке вже давно таких "банкірів" кинули в буцигарню вошей годувати. Навіть в совковій Росії такого нема, щоб депозит не повернули. Коли це закінчиться? Невже Україна буде вічно Гондурасом?

да не, не в этом дело, просто до этого карточки, то работают, то нет, а по 100грн в день снимать напрягает, да и не вижу особого смысла (жду от них ответа на увеличение лимитов по картам)
меня больше напрягает невозможность забрать депозиты
Exporter

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 16:59

Mirax написав:
Exporter написав:...

Мдя, до чого людей довели, цикають подачку, а ті тішаться як дідько цьвєчком. В Європі би за таке вже давно таких "банкірів" кинули в буцигарню вошей годувати. Навіть в совковій Росії такого нема, щоб депозит не повернули. Коли це закінчиться? Невже Україна буде вічно Гондурасом?

Та що ж Ви так переживаєте! :-)
Це взагалі-то не погано, коли людині не потрібно конче свій депозит забрати.
я розумію - забрати-таки хочеться (хочеться лише тому, що не можна, ну і, декотрі хотять вищих ставок (он почитайте як на форумах Укрсіббінка та "форума"переживаюсь за зниження ставок по "Декада/Активні-гроші"). ніибито така собі гра), але подумайте самі - не було б цієї ідіотської ситуації с Родовідом та іншими банками, який відсоток з нас, хто пише тут на форумі знімав би депо?
я особисто пролонгував би його і надалі, адже час витрачати ще не настав, і, дай Бог аби нескоро настав :)
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 17:19

Та що ж Ви так переживаєте! :-)
Це взагалі-то не погано, коли людині не потрібно конче свій депозит забрати.
я розумію - забрати-таки хочеться (хочеться лише тому, що не можна, ну і, декотрі хотять вищих ставок (он почитайте як на форумах Укрсіббінка та "форума"переживаюсь за зниження ставок по "Декада/Активні-гроші"). ніибито така собі гра), але подумайте самі - не було б цієї ідіотської ситуації с Родовідом та іншими банками, який відсоток з нас, хто пише тут на форумі знімав би депо?
я особисто пролонгував би його і надалі, адже час витрачати ще не настав, і, дай Бог аби нескоро настав :)[/quote]

ИЗВИНИТЕ, час вытрачаты почти рядом! я лично ОЧЕНЬ хочу забрать депозит и задуматься о покупке квартиры....т.е. ДА - был бы банк "нормальным" я бы забрала перед самой сделкой....а так ждать НЕИЗВЕСТНО сколько? мне жилье уже сейчас нужно

потому мой ИСК на банк уже в суде
NoName CK

Подякував: 0 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

#<1 ... 358359360361362 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість