DmitryZP Я уже и в договор вчитывался - трудно заподозрить что-то неверное. Во-первых его открывали с депо, и на словах грили что это то самое - бесплатное. И в договоре вызывает подозрение только номер, что-то типа 12345Pr. Я уже потом понял, что это символизирует Приватный пакет. А должно быть что-то вроде 12345Do (Доступный) Это я только догадываюсь. Никаких упоминаний о пакетах и тем более тарифов не давалось
cheburek3 написав:DmitryZP Я уже и в договор вчитывался - трудно заподозрить что-то неверное. Во-первых его открывали с депо, и на словах грили что это то самое - бесплатное. И в договоре вызывает подозрение только номер, что-то типа 12345Pr. Я уже потом понял, что это символизирует Приватный пакет. А должно быть что-то вроде 12345Do (Доступный) Это я только догадываюсь. Никаких упоминаний о пакетах и тем более тарифов не давалось
Там різниця тільки в тексті. По Доступному було зазначено ставки, які діяли на залишок на момент підписання договору. По суті питання, якщо нічого не робити з даною картою, то без руху і з мінусом через пів року карта сама закриється. Хоча правильний варіант - це подача співробітником СЗ на закриття помилково відкритого пакету. Взагалі дивно, що Вас так довго мучать. Це могли зробити тільки за Вашим усним зверненням (враховуючи помилку менеджера)
Шановний __________, дозвольте висловити подяку за користування сервісами ПАТ «Укрсоцбанк», а також системою UniCredit Online. За Вашою Заявою-дорученням № _______ від _____ року, було відкрито строковий депозит, але з технічних причин рівень надбавки до відсоткової ставки було встановлено невірно, а саме замість +0,25% для строкових депозитів у іноземній валюті, встановлено +0,5%. Нами було змінено умови вкладу до стандартних для Вашого типу вкладу при розміщенні строкового депозиту з допомогою UniCredit Online, а саме – стандартна ставка на момент відкриття депозиту відсоткова ставка + 0,25%. Нижче Ви знайдете оновлені дані щодо строкового депозиту:
Такое. Надеюсь, нету тех, кому бы с технических причин занизили ...
cheburek3 написав:Там різниця тільки в тексті. По Доступному було зазначено ставки, які діяли на залишок на момент підписання договору. По суті питання, якщо нічого не робити з даною картою, то без руху і з мінусом через пів року карта сама закриється. Хоча правильний варіант - це подача співробітником СЗ на закриття помилково відкритого пакету. Взагалі дивно, що Вас так довго мучать. Це могли зробити тільки за Вашим усним зверненням (враховуючи помилку менеджера)
Мені одного разу так і сказали у кол-цетрі - що треба почекати пів-року. Руху по картці нема. А у відділенні менеджер почув про цей варіант і нічого мені не сказав. А ще ж потім ввели плату за неактивність рахунку, тоді я і подумав закрити від гріха... Дякую, може таки буду писати в заяві - прошу закрити пакет..
Забавно. Сегодня моей маме звонили из отделения, о котором я писал раньше, и хотели поговорить со мной, узнать, мол, что же меня не устроило ) Видимо, письмо в личку таки дошло. Что ж, я отказываться не буду и расскажу все, что думаю. А теперь еще и про бесплатные карты для депозитов добавлю.
kirichenko1985 написав:В продолжение темы косяков, цитата:
Шановний __________, дозвольте висловити подяку за користування сервісами ПАТ «Укрсоцбанк», а також системою UniCredit Online. За Вашою Заявою-дорученням № _______ від _____ року, було відкрито строковий депозит, але з технічних причин рівень надбавки до відсоткової ставки було встановлено невірно, а саме замість +0,25% для строкових депозитів у іноземній валюті, встановлено +0,5%. Нами було змінено умови вкладу до стандартних для Вашого типу вкладу при розміщенні строкового депозиту з допомогою UniCredit Online, а саме – стандартна ставка на момент відкриття депозиту відсоткова ставка + 0,25%. Нижче Ви знайдете оновлені дані щодо строкового депозиту:
Такое. Надеюсь, нету тех, кому бы с технических причин занизили ...
По депо в валюті через ІКБ надбавка +0,25. Тому Вам встановили вищу ніж по умовам ставку.
А что происходит с интернет-банком? Последние два дня он то работает, то не работает, да ещё и попадает периодически в список вредоносных сайтов (stopbadware.org), который проверяется гуглом и мозиллой при попытке перейти на этот сайт.