|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 04 чер, 2009 10:22
t-bird написав:дивна якась стаття. по даті свіжа, а інфа - за півроку зібрана. чорний піар, чи журналісти лише зараз від новорічних свят відійшли?
это особенность сайта коммерсанта - дату он показывает сегодняшнюю, даже если вы открыли статью годичной давности. Так что это старая статья, никакого черного пиара.
-
parenok
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 10:27
parenok написав:t-bird написав:дивна якась стаття. по даті свіжа, а інфа - за півроку зібрана. чорний піар, чи журналісти лише зараз від новорічних свят відійшли?
это особенность сайта коммерсанта - дату он показывает сегодняшнюю, даже если вы открыли статью годичной давности. Так что это старая статья, никакого черного пиара.
Статья от 20.02.2009
-
Alex Smith
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 10:27
Jack Levine написав:Банк Петрокоммерц-Украина и Кредобанк собираются избавиться от недвижимого балласта. К концу недели на рынок Украины будут выброшены около 200 объектов завершенного строительства. http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2009/06/04/162308я так понял, сезон ипотекометания уже открыт? Кто стартует третим?
пробежался я по их сайтам. ни хрена я там не нашел!
может еще не выбросили, но что-то я сомневаюсь, что банки начнут "сезон ипотекометания". хотя хотелось бы.
у Кредобанка вообще объектов в Киеве и области нет. На данный момент
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 10:28
olenakor написав:Арамат написав: Olenakor ! Наверное , поэтому так много Ваших сообщений на ветке "Как банки увольняют своих работников " . Переживаете очень...... 
Ну, куда уж мне сравниваться с вами по количеству мессаг. Засим любые дискуссии с вами заканчиваю. Упала в обморок от ваших дедуктивных способностей. 
+100
я уже прошел через это)
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 14:06
Пробігло в народі ось таке повідомлення:
сейчас у ПриватБанка по "техническим" как мне ответили проблемам не проходят переводы на карточные счета.
По этому если вы закинете на свою карточку деньги, они появятся там только после 08.06, это как обещают. Не факт что это правда, ибо откуда они могут знать дату когда восстановиться их система, если они не знают как ее исправить.
все привет.
..важко сказати. Бегемот ніби ж в палаті "В"...
Чи знов стіни ламає? 
-
pacifique
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 14:09
соррі, очепятка сталася
.. замість  мало бути 
-
pacifique
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 15:43
pacifique написав:Пробігло в народі ось таке повідомлення: сейчас у ПриватБанка по "техническим" как мне ответили проблемам не проходят переводы на карточные счета.
По этому если вы закинете на свою карточку деньги, они появятся там только после 08.06, это как обещают. Не факт что это правда, ибо откуда они могут знать дату когда восстановиться их система, если они не знают как ее исправить.
все привет.
..важко сказати. Бегемот ніби ж в палаті "В"... Чи знов стіни ламає? 
..ніде він не подінеться ..цей "бегемот" ..це вже "карма" нашого лазарету... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 19:40
Квесторе, по рівню обслуговування і технічного забезпечення я би так високо (на 18 місце) Універсалбанк не ставив... Мав можливість сьогодні з колєгою відкривати депозит. В той же ж час по філії бігав і до всіх приставав якийсь дядько з книжками для дітей (неподумайте що погано відшошусь до дітей  ). Каса в банку знаходиться навпроти вхідних дверей через три метри, незакрита, незасклена, як на базарі прилавок, через що коли привозять готівку і її потрібно порахувати то філія закривається на пів години в робочий час. Договір взагалі дивний, не такий як у всіх, з заявою, яка прикладається до договору і в якій вказана сума, % і термін. Платіжки і документи совдепівські і зовсім незрозумілі для клієнта. Платіжку і договір роблять після внесення грошей, причому платіжку в касі видають по факту і по паспорту, а не як прийнято йти до каси вже з готовими документами... Також атмосфера зовсім не робоча, а "поговорити", що звичайно дратує клієнта, бо 6 робітників знаходяться на 50м.кв. і в банку дуже шумно.
Можливо це як вийняток окреме відділення, але чув і про інші філії негатив по обслуговуванні...
Навіть незнаю чому вони у Вас так високо в палаті "Б". Моя думка, що з таким персоналом далеко і довго не поїдеш... 
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 19:54
квестор написав:Jack Levine написав:Банк Петрокоммерц-Украина и Кредобанк собираются избавиться от недвижимого балласта. К концу недели на рынок Украины будут выброшены около 200 объектов завершенного строительства. http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2009/06/04/162308я так понял, сезон ипотекометания уже открыт? Кто стартует третим?
Та всі будуть продавати зайве....і це правильно.
Шото мало предложений на рынке! Кстати, Джек, в ОТП вообще предложений практически нет 
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 20:35
petra1000 написав: Шото мало предложений на рынке! Кстати, Джек, в ОТП вообще предложений практически нет 
интересно проверить, эта новость о Петрокоммерце и Кредо - утка иль нет. Банкам был бы реальный плюс за рыночную волю и независимость в принятии решений.
-
Jack Levine
-
-
- Заблокований
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-