|
Проблемный депозит в КС "Фортеця" |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інвестиції в кредитні спілки, пошук партнерів для створення кредитної спілки. Купівля проблемних кредитів і депозитів. Усе, що не підпадає під вже існуючі теми. Зберегти та примножити.
Додано: Чет 04 чер, 2009 23:01
stalker-7 написав:Znay&Ka написав:alter11 написав:+ В ХОДЕ ТЕЛЕФОННЫХ ПЕРЕГОВОРОВ ПРИСОЕДИНИЛОСЬ ЕЩЕ 15 ВКЛАДЧИКОВ. БОЛЬШАЯ ПРОСЬБА НЕ ПОДВЕСТИ ЛЮДЕЙ 8-ГО ЧИСЛА И ВСЕ-ТАКИ СОБРАТЬСЯ. И ЧТО НАСЧЕТ 09.06 В 15:00? СОБИРАЕМСЯ ЛИ ВОЗЛЕ ГОСФИНУСЛУГ? СОБИРАЕМСЯ обязательно и 8 июня в 16.00 : отделение КС "Фортеця" № 24 по вул. М. Раскової 11а, и 9 июня возле Госфинуслуг, Б. Гринченко,3 в 15.00. Нам нужно, чтобы нас услышали. Очень не хочется некоторым гласности. 9. 06 прием Председателя комисии. Госфинуслуг должна начать выполнять свои функции по регулированию рынка фин. услуг. Очень надеемся на присутствие СМИ.
Ну что ж, как писал taranenkos, "трактор тронулся с места"! Надеюсь, что это все-таки ТАНК! Znay&Ka, пожалуйста, подготовьте заявления, желательно в нескольких экземплярах. Со своей стороны, как уже обещал, помогу, чем смогу с составлением заявлений. Tmuravey, пожалуйста, подготовьте копии Ваших заявлений и ответов из соответствующих служб. Если есть у кого-нибудь еще заявления в различные инстанции и ответы из них - приносите копии на наше собрание, 8 июня на М. Расковой.
Заяви готую. Всі ідеї висловлюйте на форумі, або надсилайте мені на ел. пошту. Стосовно НАКСУ (перезаключення договорів заднім числом та Програми..) вже написала у зверненні.
-
Znay&Ka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 23:08
stalker-7 написав:Znay&Ka, обговорюють це питання ті, хто або не має ніякого відношення до спілки (тобто немає депозитного рахунку), або ж, навпаки, "засіли" у форумі у якості провокаторів чи диверсантів . Вибачте на слові, але *г**** та пацюків на форумі вистачає. Питання руба - відсторонити Бурлая і його прибічників від керівництва спілкою! Досить! Нехай, як голова правління, чи, навіть, як мужик, візьме на себе всю відповідальність за те, що в спілці відбувається, а не ховається за спідницею "любих друзів" з НАКСУ! І, насамперед, вибачиться перед вкладниками за скоєне! Чи в пана Бурлая сумлінності або, навіть, чоловічої мужності не вистачає це зробити!? (риторичне питання)
Stalker - ВИ " накаркали" ,а Я тепер "страждаю" ... 
-
simple77
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2009 07:50
8.06 не смогу а9.06 обязательно буду так держать
-
taranenkos
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2009 08:10
План відновлення фінансової стабільності Кредитної спілки “Фортеця”
http://www.fortecja.com.ua/index.php?id=0&path=53
-
taranenkos
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2009 09:36
Добрый день!
ПРедлогаю направить жалобы:
До Державної комісії з регулювання
ринків фінансових послуг України
01001, м.Київ-1, вул. Б. Грінченка, 3
Голові Суслову Віктору Івановичу
Копія
Члену Комісії - директор департаменту нагляду за кредитними установами
Чурсіну Олександру Вікторовичу
копія
Завідувачу сектором з координації нагляду у регіонах
Тимощуку Володимиру Григоровичу
Копія
Голова територіального управління
Чікуновій Тетяні Аркадіївні
копии
Турчинов
Тимошенко
Адреса громадської приймальні: м.Київ, вул. Лесі Українки, 26, 2-й під’їзд, 9-й поверх, кімната 918.
Адреса для листування: 01133, м.Київ-133, абонентська скринька 81.
Копия
Президент НАКСУ,
Козинець Петро Миколайович
04119, м. Київ,
вул. Мельникова 36/1,
копия
Головне Київське міське управління у справах захисту прав споживачів
04070 м. Київ, вул. Сагайдачного, 29-А
E-mail: kievcity_@ukr.net
факс: (044) 417-21-01, 463-70-32
Начальник Головного управління ДУНАЄВСЬКИЙ Олег Анатолійович
-
ВУТ
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2009 09:44
Увага ! Читати усім "ТАНКІСТАМ"(власникам дерозитів в КСах)
Цей "світоглядний"матеріал пана Азарова http://creditukraine.com/ru/press/news/1993.html дає відповіді на багато наших запитань Зверніть увагу на передостанній абзац ...
Еволюція кредитно-кооперативного руху
Звернення Голови правління НГО «Український фінансово-кредитний альянс» АЗАРОВА Андрія Святославовича до Голові комісії з регулювання ринку фінансових послуг України СУСЛОВУ В.І. Про заходи щодо стимуляції оздоровлення ринку фінансових послуг та виконання представницької функції в Держфінапослуг.
Я, як один із перших засновників кредитно-кооперативного руху Україні та активний функціонер щодо захисту та розвитку небанківського фінансового сектору економіки, прошу включити мене до складу Громадської ради, що створюється при голові комісії з регулювання ринку фінансових послуг України та пропоную свою кандидатуру від «Українського фінансового-кредитного альянсу» на посаду голови цієї Громадської ради. Я маю значний досвід роботи не тільки на фінансовому ринку, але й громадсько-представницький діяльності – вже більше 5 років я є членом Громадської ради при Міністрі фінансів і приймаю участь в обговоренні всіх найважливіших для економіки питань. Моєю думкою цікавляться і в підкомітеті Верховної Ради з питань небанківських фінансових установ, з народними депутатами ми вже реалізували ряд ініціатив та провели ряд просвітницько-консультативних проектів для учасників небанківського фінансового ринку.
Також прошу Вас включити мене як голову Наглядової ради найдавнішої та найкрупнішої кредитної спілки України «Перше Кредитне Товариство» до складу Консультаційної-експертної ради при Державної комісії з регулювання ринку фінансових послуг України, враховуючи на ступінь довіри до нашої установи біля 500 000 громадян України – членів нашої спілки.
Моя вища фахова освіта, достатньо великий досвід роботи та управління системами кредитної кооперації (КС ПКТ, УФКА, НАКСУ), досвід з вивчення іноземних технологій та впровадження власних нових технологій роботи на фінансовому ринку, розробка комплексних антикризових заходів, наукові роботи з вивчення проблематики еволюції моделей фінансових установ, а також авторитет серед колег та багаторічна довіра членів КС ПКТ - послужать серйозним підґрунтям для моєї роботи в Громадській раді та Консультаційно-експертній раді.
Вважаю, що ініціатива від самих учасників ринку та представників асоціативних утворень на фінансовому ринку, а також їх неоціненний досвід подолання економічних криз через впровадження комплексних антикризових заходів – є тим, значущим людським ресурсом, який здатен вирішувати будь-які складні завдання щодо збереження та розвитку системи.
Прес-служба КC "Перше Кредитне Товариство"
-
simple77
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2009 10:10
красавчиг блин, проценты и депозиты не возвращает (я говорю о КС ПКО), а щимится дальше....я в шоке !!!! Во старана у нас.....
-
ВУТ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2009 10:22
Напоминаю!!!
!!!встреча с целью подписи коллективной жалобы обманутых Вкладчиков!!!
место: отделение КС "Фортеця" № 24 по вул. М. Раскової 11а. (ст. м. Лівобережна) дата: 08.06 время: 16.00
Уже готовы подойти:
(форумчане):
ВУТ Znay&Ka Tanita_S Prehelen stalker-7
+ В ХОДЕ ТЕЛЕФОННЫХ ПЕРЕГОВОРОВ ПРИСОЕДИНИЛОСЬ ЕЩЕ 15-20 ВКЛАДЧИКОВ.
!!!Так же пикетируем Госфинуслуг!!!
место:возле Госфинуслуг, Б. Гринченко,3 (ст.м. Майдан незалежності) дата: 09.06 Время: 15:00
БОЛЬШАЯ ПРОСЬБА НЕ ПОДВЕСТИ ЛЮДЕЙ 8-ГО и 9-го ЧИСЛА И ВСЕ-ТАКИ СОБРАТЬСЯ. ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ!!!! Нам нужно, чтобы нас услышали!!! Очень надеемся на присутствие СМИ.
Если есть у кого-нибудь еще заявления в различные инстанции и ответы из них - приносите копии на наше собрание!
-
ВУТ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2009 10:47
ВУТ написав:Добрый день!
ПРедлогаю направить жалобы:
До Державної комісії з регулювання ...
Не думаю, что необходимо направлять копии обращения отдельно департаментам и отделам комиссии, ведь голова комиссии после рассмотрения почты передает ее на исполнение дальше по организации и копии рассылаются на всех исполнителей.
А вот кандидатам в Президенты (желательно отдельно каждому, чтобы не видели кому еще направили) обязательно надо их направить, как и Карпачовой, Литвину (как ВРУ) + прокуратура
-
Tanita_S
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2009 11:20
simple77 написав:Увага ! Читати усім "ТАНКІСТАМ"(власникам дерозитів в КСах) Цей "світоглядний"матеріал пана Азарова http://creditukraine.com/ru/press/news/1993.html дає відповіді на багато наших запитань Зверніть увагу на передостанній абзац ...  "
Я мав на увазі ось цей абзац:
Подобные меры помогут избежать нежелательных последствий, а именно посредством обмана клиентов кредитных союзов. К тому же, это послужит определённым испытанием для руководителей таких организаций, опыт и осведомлённость которых играют чрезвычайно важную роль. И только после выживания в подобных условиях такие финансовые организацию получат шанс получить лицензию на свою деятельность и будут иметь право на приём депозитов 
-
simple77
-
-
-
-
Профіль
-
-
|