Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
clientage написав:ИБ щас активно ж модернизируется
Наприкінці Червня, після відкриття останнього депо зайшов до нач. відділення (нового зразку) - молода приємна дівчина. Запитав про дорожню мапу розвитку інтернет-банкінгу, як, наприклад у Приват24, або інших КФУ - записала собі у щоденник, але у мене після того не було нагоди поцікавитись, що їй вдалось дізнатись.
В конце зимы или начале весны на страничке ощада на фейсбуке была онлайн конференция нач. Отдела Ай-ти , и он там рассказывал о планах на этот год по вэббанкингу, посмотрите
clientage ахах, прекрасна рима) Проте ситуація, як на мене, з українськими банками менш прекрасна((( Ну особисто в мене було так... Приходиш до якогось банку,і майже завжди в перші секунди тобі звідти хочеться розвернутися і піти...Може, через те, що працівникибанків гадають, що клієнти винні в тому, що в них заробітні плати не такі, як хотілося б.. Але вибачте! ПО_ПЕРШЕ, зараз ці зарплати у більшості українців не такі як хотілося б.. ПО-ДРУГЕ, клієнт не винний в особистих проблемах працівника. Можливо, не всі зі мною будуть згодні, проте я впевнена,що хтось зіткнувся з такою ж проблемою, як і я. Тому раджу вам ось що. https://www.ipay.ua/ruКористуюся цим сайтом уже півроку. Більшість послуг, що пропонує банк, можна здійснити саме тут.. Тому подумайте: продовжувати нарікати на вічно незадоволений персонал чи самостійно вирішувати свої проблеми за допомогою сучасних інтернет-технологій...Вибір за вами
Квесторе_поверніться, да це тролляка. Не цитируйте его, бо ща поедет по всему форуму. Я тож повёлся Парит ресурс, в принципе, нормальный ресурс, но для него место денить на ветке Платіжні системи мож там и выживет
Правда, возникла другая напасть, при попытке изменить лимиты по картам, после ввода пароля пишет "Превышен лимит ввода пароля" - какого ... ? Ничего я не превышал!
Востаннє редагувалось rufius в Пон 13 лип, 2015 22:16, всього редагувалось 1 раз.