Козак-характерник написав:Мне пофик почему он ушел...)) И я не ностальгирую. Пенсионній мона откріть на маркете?
А погодьтеся, що конвертили гривню після УФС та Активу виключно в банчиках зі Списку Квестора. Так що Квестор був і залишається корисним. Ні? А по пенсійному. Його немає в списку акційних в Фідомаркеті? Якщо немає....тоді лише через відділення.
Козак-характерник написав:Мне пофик почему он ушел...)) И я не ностальгирую. Пенсионній мона откріть на маркете?
А погодьтеся, що конвертили гривню після УФС та Активу виключно в банчиках зі Списку Квестора. Так що Квестор був і залишається корисним. Ні? А по пенсійному. Його немає в списку акційних в Фідомаркеті? Якщо немає....тоді лише через відділення.
Я конвертував зі списку Імпрінтера...)) На рахунок квестора... Нагадало класику... Квестор був... квестор є... квестор буде...))) Жарт! Я не проти квестора... і не за... Він один із форумчан...Його право бути на форумі чи ні... Незрозуміла тіка позиція тих хто розкидує фекалії та звинувачення з приводу його відсутності...)) Ну раз їм так комфортно думати, що козак "вигнав" квестора... то нехай кайфують...)) Кино та німці...))) Дитячий будинок "Сонячко"... уронили мишку на пол... оторвали мишке лапу...и нюни...))
vitaliy1111 написав:Можно ли поднять лимит на оплату в интернете картой Пластик фантастик+ на постоянной основе?
Підняти ліміт по Пластик Фантастик Плюс можна в Контакт-центрі на 8 год або звернувшись до відділення та написавши відповідну заяву на постійній основі. Звернутися можна до будь-якого відділення Фідобанку.