|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 15 лип, 2015 23:30
serjj Так и делаем, но они они не слушаются...чуток оставили и уповают на фонд если что, мы же раньше осени никуда...смотрим что дальше
-
dok
-
-
- Заблокований
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лип, 2015 00:40
Nighthawk написав:Без лімітів(!)
Уверены, был опыт? мне объяснили, что ограничение платежа те же 14999 экв (т.е. ок 630 USD).
-
Arien
-
-
- Подякував: 168 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лип, 2015 01:09
Arien написав: Nighthawk написав:Без лімітів(!)
Уверены, был опыт? мне объяснили, что ограничение платежа те же 14999 экв (т.е. ок 630 USD).
Я Вам теж можу багато чого розповісти-і про те, що справедливий курс має бути 12,95, і точка (С) Пеця, але реалії життя зовсім інші  Не вірите-дзвоніть в колл-центр, там мене про це і проінформували. Раніше ліміти були, тепер НЕМАЄ! Це, з одної сторони, тішить-бо раз немає лімітів по розрахунку в інеті, то значить, з банчиком все ОК, але з іншої сторони, дехвіцит готівкової гривні у відділеннях якось з цим погано в"яжеться. Тому я особисто вирішив не ризикувати. Досить з мене валідольної історії з виведенням валюти з Дельти по грабіжницькому курсу і пА 500 грн у грудні-2014... Більше не хочу... ушел из Дельты написав:Nighthawk Для тих, у кого 30-40-50штук - теж підходить?
Так. Все впирається тільки в ліміт платіжної системи-до 10к євро легко, але і 20к реально-знайомий має. Було б бажання... Якщо дуже великий вклад-шукати собі "помічників" і хай вони за більшу комісію помагають з виводом коштів, шоб швидше було... Свої 6к у.о. я зі свистом вивів за 5 днів, і то більшість часу пішло на "розкачку" ліміту платіжної системи-інакше б зробив це за 1 день. Тому формально, поки вихід безналом вільний, можна ще бавитися з валютою на усіляких "Знайомствах", но зачем, якщо та ж Альфа пропонує співмірну ставку по валюті, але її надійність сумнівів не викликає...
-
Nighthawk
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лип, 2015 07:39
ушел из Дельты написав:KIM30 Ви переоцінюєте мої можливості. Банки не лягають від постів на якомусь нещасному форумі
Можливо... Але навіщо підливати масло у вогонь.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лип, 2015 08:20
KIM30 написав: ушел из Дельты написав:KIM30 Ви переоцінюєте мої можливості. Банки не лягають від постів на якомусь нещасному форумі
Это "в благодарность" за потерянные на разнице курсов деньги. Платинум поимел валютных вкладчиков, теперь в отзывах получает то, к чему стремился. А Вы предлагаете молчать о проблемах с совестью у акционеров и ТОПов банка?
-
l66
-
-
- Подякував: 368 раз.
- Подякували: 572 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лип, 2015 08:22
Вчора Платина долар викупляла вже по 20,50....позитив.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лип, 2015 08:25
KIM30 написав: ушел из Дельты написав:KIM30 Ви переоцінюєте мої можливості. Банки не лягають від постів на якомусь нещасному форумі
... в душі дуже вдячний тим безіменним бухгалтерам, що у березні 2014 "підливали масла у вогонь" по Дельті, викладуючи детальні дані по платежам ю/о, що зависли, включно з номерами платіжок, усім тим, хто аналізував звітність і писав про це, взагалі усім, хто не був страусом з головою в піску. Ці дзвіночки (ДЗВОНИ) стали стимулом для старту інтенсивних розмов / переговорів з дуже багатьма компетентними людьми у світі реальному. Нервів було покладено чимало, але повторюсь - вдячний усім віртуальним і реальним, хто прямо і непрямо допоміг не самозаспокоїтись мантрою про "великий системний банк", "Каргіл в акціонерах" і "підтримку НБУ без варіантів" включно з "гарантованою націоналізацією". Pay it forward... Кому треба - скористається
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лип, 2015 08:28
l66 написав: KIM30 написав: ушел из Дельты написав:KIM30 Ви переоцінюєте мої можливості. Банки не лягають від постів на якомусь нещасному форумі
Это "в благодарность" за потерянные на разнице курсов деньги. Платинум поимел валютных вкладчиков, теперь в отзывах получает то, к чему стремился. А Вы предлагаете молчать о проблемах с совестью у акционеров и ТОПов банка?
Потрібно дивитись по можливості обєктивно на ситуацію .
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
|