Правекс-Банк (2004 - 2020)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 163164165166167 ... 226>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Правекс-Банк (2004 - 2020) 2.4 5 303
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
40%
120
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
19%
59
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
49
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
11%
33
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
14%
42
Всього голосів : 303
Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2015 01:03

Как вам поможет то, что я поеду в другую область в ваше же отделение? Там лучше мою доверенность проверят?
anten_puzl

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2015 06:56

Re: Правекс-Банк

ПРАВЭКС-БАНК написав:До речі, питання було про валютний рахунок =)

доброе утро
единственное нашел оправдание Банку в том что ограничения в валюте на сегодня смешніе - эквивалент 15 000 грн и думаю проблема в том чтобы мизерный лимит мог снять только хозяин счета и не было нелепых ситуаций когда в 1 день доверитель с собственником пытаются оба снять в разных отделениях пайку от НБУ
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2015 10:44

sens написав:Я рассуждаю , как клиент банка Правекс,также был с вашим банком в деловых отношениях и в целом остался недоволен,по причине очень бюрократизированной системы в банке .
Если фантазировать , то не вопрос , чем отличается счет 2625 от 2620 :?:
тем что на 1 счет по 2625 может быть изготовлено банком несколько дополнительных карт , как гривневых так и валютных , и по валютной карте Банк не ограничивает заграницей действия Клиента , при этом усложняет процедуру выдачи валюты в пределах страны и в пределах одного отделения.
Почему,я как клиент другого банка,оформил жене доп.карту и согласно остатков по счету мы оба можем снимать с одного счета в любом отделении одного банка и не говоря про свободу передвижения наших(моих) сбережений заграницей :!:

Наш новый продукт - пакет послуг "La Famiglia" (сім'я) - вирішує цю проблему. Говорячи, про свободу ваших коштів закордоном, хочемо відмітити, що в рамках данного пакету майже всі тарифи на обслуговування 0 грн. Але найголовніше - немає плати за конвертацію валют та інших зборів.

Нагадаємо, що у ПРАВЕКС-БАНКу одні з найвигідніших курсів по банківським карткам. І досить часто ми займаємо перше місце у рейтингу курсів по банківським карткам від finance.ua

Пропозиція "La Famiglia" також включає свободу в користуванні одним рахунком для всієї сім'ї. Не тільки для дружини, але й для ваших дітей (ви можете ставити ліміти на такі картки), і навіть для батьків. Картки можуть бути відкриті у гривні/доларах/євро. Вигідні ставки нарахувань на залишки та багато інших можливостей для вас і вашої сім'ї.

Дізнатися більше можна: http://www.pravex.com/ukr/press/news/banknews/2015-06/10486
Востаннє редагувалось ПРАВЭКС-БАНК в Чет 16 лип, 2015 10:52, всього редагувалось 1 раз.
ПРАВЭКС-БАНК

Заблокований
Подякував: 3 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2015 10:49

anten_puzl написав:Как вам поможет то, что я поеду в другую область в ваше же отделение? Там лучше мою доверенность проверят?

Доброго дня!

Насправді все простіше. Sens, дякуємо за відповідь.
  sens написав:доброе утро
единственное нашел оправдание Банку в том что ограничения в валюте на сегодня смешніе - эквивалент 15 000 грн и думаю проблема в том чтобы мизерный лимит мог снять только хозяин счета и не было нелепых ситуаций когда в 1 день доверитель с собственником пытаются оба снять в разных отделениях пайку от НБУ

Банк ні в якому разі не хоче створити додаткові труднощі для вас та власника рахунку. Але є певні правила і тимчасові обмеження.
Дякуємо за розуміння.
ПРАВЭКС-БАНК

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2015 11:13

Я сейчас снимаю по доверенности в другом банке (не буду рекламировать). Если я уже снял деньги в этот день, то в другом отделении мне не дают снимать. Счет валютный, принимают доверенность во всех отделениях. А вы просто нарушаете права потребителя.
anten_puzl

Подякував: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2015 18:03

anten_puzl написав:Я сейчас снимаю по доверенности в другом банке (не буду рекламировать). Если я уже снял деньги в этот день, то в другом отделении мне не дают снимать. Счет валютный, принимают доверенность во всех отделениях. А вы просто нарушаете права потребителя.

Інший банк згоден взяти на себе всі можливі ризики.

ПРАВЕКС-БАНК цінує свою репутацію надійного банку. Тому, відповідно до внутрішній положень банку, довірена особа може обслуговуватися тільки на відділенні, де був відкритий рахунок власника.

Кожна людина в праві обирати фінансову установу на свій смак, відповідно до своїх потреб і побажань. Але той, хто обирає надійність, обслуговується в ПРАВЕКСі. Ми досить консервативні і це не таємниця. Адже такі цінності як надійність і консервативність ходять поруч.
ПРАВЭКС-БАНК

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2015 22:45

Re: Правекс-Банк

ПРАВЭКС-БАНК написав:хто обирає надійність
тот выбирает ОЩАДБАНК!
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2015 20:00

sens написав:
  ПРАВЭКС-БАНК написав:хто обирає надійність
тот выбирает ОЩАДБАНК!

Кожен клієнт обирає банк, який пропонує йому обслуговування відповідно до його потреб.

Як казав ще Теренцій Афр в далеких 200-х до н.е.: Quot homines, tot sententiae - Скільки людей, стільки й думок.
ПРАВЭКС-БАНК

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2015 15:46

Нагадаємо, що у ПРАВЕКС-БАНКу одні з найвигідніших курсів по банківським карткам. І досить часто ми займаємо перше місце у рейтингу курсів по банківським карткам від finance.ua

Добрый день!
Помогите разобраться.
В курсах валют для банковских карт на finance.ua за 17.07.15 значатся курсы: 23,8/24,03 по дол. и 25,2/25,85 по евро. А на сайте Вашего банка за то же число курсы по карточкам: 21/24,5 по дол. и 22/27 по евро. Так по какому же курсу реально осуществляется конвертация?
Спасибо.
andreysemenov1978

Подякував: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2015 12:45

andreysemenov1978 написав:Нагадаємо, що у ПРАВЕКС-БАНКу одні з найвигідніших курсів по банківським карткам. І досить часто ми займаємо перше місце у рейтингу курсів по банківським карткам від finance.ua

Добрый день!
Помогите разобраться.
В курсах валют для банковских карт на finance.ua за 17.07.15 значатся курсы: 23,8/24,03 по дол. и 25,2/25,85 по евро. А на сайте Вашего банка за то же число курсы по карточкам: 21/24,5 по дол. и 22/27 по евро. Так по какому же курсу реально осуществляется конвертация?
Спасибо.

Доброго дня!

Використовуйте лінк http://pravex.com/rus/cards/tarif/block.

Наприклад, Ви розраховуєтесь платіжною карткою Visa Classic Int (у гривні) в торговельній мережі в Туреччині, валютою якої є турецька ліра, валюта банку-емітента для даної карти - долар США. У такому випадку послідовна конвертація буде відбуватися таким чином:

1. Авторизація (блокування) суми. у момент оплати товару сума покупки в турецьких лірах буде конвертована у валюту банку-емітента (долари США) за курсом міжнародних платіжних систем Visa або MasterCard на дату блокування, потім конвертована в гривню за курсом авторизації ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» на дату блокування також до суми операції додається сума оn-line блокувань, у розмірі від 2,5% до 4,5% від суми операції та додатково комісія від 0 до 48 грн. в залежності від типу продукту Банку та місця проведення операції.

2. Списання суми. У момент проведення розрахунків через 2-30 днів необхідна сума покупки в турецьких лірах буде конвертована у валюту МПС (долари США) за курсом міжнародних платіжних систем Visa або MasterCardна дату формування розрахункового файлу міжнародних платіжних систем Visa або MasterCard, потім буде конвертована в гривню за курсом конвертації ПРАВЕКС-БАНКу на дату списання і списана з Вашого карткового рахунку.

Курси конвертації валют міжнародних платіжних систем Visa або MasterCard встановлюються безпосередньо міжнародниими платіжними системами Visa або MasterCard і можуть відрізнятися від офіційних курсів Національного банку України та курсу конвертації ПРАВЕКС-БАНКу.

Дізнатися більше: http://pravex.com/ukr/services/personal/currency/convert
ПРАВЭКС-БАНК

Заблокований

Профіль

#<1 ... 163164165166167 ... 226>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему