|
|
![]() Как вам поможет то, что я поеду в другую область в ваше же отделение? Там лучше мою доверенность проверят?
![]() Re: Правекс-Банкдоброе утро единственное нашел оправдание Банку в том что ограничения в валюте на сегодня смешніе - эквивалент 15 000 грн и думаю проблема в том чтобы мизерный лимит мог снять только хозяин счета и не было нелепых ситуаций когда в 1 день доверитель с собственником пытаются оба снять в разных отделениях пайку от НБУ ![]()
Наш новый продукт - пакет послуг "La Famiglia" (сім'я) - вирішує цю проблему. Говорячи, про свободу ваших коштів закордоном, хочемо відмітити, що в рамках данного пакету майже всі тарифи на обслуговування 0 грн. Але найголовніше - немає плати за конвертацію валют та інших зборів. Нагадаємо, що у ПРАВЕКС-БАНКу одні з найвигідніших курсів по банківським карткам. І досить часто ми займаємо перше місце у рейтингу курсів по банківським карткам від finance.ua Пропозиція "La Famiglia" також включає свободу в користуванні одним рахунком для всієї сім'ї. Не тільки для дружини, але й для ваших дітей (ви можете ставити ліміти на такі картки), і навіть для батьків. Картки можуть бути відкриті у гривні/доларах/євро. Вигідні ставки нарахувань на залишки та багато інших можливостей для вас і вашої сім'ї. Дізнатися більше можна: Востаннє редагувалось ПРАВЭКС-БАНК в Чет 16 лип, 2015 10:52, всього редагувалось 1 раз.
![]() Доброго дня! Насправді все простіше. Sens, дякуємо за відповідь.
Банк ні в якому разі не хоче створити додаткові труднощі для вас та власника рахунку. Але є певні правила і тимчасові обмеження. Дякуємо за розуміння.
![]() Я сейчас снимаю по доверенности в другом банке (не буду рекламировать). Если я уже снял деньги в этот день, то в другом отделении мне не дают снимать. Счет валютный, принимают доверенность во всех отделениях. А вы просто нарушаете права потребителя.
![]() Інший банк згоден взяти на себе всі можливі ризики. ПРАВЕКС-БАНК цінує свою репутацію надійного банку. Тому, відповідно до внутрішній положень банку, довірена особа може обслуговуватися тільки на відділенні, де був відкритий рахунок власника. Кожна людина в праві обирати фінансову установу на свій смак, відповідно до своїх потреб і побажань. Але той, хто обирає надійність, обслуговується в ПРАВЕКСі. Ми досить консервативні і це не таємниця. Адже такі цінності як надійність і консервативність ходять поруч.
![]() Нагадаємо, що у ПРАВЕКС-БАНКу одні з найвигідніших курсів по банківським карткам. І досить часто ми займаємо перше місце у рейтингу курсів по банківським карткам від finance.ua
Добрый день! Помогите разобраться. В курсах валют для банковских карт на finance.ua за 17.07.15 значатся курсы: 23,8/24,03 по дол. и 25,2/25,85 по евро. А на сайте Вашего банка за то же число курсы по карточкам: 21/24,5 по дол. и 22/27 по евро. Так по какому же курсу реально осуществляется конвертация? Спасибо.
![]()
Доброго дня! Використовуйте лінк Наприклад, Ви розраховуєтесь платіжною карткою Visa Classic Int (у гривні) в торговельній мережі в Туреччині, валютою якої є турецька ліра, валюта банку-емітента для даної карти - долар США. У такому випадку послідовна конвертація буде відбуватися таким чином: 1. Авторизація (блокування) суми. у момент оплати товару сума покупки в турецьких лірах буде конвертована у валюту банку-емітента (долари США) за курсом міжнародних платіжних систем Visa або MasterCard на дату блокування, потім конвертована в гривню за курсом авторизації ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» на дату блокування також до суми операції додається сума оn-line блокувань, у розмірі від 2,5% до 4,5% від суми операції та додатково комісія від 0 до 48 грн. в залежності від типу продукту Банку та місця проведення операції. 2. Списання суми. У момент проведення розрахунків через 2-30 днів необхідна сума покупки в турецьких лірах буде конвертована у валюту МПС (долари США) за курсом міжнародних платіжних систем Visa або MasterCardна дату формування розрахункового файлу міжнародних платіжних систем Visa або MasterCard, потім буде конвертована в гривню за курсом конвертації ПРАВЕКС-БАНКу на дату списання і списана з Вашого карткового рахунку. Курси конвертації валют міжнародних платіжних систем Visa або MasterCard встановлюються безпосередньо міжнародниими платіжними системами Visa або MasterCard і можуть відрізнятися від офіційних курсів Національного банку України та курсу конвертації ПРАВЕКС-БАНКу. Дізнатися більше:
|
|