SAO написав:Шановне панство, нагадайте будь ласка, при оформленні Дохідної п’ятниці, які зайві опції можуть нишком підключити (страховки, смс тощо)? Від чого можна відразу відмовлятись у відділенні? Дякую.
смс безкоштовно
Ну, некоторые особо одарённые умудряются и бесплатные СМС отключать - мол, память в телефоне забивается и в глазах рябит
Ну я вааще за передачу в транскипции имён собственных Т.е. Лесі Українки = Лэси Украйынкы (эт если оч. хочетсч по-русски то нашкрябать ) Ток боюся маскалі не зрозуміють
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ, а на каком этапе доставка Премиальных карт МТС, которые должны были быть отправлены "избранным" вкладчикам? Я начинаю переживать, что моя карта потерялась по дороге
1.Оберіть віджет «Поповняшки»; 2. Оберіть відмет «Знайти отримувача»; 3. Знайдіть отримувача, обравши регіон та категорію «Комунальні послуги»; 4. Оберіть отримувача (приклад: ГІВЦ Київ); 5. Вкажіть № ЖКХ та особистий рахунок (завжди вказано на квитанції); 6.Підтвердить дію паролем, що надійде в СМС; Після цього заявку на підписку/автоматичне отримання рахунків буде прийнято.