Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
7755 Ні, відкривати депо можливості немає. Є можливість лише поповнювати, але й те відбувається не у реальному режимі, а обробляється вручну менеджерами у будні дні у фіксований час. Сам ІБ платний і дорожчий від відомих мені конкурентів. Тут є інструкція і демка. Можете ознайомитись
Похоже, что в банке наконец отладили выплаты по Дельте. 1) Затишье на ветке. 2) Знакомая вчера зарегилась на сайте, сегодня пришла в назначенное время и за 5 минут все получила на руки. Харьков, отд. на Проскуры.
octopus написав:2) Знакомая вчера зарегилась на сайте, сегодня пришла в назначенное время и за 5 минут все получила на руки. Харьков, отд. на Проскуры.
Всего-то месяц подождала... вместо того, чтобы ломая каблуки биться в толпе тех кто "Я первый на...!"
octopus написав:2) Знакомая вчера зарегилась на сайте, сегодня пришла в назначенное время и за 5 минут все получила на руки. Харьков, отд. на Проскуры.
Всего-то месяц подождала... вместо того, чтобы ломая каблуки биться в толпе тех кто "Я первый на...!"
Місяць і 3 дні.....втраченої вигоди. І долар 11 червня модна було взяти по 21.5 і сьогодні продати по 24.