Отказ письменній взяли?
|
|
![]() Re: УкргазбанкДзвоніть на колцентр, хай назначають куди вам зручно. Дата знайдеться, не хвилюйтесь. А щоб не витрачати нерви і прибуток, краще підійдіть до якоїсь працівниці, налагодьте контакт і відкрийте депо на місяць. І нерви збережете і кошти отримаєте швидше ніж при інших варіантах.
![]() Re: УкргазбанкТак это и был звонок на 0800.
Письменного отказа не взял. Записать звонок не успел. Подофигел от ответа ежайте в Харьков.
![]() BigMan
Не поленился и откопал свой пост на ветке почившего банка "Арма". Может Вам пригодится... "Я вчера приехал в Киев из командировки. Позвонил в банк. Мне сказали аж на 17-е. Я ответил: "Жаль, собирался частично переоформить вклад, а до 17-го могу передумать." Ответили: "Приезжайте прямо сейчас". Приехал. Все быстро получил. Переоформил минимальную сумму на минимальный срок (1 месяц). Все были счастливы. ИМХО, их "гладят по головке" за увеличение клиентской базы. Сумма и срок вклада большого значения не имеют. Можете воспользоваться моим способом. Светить отделение не хочу. Девочка оформляла все быстро, к тому же, симпатичная. Извините, что не отписался сразу. Решил, что не грех будет отпразновать встречу со своим вкладом. Ну и..... Сами понимаете. Удачи!!!!!" ![]() Re: УкргазбанкПодскажите по такому вопросу. Буду получать через "Укргазбанк" выплату депозита Дельта-банка, хочу часть денег оставить на время в Укргазе. Какой депозит или карту лучше открыть? Читал немало жалоб, что там заставляют открывать какой-то счет, с которого потом либо комиссия за снятие, либо за перечисление денег.
![]() Dobrofey
Варіанти такі: 1. Депозит з максимальною ставкою- строковий з продовженням. Його мінус автопрологація. Але якщо ви відмовитесь від неї від тижня до двох днів до дати закінчення то спокійно забрете свої кошти. Відсотки і потім тіло падають на депозитну картку 2. Варіант з комісіями, але і з вільним доступом до своїх грошей.Це картки Прозапас річний і прозапас 3 мсячний відповідно під 20% і 25 % Підвищена процентна ставка буде нараховуватися відповідно якщо ви покладете кошти і потім календарний місяць їх рухати не будете. А комісія дійсно є здається 0,5 від суми зняття,але гроші доступні в банкоматі та постерміналі банку.З валютного Прозапасу комісія аж 0,75%. Картку можна взяти безплатну неіменну. 3.для погорільців там здається бонуси якісь є як по гривні так і по валюті на строкові депо. Тому можете обміняти і далі по схемі. ![]() Прибуткова 7-каХочу лишити частину коштів на депо в Укргазі.
Прибуткова 7-ка на 7 днів з пролонгацією. 1) Скільки пролонгацій максимально можливо? Чи пролонгуватиметься хоч цілий рік? 2) Розірвати пролонгацію і зняти кошти потім, ніяких напрягів немає?
![]() maksjustmaks
Хочу лишити частину коштів на депо в Укргазі. Прибуткова 7-ка на 7 днів з пролонгацією. 1) Скільки пролонгацій максимально можливо? Чи пролонгуватиметься хоч цілий рік? 2) Розірвати пролонгацію і зняти кошти потім, ніяких напрягів немає? 1) В описании депозита на сайте УГБ количество пролонгаций не лимитировано, т.е. пока не надоест... 2) Отменить следующую пролонгацию не проблема, можно уже даже звонком в контакт-центр, проблем с выдачей гривни и доллара в УГБ пока не наблюдалось...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|