Вот про это не уточнял.
|
|
![]() Varlo, через скільки часу гривню на депорахунок можна закидати?
По реквізитах теж можна?
![]() Відкрили Ви депо 2630.... На рахунку 0. Можна тільки через місяць туди по безналу гривню закинути? Чи тільки пару днів...... рахунок почекає і закриється?
![]() Ставки уменьшились с 20.07.15. Хотя ранее банк утверждал,что они будут действовать до 31.07,15г. Возьмем вклад Супердоходный тиждень (класичный). Срок 90 дней, ставка 22% годовых и если будет пролонгация еще на 90 дней, то вы получите 3% бонус т.е.22%+3%=25% годовых чистыми. Количество пролонгаций пока не ограничено, но банк может в любой момент отменить пролонгацию (п.6.5 Умов разміщення вкладів). Если прологации не будет, то вы не получите 3% бонус и компенсацию. У них нет досрочного разрыва и в любом варианте у вас будет 90 дней без 3% бонуса и компенсации т.е. получите 4,3% чистыми за 90 дней из расчета 22% годовых. Пусть у вас будет 3 пролонгации (270дней) и еще 90 дней без пролонгации и в результате банк предлагает разместить вклад под 22,6% на год чистыми, а не под 25% как банк рекламирует. Если у вас будет не 3 лонгации, а 2 ставка будет еще меньше. Получается, что у банка нет полной компенсации налога и банк вводит в заблуждение вкладчиков своей рекламой. Востаннє редагувалось iurii44 в Сер 22 лип, 2015 12:52, всього редагувалось 2 разів.
![]() От меня ![]() По VPCB лимит смешной, но есть. VPCB карта у них "особенная" и по хитрому учитывается в разных случаях. Если упираются - требуйте звонок платежникам в главный офис. Люди на местах не шибко разбираются что можно, а чего нельзя. ![]() Подскажите по страховкам в Особлывом? Зачем она, какая, если депозит на 181 день, или как настроение ляжет у менеджера сегодня?
![]() Банк «Михайлівський», доброго дня
Обслуговуюсь у банку близько року, депозитні програми. Депозити повертаються вчасно, без збоїв. Разом з тим хочу вислати декілька своїх зауважень на предмет роботи львівських відділень. 1. Від власників депозитів вимагають приходити за день наперед до закінчення терміну вкладу в відділення й писати заяву про повернення депозиту. Наприклад, якщо я хочу забрати депозит на суму 1400 дол., то мушу ходити до Вашого банку три дні + ще один день для подачі письмової заяви. Це дуже незручно, особливо для клієнтів, які працюють. Наскільки мені відомо, такого немає в жодному іншому банку, тому пропоную скасувати цю незручну вимогу про письмову заяву для повернення коштів депозиту напередодні його закінчення. Можна обмежитись й телефонним дзвінком. 2. В касах проблеми з дрібною валютною готівкою. Якось у відділенні на пл. Ринок у мене відмовились взяти 10 євро нового зразка, бо, як мені сказала касирка, купюра не фальшива, але нема вказівки НБУ приймати такі купюри. А якщо «немає підкріплення», то можна й сусідніх обмінках розміняти самим. Для зручності клієнта. З повагою
|
|