|
Идея Банк (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 27 лип, 2015 18:28
RDG написав: Квесторе_поверніться написав: Чого Ви так скромно про Михала? 25000 то тільки з однієї карти певного типу.
А если еще и родственников в клиенты банка записать, то открываются почти безграничные перспективы 
никаких перспектив - переброска внутри банка с комиссией
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 27 лип, 2015 18:44
RDG написав: Игорь Алексеевич написав: RDG написав:Михайловский, к примеру, для не голд клиентов, в месяц разрешает выводить без комиссии до 25 000 грн. Вряд ли Идея обналичной благотворительностью станет заниматься.
у михи можно через текущий снять и больше до 150 штук. можно в иб перекинуть с карточного на тек. и в кассу за деньжатами. отдают пока без проблем.
Хорошо, а перекидывание с карточного на текущий в ИБ то же без комиссий?
на свои внутри михи без комис.. если на чужой, даже внутри михи, то с комис.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 27 лип, 2015 18:45
Stringer написав: RDG написав: Квесторе_поверніться написав: Чого Ви так скромно про Михала? 25000 то тільки з однієї карти певного типу.
А если еще и родственников в клиенты банка записать, то открываются почти безграничные перспективы 
никаких перспектив - переброска внутри банка с комиссией
Вообще то я имел ввиду количество выведенных денег прямо пропорционально количеству клиентов банка. А переброску внутри банка можно доверить банкомату 
-
RDG
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 лип, 2015 18:49
RDG, це коли Михал перейде в проблемні....тоді через 3 особи можна буде щось виводити. А зараз..... можна все через 1 особу.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 лип, 2015 19:35
Квесторе_поверніться написав:О чудо, тільки що заглянув в ІБ Ідеї і побачив на рахунку суму, що повернули за підтвердження логування в ІБ за 4 місяці по заяві. Історія така. Десь в червні заглянув в ІБ Ідеї де було колись пару десятків гривень. Перед тим десь з півроку не заглядав. З них залишилось пару. Списали за СМС логування. В першу чергу відключив підтвердження СМС логування. І при нагоді для приколу написав заяву на повернення списаних за 4 місяця біля 20 грн. Менеджер ще з мене посміявся і сказав що нікому не повертають а відповідь на звернення пришлють додому. Про те й забув. А це зараз дивлюсь грошенята вернули взад. Щось та таки є в Ідеї.....європейського.
а если я в ИБ 6мес не был и денег на карте нету - то в минус загонят при входе или уже в минусе?
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 лип, 2015 12:34
J написав:а если я в ИБ 6мес не был и денег на карте нету - то в минус загонят при входе или уже в минусе?
можливо все, заяву на повернення утриманої комісії приготуйте (я вчора її також зареєстрував, в ІБ не заглядав 6+ місяців), цікаво який буде результат.
-
bobobo
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 лип, 2015 12:35
Якщо оформляти Безпечний+ в ІБ - 8% докинуть чи потрібно тільки у відділенні вклад оформляти?
-
bobobo
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 лип, 2015 12:49
J написав: Квесторе_поверніться написав:О чудо, тільки що заглянув в ІБ Ідеї і побачив на рахунку суму, що повернули за підтвердження логування в ІБ за 4 місяці по заяві. Історія така. Десь в червні заглянув в ІБ Ідеї де було колись пару десятків гривень. Перед тим десь з півроку не заглядав. З них залишилось пару. Списали за СМС логування. В першу чергу відключив підтвердження СМС логування. І при нагоді для приколу написав заяву на повернення списаних за 4 місяця біля 20 грн. Менеджер ще з мене посміявся і сказав що нікому не повертають а відповідь на звернення пришлють додому. Про те й забув. А це зараз дивлюсь грошенята вернули взад. Щось та таки є в Ідеї.....європейського.
а если я в ИБ 6мес не был и денег на карте нету - то в минус загонят при входе или уже в минусе?
Про це не знаю. Було на карті пару гривень....з лютого почало списувати 4.99 кожний місяць за підтвердження логування в ІБ.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 лип, 2015 15:29
Stringer написав:Хм, продлился долларовый ВК, хотя все говорили, что если в линейке депозитов его нет, то и продления не будет
velvet написав:у меня в июне тоже продлился на год, в конце этого месяца ещё один заканчивается, посмотрю как продлится...
А ставка залишилась та ж? Чи зменшилась?
-
bor
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 лип, 2015 17:04