по якій причині відмовляють не писали?
|
|
![]() Так я тут вже давно талдичу, що Фідо ризиковий банчик і зараз на спаді. І що заносячи грошенята сюди Ви підтримуєте його ліквідність....що зараз йому і потрібно.
![]() KIM30 по якій причині відмовляють не писали?
Я успел прочитать сообщение, которое удалили. Клиент хотел оформить пачку 2000-х. Ему оператор шепотом посоветовала не делать этого, мотивируя, что "не ясно чем это кончится". Возможно, просто, "задолбалась оформлять пачки договоров". ![]() Решать каждому... Но, на всякий случай, нужно быть готовым к тому, что 2000-ые могут превратиться в 200-ые. ![]() ![]() Re: ФІДО (СЕБ) БанкНе думаю, що звичайний оператор знає, що на справді діється на фінінсовій кухні і які там плани ... Більше схоже на говновброс, який ми зараз обговорюємо
![]() П.С. Пам"ятаю, як в свій час купував соц. бакс в ПУМБі в січні місяці і касирка щось говорила, що невідомо чим і скільки забирати будемо ... і нічого, все забрав і профіт є ![]()
![]() Добрий день, шановні дописувачі!
Поведінка менеджера (якщо, звісно, інформація про такий випадок правдива) безпідставна. Ми в стандартному режимі і в повному обсязі обслуговуємо клієнтів, партнерів. Суть того, що "говорив менеджер" сильно суперечить реальній ситуації у банку. Банк будує довгострокові плани, розвиває та інвестує в свої продукти (особливо дистанційні: Фідомаркет, мобільний додаток. Також зараз запускаємо модернізацію клієнт-банку для юридичних осіб), розгортає масштабний проект з Укрпоштою тощо, і емає випадків, коли б порушив стандартний режим обслуговування клієнтів. Тому не бачу причини, з якої би співробітник міг так поводитися. Sales speeches ми такі точно не писали) PS. До зникнення повідомлення банк не має жодного відношення.
![]() І я також чекаю на завершення одного із депозитів з комуналкою майже через місяць, мені мій менеджер поки що не радить забирати вклад
![]() Востаннє редагувалось Юля Кіндра в П'ят 31 лип, 2015 13:57, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|