Это рейтинг на начало июня. А за три месяца у нас слишком много воды утекает. На начало февраля Надра имела высокую надежность, а на начало марта исчезла из рейтинга навсегда. В рейтинге от 3 марта Киевская Русь входила в топ-10 по надежности, а 19 марта там уже ввели ВА.
Так что, при нынешней ситуации в стране и в БС, рейтинги отражают ситуацию лишь на текущий момент и никак не предсказывают будущее. Даже самое ближайшее.
zzzzzz написав:mike41 Ходят слухи что Фридман, как один хитрый ..... постепенно свою сферу бизнесс интересов уводит из россии,в сторону Европы и Украины
Это возможно. Недавно слышал, что Альфа-мама сокращает в РФ 10 тысяч сотрудников. Но верно ли проверять слухи своими деньгами?
flyman написав:а мені доказували сьогодні, Укрсиб рулез, який він рулез якщо не може видати неповну пачку "сковорід", обіцяє насшребти по сусєкам аж за тиждень. Ужос-ужос.
Ну, якщо бути до кінця відвертим, то Укрсиб просто хоче виконати план по залученню клієнтів, і не більше. Якщо Ви не в курсі, що вони живуть виключно за рахунок інкасації. Тобто інші банки замовляють у них готівкову валюту. Просто і елегантно, регулярно отримують свій відсоток і тішаться життям. Того і ставки по депо нижче плінтуса.
Якщо ж говорити за сервіс вообще, то ІМХО, у євродочках він ще більш лайняний, ніж у расових укробанках. І до речі, саме дойчево-крутий Прокредит видав мені таку шваль і рвань у валюті, що я ледве поспихав її через термінали Привату. Це на тему "високих німецьких стандартів".
Однак сервіс - ніщо, стабільність-все! Тільки не кажіть, що Ви обрали ВиЄБі і ФІ за супер-сервіс! Захмарні відсотки в цих низькопробних яйцебанках багатьом затьмарили розум, незважаючи на неодноразові застереження квестора (!), прямо як тому щурику Роккі з "Чіпу і Дейлу" - "СИРРРР!!!!". Умовно кажучи, краще я вистою кілька раз на місяць в ідіотській електронній черзі Альфи, яка мене відверто бісить, але отримаю і нормальний % по депо, і гарантію повернення коштів, аніж піду у мега-супер-пупер-ВІПЪ-відділення вітчизняного лайнобанку, де мене напоять чаєм з какавою, а потім тупо не повернуть гроші...