|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 11 чер, 2009 23:00
PdeP написав:Квестор, что говорит метод "интуитивного синтеза" о банке "Таврика"? Текущие показатели вроде неплохие: http://tavrika.ua/ua/about/activities_current_year.htm, да и отзывы о них положительные. Они из тех, кто хочет жить в палате Г ? Большой ли риск положить туда депо месяца на 3-4 ?
Перепрошую що вмішуюсь, але відсоткові ставки в "Тавриці" просто зашкалюють... Зрозуміло ваше бажання розмістити там депозит... 
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 23:02
PdeP написав:Квестор, что говорит метод "интуитивного синтеза" о банке "Таврика"? Текущие показатели вроде неплохие: http://tavrika.ua/ua/about/activities_current_year.htm, да и отзывы о них положительные. Они из тех, кто хочет жить в палате Г ? Большой ли риск положить туда депо месяца на 3-4 ?
1) В цілому..Г.
2)..прагнення до життя явно присутнє ( чесно кажучи , думав, що попаде в реанімацію одним з перших....занадто був агресивний на ринку депозитів)
..але "таємничі" власники очевидно вирішили "не губити"...за 1кв. зросли залишки юр. осіб + збільшення статутного капіталу.( золотий пил КЮЗу , мабуть , подорожчав)
3) ..наскільки ризиковано, запитайте у цього пана ..
Акционером ОАО "Банк "Таврика", владеющим более 10% в УФ учреждения, является физлицо Анатолий Кобец (опосредованно владеет 14,27% акций банка).
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 23:04
a19572351 написав:по дороге зашел в отделение,проверил банкомат,деньги есть,это в киеве.так что все спокойно в Укрсибе...
Якщо це був депозитний банкомат, то це я туди вранці заніс
Спостереження зовнішньої реклами: Піреус виплачує авансом 20,20% річних за тримісячним гривневим вкладом. Полюють на гривню?
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 23:08
Karabas Barabas написав:PdeP написав:Квестор, что говорит метод "интуитивного синтеза" о банке "Таврика"? Текущие показатели вроде неплохие: http://tavrika.ua/ua/about/activities_current_year.htm, да и отзывы о них положительные. Они из тех, кто хочет жить в палате Г ? Большой ли риск положить туда депо месяца на 3-4 ?
Перепрошую що вмішуюсь, але відсоткові ставки в "Тавриці" просто зашкалюють... Зрозуміло ваше бажання розмістити там депозит... 
Поточні рахунки фізичних осіб під 17-18% річних.
Пропозиція високоприбуткових депозитних сертифікатів на пред'явника.
На мою думку, симптоматично.
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 23:27
I.De написав:a19572351 написав:по дороге зашел в отделение,проверил банкомат,деньги есть,это в киеве.так что все спокойно в Укрсибе...
Якщо це був депозитний банкомат, то це я туди вранці заніс Спостереження зовнішньої реклами: Піреус виплачує авансом 20,20% річних за тримісячним гривневим вкладом. Полюють на гривню?
...не набагато більше ніж багато інших з "А", "Б", "В"...хоча Піреус вилядає найслабше з присутніх на ринку "трьох спартанців".. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 23:32
Karabas Barabas написав:Квесторе, скажіть будь-ласка, якщо круті пацани погасять тихо і спокійно і без приколів в другій половині червня 50 лямівзелених - буде в нас можливість бачити їх вже 1 липня в списку обраних, хоча б в палаті "В"?
...сьогодні у них була якась акція...дівчата на вулиці роздавали буклети і преконували мене відкрити депозит...гарні дівчата...я пообіцяв їм подумати... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 23:40
квестор написав:...по ремаркам.. 1) ...в сьгодняшній інформації по виплаті відсотків по облігаціям серії F відсутня згадка про задоволення оферт...натомість зазначено, що відсоткова ставка зросла до 17%. Збільшення відсоткової ставки непрямо свідчить про технічний дефолт....ці підозри існують не тільки у мене... тема обговорювалась ще у травні ...коментарі банку відсутні. 2)...звичайно -ні....але банки - це інститут ДОВІРИ і РИЗИКІВ..адекватна оцінка цих параметрів НЕМОЖЛИВА без "репутаційного" та "фінансового" портрету власника..( я сподіваюсь Ви у борг незнайомим людям гроші не позичаєте?)..для мене достатньо відкритої публічної інформації авторитетних джерел. 3)..звітності мало...в сучасних умовах найголовнішим фактором стабільності є: - мотивація власників - їх можливості. ..тому враховується увесь наявний інформаційний масив. ПС...Вас не турбує, що давно анонсоване майже вдвічі збільшення статутного капіталу...так довго "триває" 
Відверто. Дуже турбує. З нетерпінням чикаю рішення ЄБРР.
Чесно кажучи мене банк привертає відносною не заплямованістю фінансово промислової групи, довгою співпрацею ЄБРР в рамках допомоги малому бізнесу, сертифікацією та відсотками.
А щодо офер по облігаціям. Ми с впевненістю не можемо сказати хто їх тримає. З не офіційних джерел (та принципів ведення бізнесу в нашій країні) їде інформація, що через фірми посередники ними володіють інші компанії групи. Якщо це так, тоді ні про яке дострокове погашення і мова йти не може, а підняття відсоткової ставки легко пояснити оптимізацією фінансових потоків.
Згоден, інформації доволі мало, але як на мене це не привід відправляти його до палати Г. Доцільніше виділити перелік тих хто по своїй будові (достатність набору інформації для прийняття рішення) не придатний для огляду у вашій клініці.
P.S. На даний час на строкових депозитах у цьому банку розміщую трохи більше 20% від власного капіталу. У випадку відсутності позитивних новин збоку ЄБРР чи квестора, до вересня буду скорочувати розмір капіталу в цьому банку.
-
St/2
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 1696 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 11 чер, 2009 23:47
квестор написав:St/2 написав:nikis написав: 1) Мені байдужі причини невиконання зобовязань....боржник котрий не повертає вчасно борг (кредити, депозити, облігаційні позики) - НЕ ВАРТИЙ НЕ ТІЛЬКИ ДОВІРИ....а навіть і просто уваги... 2) ..восени 15 не буде. 3) Перепусткою до лазарету є прозора структура власності та достатній обсяг інформації про власника ...для оцінки його бажань і можливостей утримувати банк...тепер УВАГА....Я НІЧОГО НЕ ЗНАЮ про Папунідіса Константіноса який прямо і опосередковано володіє понад 79% акцій Кредитпрома....БЕЗ ДЕТАЛЬНОЇ ІНФОМАЦІЇ ПРО ЦЬОГО ПАНА "ДІАГНОЗ" -НЕМОЖЛИВИЙ. тому , тільки після вияснення цього питання..варто буде подискутувати про: .. чи відбувся технічний дефолт по облігаціям.., бо бравурна інформація про виплату відсотків без згадки про оферту мене лише насторожує.. ...чи є 100млн. дол для погашення зовнішньої позики. ...а також структуру активів та пасивів цієї "печінки"..... 
вы ничего не знаете про коломойского. кроме того, что то мужик с бородой и давно живет в швейцарии... тем более вообще ничего не знаете про тысячи акционеров внп париба... да и зачем это собственно ? а фамилия папунидис созвучна с нусенкис и если бы было наоборот - ничего б не изменилось. не был бы кредитпром одним из основных партнеров ебрр в украине, если бы они сомневались в структуре собственности. так что вот то вообще не проблема. во вторых все покупатели облигаций кредитпрома - свои же люди...свободно они никогда не вращались... фпг г-на нусенкиса, про активы вы знаете наверное.. сидят то они тихо, но третья группа по размеру в украине... делается то все для минимизации налогов, очень приятный способ.. вы куда прибыль дели - да вот облигаций немного прикупили... а если сам у себя взял, то почему самому себе не отдать.. и даже можно процентный доход поднять...да не было никакой оферты...
-
asu95
-
-
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 23:48
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 12 чер, 2009 00:09
квестор написав:St/2 написав:квестор написав: ...по ремаркам.. 1) ...в сьгодняшній інформації по виплаті відсотків по облігаціям серії F відсутня згадка про задоволення оферт...натомість зазначено, що відсоткова ставка зросла до 17%. Збільшення відсоткової ставки непрямо свідчить про технічний дефолт....ці підозри існують не тільки у мене... тема обговорювалась ще у травні ...коментарі банку відсутні. 2)...звичайно -ні....але банки - це інститут ДОВІРИ і РИЗИКІВ..адекватна оцінка цих параметрів НЕМОЖЛИВА без "репутаційного" та "фінансового" портрету власника..( я сподіваюсь Ви у борг незнайомим людям гроші не позичаєте?)..для мене достатньо відкритої публічної інформації авторитетних джерел. 3)..звітності мало...в сучасних умовах найголовнішим фактором стабільності є: - мотивація власників - їх можливості. ..тому враховується увесь наявний інформаційний масив. ПС...Вас не турбує, що давно анонсоване майже вдвічі збільшення статутного капіталу...так довго "триває" 
наберитесь терпения... у нас из украинских банков никто еще капитал не увеличивал... торг идет с ебрр.... много они хотят
-
asu95
-
-
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
|