|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 13 сер, 2015 18:58
Предлагаю Михаличу сделать нашару платину учасника финанс юа! Ета пометка будет намного престижнее, чем другие статусі. И Михаличу проще будет работать и распозновать де лох, а де матерій клиент! )) Жалко еще не один банкстер не додумался до віпуска такой карті! Для форумчан все плюшки... на остаток 30%... кешбек 10%... привилегированное обслуживание и консьерж нашару...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 сер, 2015 19:00
Скупердяй написав: йцукен написав:а толку от этой премиальной МТС? 25% нап залишок від 100 грн. + 5% на рахунок МТС ... Мені якраз для тримання папіра підходе, як покращена альтернатива на Дохідну П"ятницю 
хочу тоже такую карту
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 сер, 2015 19:04
J написав:хочу тоже такую карту
Шо характерно Михалич обнаглел...)) Должні біли в личку кажному форумчанину стукнуть и предложить как уважаемому гостю плюшку! Мі его тут воспитіваем... воспитіваем етого Михалича...а он нам фигвамі рисует...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 сер, 2015 19:15
Козак-характерник написав: J написав:хочу тоже такую карту
Шо характерно Михалич обнаглел...)) Должні біли в личку кажному форумчанину стукнуть и предложить как уважаемому гостю плюшку! Мі его тут воспитіваем... воспитіваем етого Михалича...а он нам фигвамі рисует...))
Так може у Міхалича ліміт на кількість заявок на день. Я сьогодні отримав, а інші в порядку черги  Тому записуйтесь у Міхалича через Особисті Повідомлення до черги, поки пиріжки ще роздають 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 сер, 2015 19:23
йцукен написав: а толку от этой премиальной МТС? 25% нап залишок від 100 грн. + 5% на рахунок МТС ... Мені якраз для тримання папіра підходе, як покращена альтернатива на Дохідну П"ятницю  К Скупердяй скажите- а получать такую, всеми любимую карту, на домашний адрес (в почтовый ящик) в одном конверте с ПИН-кодом, это нориальное "действо" для банка????
-
era2015
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 сер, 2015 19:28
era2015 написав:йцукен написав: а толку от этой премиальной МТС? 25% нап залишок від 100 грн. + 5% на рахунок МТС ... Мені якраз для тримання папіра підходе, як покращена альтернатива на Дохідну П"ятницю  К Скупердяй скажите- а получать такую, всеми любимую карту, на домашний адрес (в почтовый ящик) в одном конверте с ПИН-кодом, это нориальное "действо" для банка????
Мені отримувати на відділенні Але якщо без кредитного ліміту, отримувати на домашню адресу не бачу нічого страшного, все-таки пін-код подивитись без стирання захисної плівки - не вийде, тому ризики мінімальні 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 сер, 2015 19:39
Скупердяй написав: Козак-характерник написав: J написав:хочу тоже такую карту
Так може у Міхалича ліміт на кількість заявок на день. Я сьогодні отримав, а інші в порядку черги  Тому записуйтесь у Міхалича через Особисті Повідомлення до черги, поки пиріжки ще роздають 
Що ж це за ліміти такі - аж одна картка за всю історію випуску 
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 сер, 2015 19:50
Скупердяй написав: era2015 написав:йцукен написав: а толку от этой премиальной МТС? 25% нап залишок від 100 грн. + 5% на рахунок МТС ... Мені якраз для тримання папіра підходе, як покращена альтернатива на Дохідну П"ятницю  К Скупердяй скажите- а получать такую, всеми любимую карту, на домашний адрес (в почтовый ящик) в одном конверте с ПИН-кодом, это нориальное "действо" для банка????
Мені отримувати на відділенні Але якщо без кредитного ліміту, отримувати на домашню адресу не бачу нічого страшного, все-таки пін-код подивитись без стирання захисної плівки - не вийде, тому ризики мінімальні 
в моей ситуации банк, по своей инициативе, выслал мне на адрес прописки(где проживают арендаторы) карту и ПИН код отдельным вложением в тот-же конверт. Если я активирую карту (в отделении или КЦ), я отдаю злоумышленнику -почтальону, арендатору и тд все возможности воспользоваться моей картой (имея № карты, срок и CCV)???? поправьте, если не прав, спасибо!
-
era2015
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|