budivelnik написав:Тепер поясніть Як турки , з зарплатою в 1500 + дорожчим металом+дорожчими грошима побудують в Україні дешевше ніж це рорблять мої працівники з зарплатою в 300 ?
Приезжайте в Киев и сами у них спросите: они проспект Победы реконструируют
Вы думаете че можна запроцентовать з/п в размере 1500 куе на человека в месяц при ремонте проспекта победы? А сидеть кто будет?
1 Ви питаєте мене чи Сержіка ? Якщо мене - то я якраз не стверджував про 1500 , це припущення Сержіка про доходи турецьких будівельників в Турції чи Європі. 2 З іншого боку Запроцентувати можна навіть 26 млн доларів за ненаписані книжки.... , так що тут також (на жаль)сьогодні проблеми відсутні( правда будемо надіятись що завтра таке буде неможливе)
Вау вай написав:Барбюса Анрі, буд.№52/1;НАШІ КВАРТИРИ У ПЕРШІЙ ЧЕРГІ!!!БУДИНОК ВЖЕ ЗДАН!!! поверховість: 18 • 2-, 3-й поверх, площа: 71,8\40,0\13,9, стан: після будівельників без оздоблення; ЖК "Французький квартал", новий комплекс у центрі столиці, гарна пропозиція центральної новобудови столиці; Ціна: 72 000 USD
Вау вай написав:Барбюса Анрі, буд.№52/1;НАШІ КВАРТИРИ У ПЕРШІЙ ЧЕРГІ!!!БУДИНОК ВЖЕ ЗДАН!!! поверховість: 18 • 2-, 3-й поверх, площа: 71,8\40,0\13,9, стан: після будівельників без оздоблення; ЖК "Французький квартал", новий комплекс у центрі столиці, гарна пропозиція центральної новобудови столиці; Ціна: 72 000 USD http://100realty.ua/news/33474
Там второй нежилой... А вообще рекомендую пройтись ножками...
Ну, в любом случае, у КГС в этом Французском квартале на некоторые квартиры упало капитально. Правда большинство квартир так и продается по двушке минус 15%. Всегда недоумевал по поводу их политики ценообразования.
Востаннє редагувалось airmax78 в П'ят 14 сер, 2015 11:22, всього редагувалось 1 раз.
Вау вай написав:Барбюса Анрі, буд.№52/1;НАШІ КВАРТИРИ У ПЕРШІЙ ЧЕРГІ!!!БУДИНОК ВЖЕ ЗДАН!!! поверховість: 18 • 2-, 3-й поверх, площа: 71,8\40,0\13,9, стан: після будівельників без оздоблення; ЖК "Французький квартал", новий комплекс у центрі столиці, гарна пропозиція центральної новобудови столиці; Ціна: 72 000 USD
airmax78 написав:Начинать-то они начинают (я бы, правда, сказал "кучка", а не куча). Большой вопрос в том - закончат ли они и когда.
вопрос закончат ли больше касается тех объектов где застройщики удвоили цены
1 Юра - Ви особисто який проект швидше закінчите дорожчий чи такої ж складності але дешевший ? 2 Юра -Ви особисто коли піднімете ціни на свою роботу - коли у Вас їсти нічого , чи коли Ви роботою ( і оплатою за цю роботу) по самі вуха завантажені?
От після цього і зробіть висновки , хто демпінгує той в кого все стабільно чи той в кого кисень вже перекритий.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 14 сер, 2015 11:26, всього редагувалось 1 раз.
airmax78 написав:Начинать-то они начинают (я бы, правда, сказал "кучка", а не куча). Большой вопрос в том - закончат ли они и когда.
вопрос закончат ли больше касается тех объектов где застройщики удвоили цены
Он касается всех. Но ребята, работающие на грани себестоимости (не питайте иллюзий про 400 баксов), встанут первыми. Опыт многочисленных строек УКО вам в помощь.
budivelnik написав:Пан це визначення створив для високоосвічених дурнів які в 40+ проживають на кухні з табуреткою і господинею.
який чудовий приклад галицького вихованого, високоосвіченого,культурного газди, підприємця і мецената.
Деколи лікар , щоб спасти пацієнта відрізає йому кінцівки. Так і я - просто Вам допомагаю повернутись у реальність І всі рекламні закидони типу Освіта це все ( або вау на вибір) чи Разом ми команда ( особливо коли це виголошує якийсь Сорос на якомусь китайському підприємстві... ) чи З милим рай і шалаші пора вже давно переосмислити і зробити простий висновок Ти потрібен тільки тоді , коли можеш щось зробити потрібне для оточуючих і не потрібен нікому (навіть з закінченою програмою МВА в кишені) якщо живеш на зьомній квартирі бобилем в 40+ років.