Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 22182219222022212222 ... 4145>
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 12:16

yura_ написав:
  budivelnik написав:Чому роботи які ведуться на різних обєктах сьогодні , в залежності від дати початку робіт на обєкті - отримують різну собівартість.

разные сметы, технологии и материалы

що ті хто отримав гроші (демпінгуючи) розраховуючи на собівартість в 500 доларів/м2 , не можуть добудувати будинки у випадку коли собівартість робіт піднімається.

сейчас появился новый тип проблемы, вы просто не отрымуете гроши по в 2 раза поднятой цене. И не можете закинчиты будинок

та що з тим вуйком балакати, якщо він закинув шаромиго бізнес, так як якісно, дешево, швидко будувати не навчився, і його архітектрурне зодчество в стилі "гараж з крником" тепер мало кому потрбіний і іпенях іпеней Львова по ціні м.Києва
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 12:17

Вау вай написав:
  yura_ написав:
  Вау вай написав:Барбюса Анрі, буд.№52/1;НАШІ КВАРТИРИ У ПЕРШІЙ ЧЕРГІ!!!БУДИНОК ВЖЕ ЗДАН!!! поверховість: 18 • 2-, 3-й поверх, площа: 71,8\40,0\13,9, стан: після будівельників без оздоблення; ЖК "Французький квартал", новий комплекс у центрі столиці, гарна пропозиція центральної новобудови столиці; Ціна: 72 000 USD

дайте ссылку !!! тут пахнет падением свыше 50%

http://100realty.ua/news/33474

Вайвай, вы сами эту ссылку кликали?
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 12:17

yura_ написав:
  budivelnik написав:4 Як думаєте ті хто вже проплатив перший внесок за повітря - відмовляться від нього чи й далі будуть сплачуватиЯкщо відмовляться - у підприємства + і є вільні площі ( і на ці вільні площі воно може влаштовувати акції)Якщо не відмовляться - то підприємство буде отримувати підвищену ціну по раніше укладеному договору.
а возвращать то что инвестор уже вложил не нужно?
Давайте розберемось по порядку
Є генеральний інвестор який інвестує будівництво , щоб отримати прибуток , при чому він несе найбільше ризиків , але й може претендувати на максимальну величину прибутку
Є кінцевий інвестор - той який заплатив перший внесок і підписав угоду купівлі/продажу і графіки виплат по цій угоді

Так от
Генеральний інвестор від падіння собівартості - тільки в профіті
Кінцевий інвестор - може мати не тільки профіт ( у випадку коли ціна житла зросте) але й збиток ( у випадку коли ціна житла впаде)
При цьому максимальні коливання відбуваються в періоди різких рухів курсів. Тобто чим ближче до зміни курсу тим більші хвилі.

Я вирішив хвилі перечекати
Хтось вирішив на хвилях підзаробити - в кінці кінців все устаканиться і або хтось збанкрутує і я на білому коні займу його частку ринку , або той хто сьогодні демпінгує - виграє і займе мою частку ринку.
Нормальний бізнесовий процес, але при цьому не можна виграти більше ніж хтось програє.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 12:21

vetka написав:
  budivelnik написав:На раз
1 Четверо дітей , з них двоє закінчили магістратуру і дво ще вчаться в школі
2 Кілька тисяч збудованих ( і продах) м2 житла
3 Десятки створених робочих місць
4 Більше 1 млн гривень сплачених податків

Продовжувати чи вистарчить ?
Ну я не лично про Вас спрашивала. Но четверо детей Ваших полезности обществу своей магистратурой не принесли. По остальным пунктам согласна.
Я не даремно дітей поставив на перше місце
Саме людський потенціал це те що може в майбутньому витягнути нашу державу
А от матеріальні блага (особливо виражені в папірцях) - дуже швидко зникнуть.
Посудіть самі
Діти в майбутньому можуть згенерувати суми податків на порядок більші ніж вже згенерував я , але при цьому те що до сьогодні згенерував я- на завтра вже давно проїли різні пенсійні і так далі соціальні програми.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 12:22

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Первый написав:Если чесно, не понял в чем шах и в чем мат?

застройщики как-бы говорят растишкам - все, ребята, приплыли, вот новые цены по которым мы строим и они определяют новые горизонты падения. И не мечтайте что впаде только шлак, а ваша прелесць будет нерушимым бастионом цен ПКРЖН.

SG, если кто не понял просит 930 баксов за метр на Златоустовской, торпедируя цены всего прилегающего района.
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 12:23

airmax78 написав:СГ - это же компания родственная УКО со всеми вытекающими.

Липинка, Квартет - они похоже на укострои? )))

Юра, учитесь у нашего главного эксперта. Он хорошо знает, что приводить в пример объекты УКО-групп в приличном обществе не принято.

в теме между прочим есть счастливый обладатель бетона от SG в Липинке... на пересичного укострадальца персонаж не похож
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 12:25

flyman написав:та що з тим вуйком балакати, якщо він закинув шаромиго бізнес, так як якісно, дешево, швидко будувати не навчився, і його архітектрурне зодчество в стилі "гараж з крником" тепер мало кому потрбіний і іпенях іпеней Львова по ціні м.Києва
1 Щоб тобі зі мною балакати - треба хоча б навчитись не тільки фантазувати , а й щось робити
2 Навіть на сьогодні моя пропозиція найдешевша в фінансовому виразі ( хоча й не найкраща в місці розташування)
3 Мої архітектурні ізиски вже давно не мої,а тому поки ти мантруєш на господиню ( розміром 2х2 де талію робити будемо і з віком 60+) - я щось роблю і за це щось вже заплачено близько 700 000 чесно зароблених доларів
budivelnik

Профіль

1
1

yura_ написав:
  Первый написав:Если чесно, не понял в чем шах и в чем мат?

застройщики как-бы говорят растишкам - все, ребята, приплыли, вот новые цены по которым мы строим и они определяют новые горизонты падения. И не мечтайте что впаде только шлак, а ваша прелесць будет нерушимым бастионом цен ПКРЖН.

SG, если кто не понял просит 930 баксов за метр на Златоустовской, торпедируя цены всего прилегающего района.

Юра, прекращайте ЖИРНО ТРОЛЛИТЬ.
Штука за квадрат там со старта!
Политех к центру не имеет НИКАКОГО ОТНОШЕНИЯ.
Востаннє редагувалось Первый в П'ят 14 сер, 2015 12:26, всього редагувалось 1 раз.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Смотрел вчера какую-то патриотичную передачу - резануло по уху, что ведущая подытоживая сказала: "бла-бла-бла ми повинні багато працювати, бла-бла-бла, для того щоб краще жити ПІСЛЯзавтра."
Печалька. Т.е. светлого завтра не будет. Возможно, будет светлое послезавтра. Не верит народ в 5% Наймана. А я верю.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 12:27

airmax78 написав:Смотрел вчера какую-то патриотичную передачу - резануло по уху, что ведущая подытоживая сказала: "бла-бла-бла ми повинні багато працювати, бла-бла-бла, для того щоб краще жити ПІСЛЯзавтра."
Печалька. Т.е. светлого завтра не будет. Возможно, будет светлое послезавтра. Не верит народ в 5% Наймана. А я верю.
А я крім того що вірю - ще й стараюсь це світле майбутнє наблизити :oops:
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 22182219222022212222 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти