Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 22302231223222332234 ... 4145>
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 21:27

Вау вай написав:
  budivelnik написав:
  Вау вай написав:Люди обеднели в 2,5-3 раза по стране вцелом за последние год-полтора, кроме 0,001% "политиков" и эстеблешмента. С какого дива цены на недвигу будут стабильны или расти????????? Или унас-тока-даражает - это единственный и главный аргумент в этой дискуссии.
Люди стали біднішими і доларах і багатшими в гривнях , тому ціна в доларах вниз - в гривні вверх
Это рассказы для неокрепших умов про "люди стали бататши в гривни" - по стране зарплату всем подняли в 2-3 раза????? Или может гривневые цены в магазинах не выросли, или комуналку в гривнях меньше сделалаи - расходы в гривне увеличелись очень существенно. Кто стал богаче в гривне????? Тот, кто пытается сейчас продать любую недвигу (а рынок упал с где-то 1600 сделок в месяц по Киеву до 300-400) - только он ее в валюте почему-то продать хочет, а не в гривнях. Че ж так - в гривнях же - багаче??? Вон осенью еще багаче станем, в гривнях, видимо...
Ви можете скільки завгодно кричати що все пропало , але я маю свої індикатори і мої індикатори показують
а - виручка в магазині зросла на 60% від початку року ( а до того з 2008 року і по березень 2015 залишалась в гривневому еквіваленті на рівні 2008 року)
б - зарплата працівників магазину зросла на 20% в червні і до кінця року зросте ще на 20%
в - виплати в бюджет ( в гривнях) зросли на 30% і до кінця року зростуть ще на 20%
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 21:38

Natt написав:
  budivelnik написав:Насправді рентабельність - поняття цікаве , а тим більше відсотки до рентабельності
Суть в слідуючому
Ціна товару (кінцева) складається з
вартості матеріалів
вартості робіт
суми податків
прибутку

Так як вартість робіт+податки+прибуток=додана вартість, то
рентабельність=додана вартість/вартість матеріалів
І от тут всіх чекає якийсь там пердімонокль... :D

budivelnik, Ваш расчет рентабельности сделал мой день. Вы привели формулу, по которой рассчитывается наценка, и которая к рентабельности отношения не имеет. Если Вы, используя эту формулу, рассчитываете маржинальность своего бизнеса, Вам стоит в корне пересмотреть подход к ведению этого самого бизнеса. Ну, или хотя бы выучить азы.

Касаемо прогнозов. Интересуют мнения, что будет с ценами на воздух при росте курса, например, до 30.
Знаєте чим мені не подобаються вузькі спеціалісти ( в основному це бухгалтера)
1 Вони просто отупіли
2 Бухгалтер це працівник , який отримує гроші за рахунок підприємства , але працює проти цього підприємства і відстоює інтереси держави
3 Бухгалтери для того щоб приховати свою некомпетентність в бізнес процесах прикриваються талмудами і визначеннями які започаткував ще Йосиф Вісаріонович.

А тепер по суті
1 Свій прибуток я рахую як
Ціна продажу - витрати на створення - податки=прибуток
2 Так як працюю за свої - то мене не цікавлять що розумник з протертими ліктями ( від писанини) називає маржинальністю чи рентабельністю.
3 Так як на цих сторінках зібралось 70% студентів ( з амбіціями але без знань) і 25% бувших студентів , але вже з потухшими амбіціями і без грошей - то мої повідомлення спрямовані для тих 5% які
а - хочуть
б - можуть
все змінити якщо приймуть правильне рішення.
А правильне рішення - це не тупе заучування економічних термінів з епохи сталінських концтаборів , а тому ці 5% повинні зрозуміти таких як я ( які вже чогось досягли ) і модернізувавши наші досягнення під свій стиль роботи - досягнути в рази кращого успіху.
Саме тому я вважаю , що сьогоднішня молодь , яка вже має яке/не/яке житло , або в крайньому випадку при потребі може зняти койку в хостелі Києва за 1000 грн -за кілька років може добитись на порядок кращих фінансових результатів ніж ті до яких я йшов 30 років.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 21:46

Basilio написав:
  budivelnik написав:б - зарплата працівників магазину зросла на 20% в червні і до кінця року зросте ще на 20%
Я правильно понял, что доходы сотрудников вырастут до конца года до невиданных высот и как минимум успевают за ростом цен на недвижимость застройщика Будивельнык ? То есть РН во Львове буиттолькарасти ?
Ні не правильно
По тій простій причині , що в рік будується 100 000 квартир , а простих продавців в державі Україна більше ніж 100 000 , а ще є старші продавці , а над ними завмаги , а над завмагами ( або паралельно з ними) мерчики , а над мерчиками регіональні , а над регіональними......

Тому
В мене продавець при середній націнці в 15-17 % отримує як мінімум третину націнки , ще третину отримує держава у вигляді різних податків , приблизно 1/5пяту частину - отримую я і те що залишилось отримують різні обленерго + дзеркальна майстерня, + сміттярі+ продавці різних розхідних матеріалів+ сервісцентри касових апаратів і так далі і тому подібне.
Тому претензій до мене що я мало плачу в продавців не має. Вони звичайно мріють про ще вищу зарплату , але на відміну від деяких тут суперекономістів прекрасно розуміють , що якщо заробили 10 гривень - то ніхто не заплатить їм 20 , тим більше що в конкуруючих організаціях платять на 15-20% менше за той самий час роботи ( а продуктивність залежить не тільки від працівника а й від інструментів який надав працедавець працівникам)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 22:00

budivelnik написав:
  Basilio написав:
  budivelnik написав:б - зарплата працівників магазину зросла на 20% в червні і до кінця року зросте ще на 20%
Я правильно понял, что доходы сотрудников вырастут до конца года до невиданных высот и как минимум успевают за ростом цен на недвижимость застройщика Будивельнык ? То есть РН во Львове буиттолькарасти ?
Ні не правильно
По тій простій причині , що в рік будується 100 000 квартир , а простих продавців в державі Україна більше ніж 100 000

Я понимаю, что продавец из магазина не сможет купить квартиру за свое недельное вознаграждение, можно было не тратить свое время. Смущает, что хотелки по цене у Будивельныка привязаны к юсд, а землю он арендует(покупает?) в грн, техусловия получает за грн, материалы и з/п рабочим (тоже 20%?) в грн, даже пошлину в суде для ввода в эксплуатацию он платит в грн. Интересная экономическая теория у Будивельныка.
Basilio

Подякував: 17 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 22:15

Basilio написав:Я понимаю, что продавец из магазина не сможет купить квартиру за свое недельное вознаграждение, можно было не тратить свое время. Смущает, что хотелки по цене у Будивельныка привязаны к юсд, а землю он арендует(покупает?) в грн, техусловия получает за грн, материалы и з/п рабочим (тоже 20%?) в грн, даже пошлину в суде для ввода в эксплуатацию он платит в грн. Интересная экономическая теория у Будивельныка.
1 Землю я купую виключно на вторинному ринку і жодного разу ні одного м2 не отримав від держави.
2 Звідки Ви взяли що я тримаю ціну в привязці до валюти ?
Якщо з моїх повідомлень про вартість м2 в 2008-2015 - то Ви це зробили даремно , я ще в 2009 році писав що в оплату приймається все від монгольських тугриків до автомобіля чи будівельної техніки.
3 Щоб закреслити ваші фантазії про те в чому я рахую - відповім просто
Я , як грамотний виробничник рахую не в папірцях рідної чи іноземної держави - а рахую в тому з чим працюю.
Тобто все що стосується будівництва я рахую в м2 і всі ціни які я виставляю вичисляються по наступній формулі
Ціна продаж сьогодні= ціні будівництва аналогічного сьогодні +30%+розмір інфляції.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 22:16

budivelnik написав:Знаєте чим мені не подобаються вузькі спеціалісти ( в основному це бухгалтера)
1 Вони просто отупіли
2 Бухгалтер це працівник , який отримує гроші за рахунок підприємства , але працює проти цього підприємства і відстоює інтереси держави
3 Бухгалтери для того щоб приховати свою некомпетентність в бізнес процесах прикриваються талмудами і визначеннями які започаткував ще Йосиф Вісаріонович.
....

Пане спеціалісту широкого профілю, рекомендую до перегляду наступне чарівне відео.

https://www.youtube.com/watch?v=q1Ee8yX6LJM
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 22:17

budivelnik написав:
  Natt написав:
  budivelnik написав:Насправді рентабельність - поняття цікаве , а тим більше відсотки до рентабельності
Суть в слідуючому
Ціна товару (кінцева) складається з
вартості матеріалів
вартості робіт
суми податків
прибутку

Так як вартість робіт+податки+прибуток=додана вартість, то
рентабельність=додана вартість/вартість матеріалів
І от тут всіх чекає якийсь там пердімонокль... :D

budivelnik, Ваш расчет рентабельности сделал мой день. Вы привели формулу, по которой рассчитывается наценка, и которая к рентабельности отношения не имеет. Если Вы, используя эту формулу, рассчитываете маржинальность своего бизнеса, Вам стоит в корне пересмотреть подход к ведению этого самого бизнеса. Ну, или хотя бы выучить азы.

Касаемо прогнозов. Интересуют мнения, что будет с ценами на воздух при росте курса, например, до 30.
Знаєте чим мені не подобаються вузькі спеціалісти ( в основному це бухгалтера)
1 Вони просто отупіли

А тепер по суті
1 Свій прибуток я рахую як
Ціна продажу - витрати на створення - податки=прибуток
2 Так як працюю за свої - то мене не цікавлять що розумник з протертими ліктями ( від писанини) називає маржинальністю чи рентабельністю.
3 Так як на цих сторінках зібралось 70% студентів ( з амбіціями але без знань) і 25% бувших студентів , але вже з потухшими амбіціями і без грошей - то мої повідомлення спрямовані для тих 5% які
а - хочуть
б - можуть
все змінити якщо приймуть правильне рішення.
А правильне рішення - це не тупе заучування економічних термінів з епохи сталінських концтаборів , а тому ці 5% повинні зрозуміти таких як я ( які вже чогось досягли ) і модернізувавши наші досягнення під свій стиль роботи - досягнути в рази кращого успіху.
Саме тому я вважаю , що сьогоднішня молодь , яка вже має яке/не/яке житло , або в крайньому випадку при потребі може зняти койку в хостелі Києва за 1000 грн -за кілька років може добитись на порядок кращих фінансових результатів ніж ті до яких я йшов 30 років.

Не знаю, почему Вы так взъелись на бухгалтеров и при чем тут я? Бухгалтера зачастую не видят картины в целом, поскольку в крупных компаниях на разных участках - разные люди. Соответственно и информация о деятельности фирмы поступает к ним строго дозированно.
К студенчеству тоже много лет не имею никакого отношения, хотя периодически и повышаю свой уровень квалификации с помощью разнообразных тренингов и программ.
Просто обращаю Ваше внимание на то, что Вы путаете либо понятия, либо формулы рентабельности и наценки. В моей среде подобная оплошность может стоить репутации. В Вашей, вероятно, нет, так что не парьтесь.
Но чтобы потрафить Вашему самолюбию, признаю, что Вы - владелец бизнеса, а я - наёмный работник, так что Вы бОльший молодец :)
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 22:20

ППЦ...выродился форум...

Когда то серьезный форум с аргументами и дискуссиями пора закрывать...
"младший эксперт-теплотехник" и неофиты безостановочно занимаются вбросами гуано на вентилятор и с удовольствием достойным мазохиста разбрасывают субстанцию вокруг... :shock:
...аминь... :evil:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 22:21

under написав:Подкину экспертам по дешевению тему для размышления.

http://domik.ua/novosti/zhile-v-kakix-d ... 40754.html

Домик пишет, что сильнее всего впал сегмент панели, а кирпичные уже отыграли апрельское падение.
Я-то лично считаю, что скорее всего не отыграли, но определенные тенденции по сегментации, отмеченные в статье, действительно имеют место быть.

Это легко объясняется. Помимо худших потребительских свойств - в советской вторичке очень много спадщины, которая не стоила ее сегодняшним хозяевам ничего. На нее охотнее снижают цены.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 22:22

budivelnik написав:Ціна продаж сьогодні= ціні будівництва аналогічного сьогодні +30%+розмір інфляції.

ОГО! жадный какой, 100% накрутки ему подавай!
йцукен

Подякував: 219 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

#<1 ... 22302231223222332234 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор