|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 сер, 2015 07:25
Ukrainian написав:Точка зрения определяться валютой сидения? Или За газ, уголь и электроэнергию платить будем чем? Натурой...? Сложился огромный отложенный спрос - на газ (волей не волей а надо таки закупки делать у России), на уголь (запасов нет, и брать непонятно где), на выплату долгов. Так что осенью или даже уже сейчас - однозначный рост, при этом урожай ситуацию увы не спасет... Кстати, вот пиарят реверс, а кто-то слышал об оплате за газ в страны предоставляющие реверс? Сдается мне, что этот газ попросту идет в хранилище, и, соответственно, украинского газа в хранилищах нет. Предлагаю на баланс смотреть в конце года а лучше в начале следующего. Не потому что я так хочу, а для пущей объективности.
а що в січні, лютому, березні, квітні газ, вугілля не купували? Хочу вам нагадати, що в першому півріччі опалювальний сезон на місяць довший ніж у 2-му півріччі. Далі, нафта, а значить і газ дешевіють. Зараз нафта на мінімумі за 6 років останніх, а з виходом на ринок Ірану буде ще дешевша. Газ для населення став значно дорожчий, а значить будуть економити. погляньте статистику, споживання газу щороку падає. А ваш зрадницький песимізм зрозумілий. Накупили долара зараз чи раніше на піку, а тепер трясетесь над ним щоб він не впав.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 сер, 2015 09:01
Невміння зробити собі власний аватар і користування благодійним безкоштовним малюнком це ганьба.  Як для банківських вкладниць, так і для вкладників. Коли вже свій селфі такий, що партнер прикрива його рушником чи серветкою, можна імпортувати фото Кристін Лагард, Ельвіри Набіуліної, Джанет Йелен або улюблениці квестора - чарівної Моніки Белуччі. 
-
mike41
-
6
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 2508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 сер, 2015 11:06
радость написав: Frei написав:Нарешті забанили троляку. Не завадило б на довше, до зняття НБУ адміністративних обмежень
У нас с вами одинаковый аватар , каждый раз , когда я его вижу , то в первое мгновенье я задумываюсь - когда я успела здесь написать ? 
Вы рассмешили этим многих. Я забываю, что понаписывал год-два назад, но чтобы в течение недели засомневаться... такого еще не было. 
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 сер, 2015 12:13
радость написав:Это потому , что вы вообще без аватара
А я без аватара только потому, что мой аватар идентифицирует меня более чем. А тут какая-никакая анонимность сохраняется. Отдельный аватар для данного форума делать лень, а про стандартные выше написали.
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 сер, 2015 14:25
Наприкінці липня у Верховній Раді був зареєстрований законопроект №2440а (автор – О. Кужель), у якому пропонується знизити ставку податку з процентних доходів з депозитів з 20% до 5%. При цьому передбачається підвищити з 5% до 15% ставку оподаткування для доходів у вигляді дивідендів по акціях та корпоративних правах, нарахованих резидентами - платниками податку на прибуток підприємств. Для доходів у вигляді дивідендів по акціях, інвестиційних сертифікатах, які виплачуються інститутами спільного інвестування зберігається ставка 20%.
-
olgerd
-
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 986 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 сер, 2015 14:55
olgerd написав:Наприкінці липня у Верховній Раді був зареєстрований законопроект №2440а (автор – О. Кужель), у якому пропонується знизити ставку податку з процентних доходів з депозитів з 20% до 5%.При цьому передбачається підвищити з 5% до 15% ставку оподаткування для доходів у вигляді дивідендів по акціях та корпоративних правах, нарахованих резидентами - платниками податку на прибуток підприємств. Для доходів у вигляді дивідендів по акціях, інвестиційних сертифікатах, які виплачуються інститутами спільного інвестування зберігається ставка 20%.
Не возражаю 
-
ТИХИЙ
-
-
- Подякував: 138 раз.
- Подякували: 387 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 сер, 2015 20:14
olgerd написав:Наприкінці липня у Верховній Раді був зареєстрований законопроект №2440а (автор – О. Кужель), у якому пропонується знизити ставку податку з процентних доходів з депозитів з 20% до 5%.При цьому передбачається підвищити з 5% до 15% ставку оподаткування для доходів у вигляді дивідендів по акціях та корпоративних правах, нарахованих резидентами - платниками податку на прибуток підприємств. Для доходів у вигляді дивідендів по акціях, інвестиційних сертифікатах, які виплачуються інститутами спільного інвестування зберігається ставка 20%.
Юля, давай! Набирай %. Легальные доходы обложили и теневые пошли в рост. Так дела в стране не будет.
-
Алексей77
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 сер, 2015 00:10