KIM написав:Не хотят они жить в своем ДНР, не нравится им там. ДНР нравится, а жить там - не нравится.
Вы там были? Уже даже оставшиеся проукраинские смирились, вариант уехать и закрепиться на новом месте не у всех получился, пришлось возвращаться, и как-то привыкать и обустраиваться. Ну а те, кто были "ЗА" вообще счастливы, они же победили.
Я знаю людей, которые уехали в Украину, будучи сепаратистами. Зачем мне там быть?
Хлопці та дівчатка! Давайте вже дивитися кольоровий SONY, а не чорно-білий РЕКОРД....21 століття на дворі... Деякі як полудикі мавпи стрибають по форуму! В зоопарк повертайтеся будь ласочка!
KIM написав:Я знаю людей, которые уехали в Украину, будучи сепаратистами. Зачем мне там быть?
А, вы конкретно за своих знакомых... Я думал общую тенденцию описываете. Многие не ехали, даже когда переносили работу в другой город с оплатой квартиры. А ваших знакомых можно выгодно сдать, в Мариуполе на столбах висят телефоны, по которым обещают деньги за бытовых сепаратистов.
budivelnik написав:Як би це не дивно для вас звучало - але стверджую При цьому круть-верть у нас ви 1 Я будую за свої - тому в мене не має потреби комусь обіцяти збудувати за місяць 2 Я тільки третю чергу ( 250 м2) збудував швидше ніж за рік але першу продажу в ній провів через 6 місяців після закінчення будівництва 3 Саму коробку я будую 3-4 місяці і ще як мінімум 6 місяців потрібно для того щоб вона пройшла приблизно 70% усадки - назвіть мені хоча б одного київського будівельника який будує 2000-10000 м2 ( а саме такі коробки Ви обговорюєте) за 3-4 місяця так як я своїх 200-600 м2
Тому в черговий раз загнали себе в калюжу - в черговий раз виглядаєте недоекспердом....
Очередная манипуляция - от учётки budivelnik. Сказал стверджую и "запел новую арию" с вердиктом :эксперт zahar_ сел в лужу
Тут по вашему стверждую о -"во второй очереди 4 этажного дома в селе под Львовом ... достаточно несколько месяцев на усадку, а для 5 этажного дома в Буче ...надо год на усадку" - ещё разобраться надо. Уточнить у незаангажированных экспертов по строительству - например на строим дом - так ли это на самом деле.
А то учётка budivelnik зарекомендовала себя экспертом КРЖН и ОКРЖН с очень низким рейтингом и не раз была уличена в пустозвонстве и ложных вбросах.
Якщо учетка керована ... захаром_ не в стані зрозуміти що 200 м2 будується швидше ніж стандартний будинок в 2000-10000 м2.. Але це його горе , правда чому від цього повинні страждати читачі цих сторінок - я якось погано розумію.
Очередная манипуляция учётки - речь шла о том что ""во второй очереди 4 этажного дома в селе под Львовом ... достаточно несколько месяцев на усадку, а для 5 этажного дома в Буче ...надо год на усадку" ".
Учётка budivelnik утверждала что для 4-х этажного 6 квартирного дома достаточно несколько месяцев усадки, а для 5 этажного 40 квартирного дома требуется год усадки.
Для получения ответа на этот вопрос требуется "независимая экспертиза" так как верить на слово регулярно манипулирующей учётки budivelnik нельзя.
Зачем учётка budivelnik подсунала в обсуждение вопрос какой дом быстрее строится -"що 200 м2 будується швидше ніж стандартний будинок в 2000-10000 м2.."? Речь-то шла не об этом.
В общем как и в 2011 учётка budivelnik продолжает манипулировать. [url=https://hostingkartinok.com/show-image.php?id=285bb3e718e1282188bdb7e73289af5b]
zahar_ написав:Учётка budivelnik утверждала что для 4-х этажного 6 квартирного дома достаточно несколько месяцев усадки, а для 5 этажного 40 квартирного дома требуется год усадки.
Если эксперт budivelnik считает усадку бетона/камня определяющей для деформаций кирпичного здания, то в принципе говорить дальше уже не о чем. В который раз искренне рад, что он вышел из строительного дела. хинт: для керамического кирпича усадка вообще не учитывается, надеюсь он поймет почему ))
Козак-характерник написав:Так в каком селе под Львовом будивельник продает хату? Просветите.
Похоже тут Там у него третья очередь забуксовала. Грозился даже рабочих уволить и остановить строительство .
Потолок 2,5 низкий как в совковіх девятиетажках. Монолит...значит на жаре нагревается как баня, нужен кондишен. Из плюсов вижу индивид. отопление: на дом или квартиру? На карту глянул от меня 26 мин на машине ехать. От Городоцкой поворот на Шевченка и по трассе ехать. Квадратура какая однушки и планировка? Шо есть из инфраструктурі? Транспорт громадський есть во Львов?
zahar_ написав:Учётка budivelnik утверждала что для 4-х этажного 6 квартирного дома достаточно несколько месяцев усадки, а для 5 этажного 40 квартирного дома требуется год усадки.
В черговий раз переконуюсь що один дурень задасть стільки запитань - що й сто мудреців не зможуть дати на них відповідей 1 Якщо я будую коробку на 200 м2 4 місяці і на усадку даю 6 місяців то приступати до штукатурки я можу через 10 місяців після початку будівництва 2 Якщо 2000-10000 м2 будують 12 місяців і на усадку тих самих 6 місяців то до штукатурних робіт можна приступати через 18 місяців.
Недоексперде - 10 від 18 місяців відрізнити зможеш ?
Basilio написав:Если эксперт budivelnik считает усадку бетона/камня определяющей для деформаций кирпичного здания, то в принципе говорить дальше уже не о чем. В который раз искренне рад, что он вышел из строительного дела. хинт: для керамического кирпича усадка вообще не учитывается, надеюсь он поймет почему ))
Перш ніж встрягати з своїми запитаннями - потрібно хоча б поверхнево ознайомитись з загальною ситуацією 1 Я взагалі не використовую цеглу , тому про конструктивну поведінку цегляних споруд - не до мене 2 Щоб там не писали в розумних книжках про поведінку цементних ( чи вапняних) розчинів , але в 5 поверховому будинку товщина шва розчину приблизно 2 см ( буває й більше коли цеглу економлять+ в кожного муляра своя рука набита) , тому приблизно 30% висоти будинку складають шари розчину, тому стандартна усадка навіть в 1% буде становити 5 см , і що найгірше ці см не будуть однаковими по всій площині.
Тому Надути щоку і зіслатись на СНіП чи ДБН - можна , можна навіть так само мудро пояснювати чому пішли тріщини по штукатурці розповідаючи про надлишок вяжучого чи сухе(мокре/холодне/гаряче) повітря. Але краще просто починати працювати з певним лагом , тоді й пояснювати потрібно буде менше і якість буде краща.
ПС Навіть коли робити ремонт з використанням цементних клеїв/сумішей , бажано слідуючий шар накладати на попередній через 28 днів, загально прийнято в тих хто відносить себе до дорогих майстрів-14 днів, а такі як захар вважають що можна й за 1 день. Можна воно то можна - от за результат хто відповідати буде.
zahar_ написав:Там у него третья очередь забуксовала. Грозился даже рабочих уволить и остановить строительство .
В черговий раз Дурний як не знає - то збреше. Третя черга задана в 2014 році Забуксовала не здача - а продаж , продав всього дві квартири , одну трьох-кімнатну і одну одно-кімнатну Три однокімнатних - залишились, до кінця року зроблю в них ремонти ( якщо не продадуться) і буду здавати в оренду. Реклама не ведеться Присутня тільки одна обявка в олікс і можливо залишки на бомбері.