В Риче для беженцев даже ниже было. Но по одному случаю выводы делать не хочу, хочу глянуть динамику на стадии сдачи - будет ли коррекция... Хотя я знаю, в чем моя ошибка - все считаю в валюте зп, в гривнах. А в гривнах среднехотелочная у застройщиков с февраля почти статична.
budivelnik написав: мене бісять різні інтернет теоретики в яких точкою дотику з будівництвом була робота на посаді інтернет-рекламіста
Еще он не любит бухгалтеров. и прыщавых студентов с деньгами не любит. Если учесть, что себе он платит как маркетологу, делаю вывод, что и маркетологов не любит
Любить-не любить... Я підприємець а не самозакохана дівчинка-нарцис... Все що потрібно використати для прибутку бізнесу - я використовую. Тому використовую роботу прищавих студентів з амбіціями ( і без них) і не використовую бухгалтерів і маркетологів- перших внаслідок того , що вони забирають більше ніж приносять , других внаслідок мого твердого переконання що реклама тільки здорожчує продукт Тому два продукти в ціні яких в одного вкладені гроші для маркетингу а в другому не вкладені гроші для маркетину - будуть відрізнятись по своїм споживчим характеристикам , а так як те що роблю я повинно служити довше ніж буде висіти рекламний бігборд - то я краще вкладу гроші (додаткові) в цемент і арматуру чим покращу міцність конструкції- ніж буду ці кошти платити маркетологу.
budivelnik написав:Тому два продукти в ціні яких в одного вкладені гроші для маркетингу а в другому не вкладені гроші для маркетину - будуть відрізнятись по своїм споживчим характеристикам , а так як те що роблю я повинно служити довше ніж буде висіти рекламний бігборд - то я краще вкладу гроші (додаткові) в цемент і арматуру чим покращу міцність конструкції- ніж буду ці кошти платити маркетологу.
но на самом деле ты не купишь больше арматуры, а оставишь дельту себе, верно ?
budivelnik написав:Тому два продукти в ціні яких в одного вкладені гроші для маркетингу а в другому не вкладені гроші для маркетину - будуть відрізнятись по своїм споживчим характеристикам , а так як те що роблю я повинно служити довше ніж буде висіти рекламний бігборд - то я краще вкладу гроші (додаткові) в цемент і арматуру чим покращу міцність конструкції- ніж буду ці кошти платити маркетологу.
но на самом деле ты не купишь больше арматуры, а оставишь дельту себе, верно ?
1 А з якого милого ви мені тикаєте ? Ми разом гусей пасли ? 2 Кожен судить в міру своєї розпущенності, тому бачу що ви б так і зробили 3 Бізнес не терпить пустоти , тому якщо хтось масово вкидає гроші в рекламу щитових будиночків - то я повинен зробити так щоб при однаковій ціні продажу щитових і моїх - мої були кращої якості , бо тільки тоді я щось продам бо перебю своєю якістю - чужу рекламу. Бо у випадку однакової якості - куплять те що більше рекламують.
yura_ написав:Ну серьезно, что еще нужно сделать чтобы растишки поняли что рынок играет по общим правилам? Даже сраные дачки под Киевом под жилье и те показали текущие минус 35...45% характерные для кржн вцелом. Попросили Лукьяновке, да пожалуйста, тоже самое...
В октябре-ноябре 2014 - 1080 USD - цена за готовое жилье 2 квартала. Ноябрь 2014 - 640 USD - цена на этапе котлована 3 квартала. Август 2015 - 1090 USD - цена на этапе 3-4 этажей 3 квартала.
Судя по графику за последний год цены на воздух выросли на 40%, и стало дороже, чем готовое стоило год назад.
Востаннє редагувалось under в Вів 25 сер, 2015 10:20, всього редагувалось 1 раз.