|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 26 сер, 2015 10:16
Sain_повернувся написав:технічні збої в банкоматах рахуються? А зменшення добового ліміту по ДП?
Технические сбои - считаю 50/50. Если банкомат заряжен почти под завязку, но не выдал по одной транзакции из-за сбоя - не есть хорошо, но не думаю что это признак неплатежеспособности банка. Сбойные транзакции бывают у всех ( даже Авалях, Укрсибах и т.д.) Лимиты по картам - не знаю как по ДП, но по другим - поднимал за один раз по телефону до около 50к грн, и снимал без предзаказа (правда ещё весной) Повотрюсь: не встречал ни одного признака "скорой кончины": задержек платежей, непроходимых лимитов, невыдачи "по техническим причинам". А те кто видят "скорую кончину" - наговаривают, потому что опоздали на пикничок, а сейчас уже меню не такое вкусное  Вот завидуют и наговаривают 
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Сер 26 сер, 2015 10:19
Рано Міхалича тут хоронять ... поки він демонструє нам відмінне здоров"я )))
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2015 10:50
Sain_повернувся написав: Ромасик написав:50К - це якраз більше ліміт для банкомата для лінтяїв. Хоча й не ліміт, а комісія - не захмарні 1,5%. Через касу через поточний рахунок якраз безліміт.
Варіант перевести на поточний нашару не прокатить. Дізнавався у відділенні - ліміт по ДП не на зняття в касі, а на суму ВСІХ видаткових операцій. Тобто перевівши кошти на інший рахунок, все одно знімуть таку саму комісію як і при знятті в касі.
Sain, Ви як з іншої планети, їй богу!  І ваше відділення теж! Не знаю, що Вам там наговорили, але я керуюся документами. Читайте по складах: розділ 5 Тарифів: зняття готівки., п.5.5 - комісія за перевищення ліміту ЗНЯТТЯ готівки розділ 7 Тарифів: перекази. пс. Сам переводив більше 50К з однієї карти на іншу, в т.ч. з ДП без комісії. ппс. При роботі з крупними сумами варто робити тестові операції для перевірки Міхи на ЗППП 
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2015 11:18
Ромасик написав:розділ 5 Тарифів: зняття готівки., п.5.5 - комісія за перевищення ліміту ЗНЯТТЯ готівки
При переказі з однієї картки на іншу відбувається зняття коштів з рахунку прив'язаного до ДП, тому і платиться комісія. Заради цього питання спеціально ходив у відділення, так як потрібно було зняти кошти і планував розкидати їх по картках для зняття без комісій.
-
Sain_повернувся
-
-
- Подякував: 143 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2015 11:24
Вкладчик1234 написав:А те кто видят "скорую кончину" - наговаривают, потому что опоздали на пикничок, а сейчас уже меню не такое вкусное  Вот завидуют и наговаривают 
Ясен перец! Сидят как голодніе собаки на матрасе или у буржуев в вегетарьянской столовке харчуются .. А дімок от шашличка то манит...)) Я как глянул на нінешнюю ставку по Супердоходному тижню гибкому... ето ж курям на смех! ))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2015 11:45
Sain_повернувся написав: Ромасик написав:розділ 5 Тарифів: зняття готівки., п.5.5 - комісія за перевищення ліміту ЗНЯТТЯ готівки
При переказі з однієї картки на іншу відбувається зняття коштів з рахунку прив'язаного до ДП, тому і платиться комісія. Заради цього питання спеціально ходив у відділення, так як потрібно було зняти кошти і планував розкидати їх по картках для зняття без комісій.
ЗНЯТТЯ Г О Т І В К И Ваше відділення - не аргумент
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2015 12:23
Sain_повернувся
Я конечно дико извиняюсь но вам учиться учиться и еще раз учиться. Последние две страницы форума от вас-ни одной правильной мысли.
-
VLADPn
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 336 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2015 12:28
VLADPn написав:Sain_повернувся Я конечно дико извиняюсь но вам учиться учиться и еще раз учиться. Последние две страницы форума от вас-ни одной правильной мысли.
Я теж вибачаюсь, але можна детальніше, які думки є не правильними? Я висловлюю лише те, що мені говорять робітники банку. Як я розумію, у робітників Михайливського правильні думки не зустрічаються?
-
Sain_повернувся
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2015 12:33
Sain_повернувся не рахуються, все выдается и работает за полтора года из проблем только - отключение cvv для пейпела и сони плейстейшн. Банк пока только радует, и временем работы отделений и процентами по картам.
-
bogdanbor
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2015 12:37
bogdanbor написав:Sain_повернувся не рахуються, все выдается и работает за полтора года из проблем только - отключение cvv для пейпела и сони плейстейшн. Банк пока только радует, и временем работы отделений и процентами по картам.
Вас радує, а у мене за рік обслуговування вже мінімум 5 разів були проблеми, за 15 років роботи з Приватом не було стільки проблем як за 11 місяців з Михайлівським! Лише останні 2 проблеми - підняття ліміту по візі платинум без збільшення на ній залишка і зняття комісії майже в 900 грн за онлайн покупку чого варті!
-
Sain_повернувся
-
-
-
-
Профіль
-
-
|