V2 написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ Я умови читав. Мова була про сорі-бонус за допомогу "Михайлівському" стати краще, але не зважайте.
Зробив для себе два висновки:
Мне за цирк с картой мтс+, Выводы я тоже сделал...
Уважаемый gav. Мы еще раз приносим свои извинения, мы Вам в оперативном порядке перевыпустили карту "Премиальная карта МТС+" сразу после Вашего обращения и отправили на удобное для Вас отделение, которое Вы указали сотруднику банка в телефонном разговоре. Вы должны были карту уже получить. Продукт "Премиальная карта МТС +" уже является определенным бонусом для лимитированного кол-ва клиентов банка. Если у Вас возникают предложения, вопросы и пожелания - Вы всегда можете написать на PR@Mbank.kiev.ua и быть уверенным, что на Ваш запрос отреагируют.
V2 написав:Банк Михайлівський: Зміни в умовах нарахування CashBack
ПАТ "Банк Михайлівський" (далі – Банк) на виконання вимог пп. 3.10. Умов нарахування СashBack в Банку (далі – Умови) повідомляє про ініціювання внесення змін в Умови.
Зміни набирають чинності з 02 жовтня 2015 р.
Звертаємо Вашу увагу, що кожен держатель платіжної картки вправі до дати, з якої зміни до Умов застосовуватимуться, відмовитись від договору про надання та використання платіжної картки, укладеного з Банком, шляхом його розірвання в порядку, передбаченому розділом 12 Умов.
WachtAmRhein написав:Прелестной, т.е. у кого финансовый номер Киевстар лососят тунца вместо карты МТС+?
Еслиб знал мтс бы у вас зарегистрировал.
я колись писав заяву на зміну номера МТС для нарахування бонусів. В результаті мені змінили фінансовий номер разом з бонусами. Тому можете перереєструвати)
V2 написав:Банк Михайлівський: Зміни в умовах нарахування CashBack
ПАТ "Банк Михайлівський" (далі – Банк) на виконання вимог пп. 3.10. Умов нарахування СashBack в Банку (далі – Умови) повідомляє про ініціювання внесення змін в Умови.
Зміни набирають чинності з 02 жовтня 2015 р.
Звертаємо Вашу увагу, що кожен держатель платіжної картки вправі до дати, з якої зміни до Умов застосовуватимуться, відмовитись від договору про надання та використання платіжної картки, укладеного з Банком, шляхом його розірвання в порядку, передбаченому розділом 12 Умов.
Шановні форумчани. За діючими продуктам змін не вноситися і умови нарахування Cashback для всіх діючих карт будуть працювати як і раніше. Умови, які діятимуть з 02.10.2015 доповнені новим продуктом, продажі якого почнуться найближчим часом. Це буде Преміальна картка «MasterCard World Elite Loyalty». Дякуємо за запитання.