Козак-характерник написав:Ну кась... ну кась... поделитесь шо там и как? Я тоже гурман... )))
Ну що тут казати. Страва із сімейства Капіталів з усіма її ризиками, тільки валютний. Я інших Капіталів не бачив, тому не беруся сказати, чи рецепт приготування такий же. В папірці буде написано USD чи EUR по курсу НБУ. Жирність, як і рекламують 15,8%, якщо дочекатися витримки (від 1 року) і в кінці строку. Зняти нібито можна в будь-який момент, незначно понизивши жирність) Далі є куча кулінарних дрібниць, які кожен має розібрати для себе (я особисто тиждень ковирявся), або довіритися шефу і скуштувати як є. Проте в більшості забігаловок страву готувати не вміють, тому ще запасіться кількома годинами часу і пиффком)) А, і якщо ви не проконтролюєте шефа, то про отруєння можете дізнатися лише через рік
IMPRINTER написав:это негарантированный тоже депо?
вкотре повторюю, це не депо, а лише його візуалізація.
IMPRINTER написав:поедание данного блюда - это целый ритуал
от-от)
IMPRINTER написав:купи лучше индексированных облигаций у Аллы - те же яйца, но хоть банк более предсказуемый
20%(15,8%) від 1К з правом досрочки?
Козак-характерник написав:Так у Аллочки % не тот...и досрачки нема... А тут вроде при досрачке тока компенсацию налоха теряешь... чи не так я понял?
і там ще сходу вас заганяють у -3,5% комісії і тільки через 3 міс виходиш в 0. Ця комісія протягом року потрохи компенсується, виходячи на +4%
Востаннє редагувалось Ромасик в Нед 06 вер, 2015 16:05, всього редагувалось 1 раз.
Т.е на пальцах. Условно. Сегодня курс НБУ по ойро 20 грн за ойро. Я прихожу с 20000 грн в кишені и мне их записівают как 1000 ойро. Без мзді пенсам и страховки. В любой момент я имею право на досрачку, теряя тока компенсацию налоха. Т.е при досрачке 15,8% превращаются в 12,4% чистими. Відают гривней по курсу НБУ на день снятия без всяких кубиков всю сумму. Верно понимаю?
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 06 вер, 2015 16:05, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник написав:Т.е на пальцах. Условно. Сегодня курс НБУ по ойро 20 грн за ойро. Я прихожу с 20000 грн в кишені и мне их записівают как 1000 ойро. Без мзді пенсам и стаховки. В любой момент я имею право на досрачку, теряя тока компенсацию налоха. Т.е при досрачке 15,8% превращаются в 12,4% чистими. Відают гривней по курсу НБУ на день снятия без всяких кубиков всю сумму. Верно понимаю?
гривневый кубик 300 к грн. .. не думаю что та занесешь больше этой суммы ...
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Нед 06 вер, 2015 16:07, всього редагувалось 2 разів.
Козак-характерник написав:Т.е на пальцах. Условно. Сегодня курс НБУ по ойро 20 грн за ойро. Я прихожу с 20000 грн в кишені и мне их записівают как 1000 ойро. Без мзді пенсам и стаховки. В любой момент я имею право на досрачку, теряя тока компенсацию налоха. Т.е при досрачке 15,8% превращаются в 12,4% чистими. Відают гривней по курсу НБУ на день снятия без всяких кубиков всю сумму. Верно понимаю?
гривневый кубик 300 к грн. .. не думаю что та занесешь больше этой суммы ...
Козак-характерник приблизно так. В Договорі пишуть 1000EUR, в касі множать 1000*курс НБУ і сплачуєте цю суму. Як повертають - не бачив) Теоретично: аналогічно. На поточний паперовий рахунок.
Востаннє редагувалось Ромасик в Нед 06 вер, 2015 16:09, всього редагувалось 1 раз.
согласно написанному на распечатке тебе отдадут на 20 меньше от тела ... т.е. 80% от того что внес ... посмотри внимательно формулу .. они минусуют 20% не от суммы начисленных %%, а от всей суммы вклада ... т.е. по сути 20% штраф за досрочку
согласно написанному на распечатке тебе отдадут на 20 меньше от тела ... т.е. 80% от того что внес ... посмотри внимательно формулу .. они минусуют 20% не от суммы начисленных %%, а от всей суммы вклада ... т.е. по сути 20% штраф за досрочку
ну или они это написала косо - но математически выглядит как 20% берут от тела, а не от суммы начисленных %%