ЛОБ написав:зрозуміло, що лізти поперед відомо кого не відомо куди не варто,
Ми раніше вже обговорювали ситуацію(пробиття трендової та відкат до неї-Пригадуєш?) Там можна було входити, зараз я б почекав пробиття та відкату "технічної підтримки"(фібо+Мюррей+хмарина)так хоч стоп зрозумілий... Я так думаю
Повернулись до хмаринки-пробєм чи ще раз розбіг берем??? Після 15:00 обговоримо...
The RBNZ’s Monetary Policy Statement this morning cut the OCR by 25bp to 2.75% as was widely expected. It also signalled the OCR could eventually fall to 2.5%, which many had expected.
"While the lower exchange rate supports the export and import-competing sectors, further depreciation is appropriate, given the sharpness of the decline in New Zealand’s export commodity prices."
“A reduction in the OCR is warranted by the softening in the economy and the need to keep future average CPI inflation near the 2 percent target midpoint. At this stage, some further easing in the OCR seems likely. This will depend on the emerging flow of economic data.”
після "рекомендацій" Світового Банку та МВФ не вдаватися до підвищення % ставки по федеральних фондах ... ФРС США зробить по-своєму
до 17/09 ринок має розігрувати слабкість доляра - гравці продовжувати нервово підзакривати довгий бакс - короткий Євро
отже, спокійно спостерігаю за подіями на паркані, готуючись купувати USD/CHF, відновлювати після сьогоднішнього засідання Банку Англії лонги по GBP/USD (та GBP/CHF)
Востаннє редагувалось ЛОБ в Чет 10 вер, 2015 17:45, всього редагувалось 1 раз.
ризики по EUR/USD на суперечливих свічних сигналах не забезпечують прийнятне спів-відношення ризик-премія, а межі діапазону на тактичну купівлю або продаж широченькі - 1,1055 проти 1,1580 :
Как следует торговать? BNP Paribas клиентам рекомендует следующее: 1. Поддерживайте в своих портфелях длинную экспозицию по доллару и фунту стерлингов, чтобы иметь возможность извлечь выгоду из укрепления этих валют на фоне нового роста ожиданий повышения ставок ФРС и Банка Англии, когда отношение к рисковым активам улучшится или же заявления этих Центральных банков зазвучат более воинственно. 2. Избегайте входа в короткие позиции в валютах финансирования, в валютах стран с положительным сальдо платежного баланса, таких, как швейцарский франк, японская иена и евро, чтобы не нанести себе вреда, если рисковые настроения ухудшатся. 3. Формируйте короткие позиции в валютах, не используемых в качестве валют финансирования, в валютах стран, Центробанки которых могут в ответ на усиление дефляционного давления пойти на облегчение денежно-кредитных условий. К таким относятся: новозеландский доллар, канадский доллар, австралийский доллар, норвежская крона
як завжди, у перекладі уся сіль чомусь розчиняється :
Against this backdrop, BNPP favours trades which will benefit (or at least not suffer) in the following circumstances.
1- Perform well if the risk environment improves, perhaps helped by stimulus measures in China, allowing the Fed and/or BoE to deliver rate hikes sooner than the market is pricing in.
2- Perform well if the Fed and/or BoE hike rates despite the fragility of financial markets, adding to market stress.
3- Perform well if the risk environment detiorates again, preventing the market from pricing in Fed and BoE rate hikes.
моє бажання залишити декілька коментарів солов*їною на російськомовному трейдерському форумі =ruforum.mt5.com= щодо динаміки NZD/USD + у кросах видалося невдалим експериментом ... та отримало зовсім не очікуване продовження - попередження про порушення правил та видалення повідомлення :
себто, на усіх вітчизняних ресурсах російська (чи то англійська, чи то білоруська) мова взагалі не є проблемою, а двомовність є нормою, то у сусідів українська - як і будь-яка інша мова у багатомовній федерації - це є прямим порушення форумних правил спіілкування !?
за короткий проміжоч часу шестеро відписувачів росіян-інтернаціоналістів подали скаргу до адміністрації, адмін не мав "права" не відреагувати
інформація може бути й корисною, але як і лайка, розпалювання ворожнечі, флуд обов*язково буде видалена за інакшо-мовність
державницький рашизм органічно доповнюється суто комерційним у приватному секторі - а це зовсім інша вже "добровільна" справа
закінчення екперименту - одразу декілька модераторів винесли попередження, що навіть перевищило максимально допустиму кількість (не більше 3) та призвело до блокування мого користувача :
хоча за умовами форуму за це мала бути тільки пре-модерація
мені байдуже до правил, що порушують мої права
тож нехай москалики бовтаються у своєму болоті без нас ))
ринки оцініють ймовірність першого пост-кризового (з грудня 2008 року) підвищення ФРС % ставки по федеральних фондах у скромні 30 %, тому будь-які сюрпризи або чіткі натяки щодо LIFT-OFF мають повернути прихильність гравців до доляра
періоди стимулюючої монетарної політики ФРС : інфляція CPI проти FED funds rate
перше урізання % ставки у останньому циклі акомодації відбулося рівно 8 років тому - 18/09/2007 на 0,5 % з 5,25 до 4,75 % річних
з 16/12/2008 базова ставка тримається на історичному мінімумі у 0,25 %
порівнюючи періоди акомодації ще за Грінспена (з 01/03/2001 по 30/06/2004 або 3,5 роки (1274 дня) з поточним періодом Бернанке-Єллен (8 років), можна дійти до простого висновку - безпрецедентний затяжний період стимулюючої монетарної політики може призвести до нових бульбашок та стрімкого прискорення інфляції