Вкладчик1234 написав:Nighthawk, Федота с комунальным пикничком забыли. И Михалыч на неделе станет более интересным с 30% на остаток карты НСМЕП (подробностей не знаю)
Про ФІДО трохи знаю зсередини-не дуже там все добре. Багатьох співробітників скорочують, на їх місце беруть молодих і голодних, що будуть працювати за меншу пайку... Та й атракціон невиданної щедрості по гривні внушає підозру. Я тут пас. Все одно вільної гривні немає За супер-пропозицію Міхалича я вчора по часу взнав ще швидше ніж Ви, просто на форумі не хотів джерело палити НСМЕП з 30% на залишок-це круто. Я так бачу, що Поліщук при Гонтарєвій успішно зайняв вакантне місце Колі Лгуна-все по принципу "чєго ізволітє" в обмін на преференції у нашій БС. ВБР-жирний шмат, все-таки... Нада популяризувать НСМЕП-так ми картку з офігенним % на залишок забабахаємо, навіть вище ставки НБУ (27%!!!!), нада знижувати ставки по депо - так ми поставимо тіпа 7% чистими, але по факту 10-11-12% чистими по завершенню депо-лише би формально не вилізати за рамки дозволеного НБУ. Те, що Дубинський пише-а ви ніби цього не знаєте? Але скільки вони тих коштів по Капіталу залучають? Я думаю, що основна маса грошей зараз залучається на класичні депо. І вже ці гроші так легко наліво не пустиш. Я не захищаю МихБанк-навпаки, скоротив свою валютну частку в ньому майже наполовину, і бавлюся на 3 міс. Банк ризиковий-факт, але 3 міс - допустимий ризик. Вивільненими коштами поповнив Прівєтівські стовпи... Цікаво, що гривня на НСМЕП під 30% вигідніше стовпчика під 23% чистими у Прівєті-вони у мене з кроком у місяць, однак вільний доступ під 23.55% всяко лучче мороження коштів під 23% онлі...
Nighthawk написав:Про ФІДО трохи знаю зсередини-не дуже там все добре. Багатьох співробітників скорочують, на їх місце беруть молодих і голодних, що будуть працювати за меншу пайку...
Вижу в этом позитив. Зачем кормить разжиревших и ленивых без толку, если сейчас есть из чего выбрать (персонал) и есть куда расти. Наоборот очень бесит, когда в некоторых банках сотрудникам платят более чем достуйную ставку, и они на таком расслабоне работают, как ленивые мухи, и клиентом вообще не дорожат, а некоторые вообще с короной и смотрят с высока. Пусть уж лучше молодые активные девочки, которые "грудью" не выпускают клиента с пустыми руками Кстати, зашёл в Фидо - и там как раз таких не хватает
Nighthawk написав:Про ФІДО трохи знаю зсередини-не дуже там все добре. Багатьох співробітників скорочують, на їх місце беруть молодих і голодних, що будуть працювати за меншу пайку...
Вижу в этом позитив. Зачем кормить разжиревших и ленивых без толку, если сейчас есть из чего выбрать (персонал) и есть куда расти. Наоборот очень бесит, когда в некоторых банках сотрудникам платят более чем достуйную ставку, и они на таком расслабоне работают, как ленивые мухи, и клиентом вообще не дорожат, а некоторые вообще с короной и смотрят с высока. Пусть уж лучше молодые активные девочки, которые "грудью" не выпускают клиента с пустыми руками Кстати, зашёл в Фидо - и там как раз таких не хватает
Головне - це компетентність, скільки і кому там платят - мене мало хвилює ... коли я захооджу на частування, я хочу почути відповіді на всі запитання і гарний сервіс
Вкладчик1234 написав:Пусть уж лучше молодые активные девочки, которые "грудью" не выпускают клиента с пустыми руками Кстати, зашёл в Фидо - и там как раз таких не хватает
Головне - це компетентність, скільки і кому там платят - мене мало хвилює ... коли я захооджу на частування, я хочу почути відповіді на всі запитання і гарний сервіс
коли зупиняють груддю більшість питань зникає. гнати треба вертихвісток, щоб не відволікали.
Скупердяй написав:Головне - це компетентність, скільки і кому там платят - мене мало хвилює ... коли я захооджу на частування, я хочу почути відповіді на всі запитання і гарний сервіс
Banderlog написав:коли зупиняють груддю більшість питань зникає. гнати треба вертихвісток, щоб не відволікали.
Згоден з Вами Але ж "частування, сервіс, компетентність і груди" наверно краже ніж просто "частування, сервіс, компетентність"
Mirror Black написав:НО!это верно при стабильном курсе с допуском до 10% с натяжкой.
А при нестабильном снова появляется риск банкопада, причем наиболее активно привлекающие валюту банки подвержены этому риску более других. Короткая валютная позиция положит еще не один банк. Это только вопрос времени.
0720 написав:да нельзя валюту в банки нести сейчас, неужели кто-то ещё этого не понял
только гривню
Гривня не кошерно тримати, а під матрацом валюта не генерує дохід ... Тому тут і приходиться йти на ризик, стараючись балансувати між мінімізуванням ризику і дохідністю