Скупердяй написав:Головне - це компетентність, скільки і кому там платят - мене мало хвилює ... коли я захооджу на частування, я хочу почути відповіді на всі запитання і гарний сервіс
Banderlog написав:коли зупиняють груддю більшість питань зникає. гнати треба вертихвісток, щоб не відволікали.
Згоден з Вами Але ж "частування, сервіс, компетентність і груди" наверно краже ніж просто "частування, сервіс, компетентність"
Груди - це зброя небезпечніша чим козацька шаблюка ... Скількох Козаків залишили без горщика лихварські мавки
Сьогодні усе прогресивне людство згадує 15 вересня 2008 р. День, коли стало відомо про крах інвестиційного банку Lehman Brothers. І фінансова криза почала з Уол-стріт поширюватися світом.
mike41 написав:Сьогодні усе прогресивне людство згадує 15 вересня 2008 р. День, коли стало відомо про крах інвестиційного банку Lehman Brothers. І фінансова криза почала з Уол-стріт поширюватися світом.
УКБС: СУДОВЕ РІШЕННЯ ВІДНОВЛЮЄ КОНКУРЕНЦІЮ НА ФІНРИНКУ Асоціація «Український Кредитно-Банківський Союз» вважає, що визнання судовим органом протиправних дій Уряду та скасування рішень щодо примусового переведення бюджетників на обслуговування з виплати зарплати виключно у державні банки є першим важливим кроком для усунення державної монополії на фінринку. Це не лише покращує конкурентне середовище, а й дозволить створити надійний механізм обслуговування банками бюджетних зарплатних проектів... Тиць сюдой http://www.kbs.org.ua/index.php?get=14&id=8292
2 ТИХИЙ Прочитав і пригадалися минулорічні черги роботяг-комунальників під "Золотими воротами" за сотнею-двома гривень. Ні, такі проекти нам не потрібні.
mike41 написав:Сьогодні усе прогресивне людство згадує 15 вересня 2008 р. День, коли стало відомо про крах інвестиційного банку Lehman Brothers. І фінансова криза почала з Уол-стріт поширюватися світом.
это прогрессивнэ людство вспоминает ... к которому мы не относимся ... тот кризис - так его и кризисом стыдно назвать ... доллар с 5,05 аж до 8 упал и обанкротилось аж 5 банков ...
мы другую дату будем еще очень долго вспоминать ...
это прогрессивнэ людство вспоминает ... к которому мы не относимся ... тот кризис - так его и кризисом стыдно назвать ... доллар с 5,05 аж до 8 упал и обанкротилось аж 5 банков ...
мы другую дату будем еще очень долго вспоминать ...
0720 написав:да нельзя валюту в банки нести сейчас, неужели кто-то ещё этого не понял
только гривню
Хто не зрозумів зараз, зрозуміє (можливо) потім.. А дехто і взагалі ніколи не зрозуміє, бо, скільки не пояснюй, вважає "шо то божа роса". (с) Кожному своє. (с)