Козак-характерник
ну же ... давай ... тряхни стариной )))
|
|
![]() Re: Приватбанк..не переведуть...а просто не понесуть в Приват на рахунки , особисто я ,банк який дозволяє собі міняти умови по уже відкритим вкладам вважаю не вартим звання фінансового партнера , з відповідними висновками і санкціями з моєї сторони , сторони клієнта ![]() Re: ПриватбанкВсё правильно сделали. Конечно, хорошо вкладывать под 32%, когда везде уже 24%. Но, этого следовало ожидать.
А первоначальная сумма, думаю, это на начало месяца. Хотя всё возможно.
![]() sens Так, але коли почались акційні депо в приваті, то я, наприклад, відкрив на 3, 6, 12 місяців певну кількість стовпчиків для того якраз щоб вільно перекидати в межах обмежень на поповнення. Тепер 3-місячні позакінчувались і були переведені в 6-ти, які планував поступово перерозміщувати на 12-ти місячні в жовтні-листопаді.
А тепер треба підшукати інший вулик з правильними бджолами ![]() ![]() Re: Приватбанк
Очень мало времени, старые столбы ещё не заканчиваются, нечем пополнять). Эх. ![]() Re: ПриватбанкЩе якраз можна буде встигнути 6-тимісячні депозитні стовпчики мая поповнити. Чи не варто? А заходити на 12-місячний стовпчик взагалі стрьомно. Можуть потім взагалі заднім числом % перерахувати, враховуючи "нетипічність" поповнення, як було з валютними операціями закордоном за осінь 2014 року.
Шановний ПриватБанк! Отримав знижку на покупку автотримача по liqpay, а у якому магазині його можна купити і які саме моделі?
![]() Re: ПриватбанкБєня кідала і шаморижнік! Ганьба зобижати індєйців та стовпчикарів! За такий фінт йому ще прийдеться мзду платити, щоб золотогоршочники пробачили йому барижництво і повернули свої монетки в Бегемот
![]() ![]() Re: ПриватбанкДа ничего ещё не скисло, долларов по 500 надо было столбиться и не каждый день, а например раз в квартал. Вы же помнится сами предупреждали, что Приват эту лавочку с пополнением может прикрыть. Вменяемым гуру надо было не калядовать и не кричать, что вот у меня 2 грн. столбик и через полгода я его буду пополнять, а думать как оно выйдет через полгода. На худой конец, есть и другие банки, так что выше нос господа. В принципе, на определённом этапе Приват может это и пересмотреть. http://s23.postimg.org/mess0p36f/dollar.jpg?noCache=1442468496 Очень интересный момент, возможно, для капитализации сделают исключение. Н.е.л.ь.з.я., как нельзя и в случае с Platinum VIP. 25000 в Привате + 25000 в А-банке не дадут новому клиенту льготное Голд-обслуживание. Можно или 50000 в Привате, или столько же в А-банке, или по 50000 в обоих банках для получения льготного Голд-обслуживания.
|
|