Вкладчик1234 написав:ignorabimus, даже в первый неполный месяц должно быть не менее 10к на счету, на начало каждого опер. дня. Как я понял
Ні, не правильно, процитує ще раз:
"для щомісячного періоду, що обчислюється з дати укладення Договору до першого дня сплати процентів розмір залишку коштів на Рахунку може складати будь-яку суму.
Вкладчик1234 написав:даже в первый неполный месяц должно быть не менее 10к на счету, на начало каждого опер. дня. Как я понял
ну эта часть по-моему говорит об обратном: "...а для щомісячного періоду, що обчислюється з дати укладення Договору до першого дня сплати процентів розмір залишку коштів на Рахунку може складати будь-яку суму."
Вкладчик1234 написав:даже в первый неполный месяц должно быть не менее 10к на счету, на начало каждого опер. дня. Как я понял
ну эта часть по-моему говорит об обратном: "...а для щомісячного періоду, що обчислюється з дати укладення Договору до першого дня сплати процентів розмір залишку коштів на Рахунку може складати будь-яку суму."
что противоречит пункту 10 "мінімальний залишок на рахунку для нарах процентів - 10000"
что противоречит пункту 10 "мінімальний залишок на рахунку для нарах процентів - 10000"
Залишив замовлення на сайті - передзвонили через 30хв. Карти плануються у відділеннях з цієї пятниці. Прийняли замовлення на зручне для мене відділення. Якщо раптом в пятницю карт ще не буде - обіцяли перездвонити і попередити, щоб я даремно не йшов. От сервіс. Ага, і підтвердили, що страхівка добровільна і можна відмовитись при отриманні карти, але просили вислухати її переваги у відділенні. Обіцяв вислухати...