где? когда? что за нах? !!! ухожу на прозапас. так и знал, что националистам доверять нельзя.
Появилось вчера. Сегодня наткнулся поновой. Звонок на 0800. Подтвердили. Они их видят. Оперировать уменьшать-увеличивать не могут. Называли мне и дневной и месячные лимиты. Но я это делал на бегу. Думаю надо уточнять на 0800. И еще ждать ответа от ОФПРЕДА.
Востаннє редагувалось BigMan в Чет 01 жов, 2015 13:38, всього редагувалось 1 раз.
но теперь там про лимиты ни слова, хотя в заголовке указано. не к добру
Таки ввели ліміти (інфо з відділення - сьогодні отримали вказівку): 50 тис. грн. на день та 100 тис. грн. на місяць. Також, лімітовано кількість операцій, здаєься 5 і 10 відповідно, але не впевнений. Це між своїми рахунками, на інші - не знаю. Хай оф.пред. поправить.
Багато меду в Михалича....зберігати не рекомендують. А що скаже шановний Представник банчика?
Chicheva написав:BigMan Так в прозапасе же выход платный хоть налом, хоть безналом
1 грн за кожну операцію безналом, нє? Дьошево ж (С)
P.S. Якщо озвучено ліміт 50к/день, 100к/місяць-це жесть. Однак при бажанні побавитися з нациком нада і навіть нужно, просто... бліііін, як то буде геморно.
До речі, ІБ досі не розблокували. Ібо я шахрай, гг. А по-моєму, шахрай тут один - і це Михуїлич... Медок, нда, він дешевим не буває
Востаннє редагувалось Nighthawk в Чет 01 жов, 2015 14:07, всього редагувалось 1 раз.
там дверка потайная есть, а Миха, похоже, седня и с парадного крыльца двери заколачивает. Будет сам, букой-злюкой медок хавать... если накачает, канешна
Востаннє редагувалось clientage в Чет 01 жов, 2015 14:07, всього редагувалось 1 раз.