Позвоните в поддержку, заодно спросите про комиссию, и сюда напишите

|
|
![]() baraka
В НБУ еще пожалуйтесь на этот газмяс. А то меня уже тут обвиняют, что я его рекламирую. fiks
Никого я ни куда не толкаю. А только посоветовал хорошему человеку, как избежать потерь и недополученной прибыли. Востаннє редагувалось newbie в П'ят 09 жов, 2015 16:43, всього редагувалось 3 разів.
![]() sergo_shamin
В Привате таких нет. А про те, которые есть, Вам не скажут. Там есть только 2625 (карточные), но и их не дают. На карточные у них принимают через транзитные 2924. И работают там, в основном, только с номерами карт. Счета не признают (там где могут). Передайте ФГВ пусть луше изучают матчасть. З.Ы. Кстати, клиентсткие 2620 отсутствуют не только в Привате. ![]()
Проценты за время ВА, по четвёртой очереди, пока не дают, обещают дать когда то. А заодно и объявление о этом на сайте. ![]() Re: Дельта'по вкладам в іноземній валюті для клієнтів, які розміщують грошові кошти протягом 90 днів з дати отримання їх в будь- якому банку України як виплата гарантованих сум відшкодувань за рахунок Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.'
Люди, підкажіть: в мене в Дельті доларовий депозит і отримувати його в УкрГазбанку. Читаю їхні депозити та бачу такий от бонус. Питання: чи зможу я усі мої долари прямо без конвертації в гривню та потім назад у долар перекинути на доларовий депозит в УкрГазбанк та взяти цей бонус? Бо з одного боку Фонд наче виключно гривнями виплачує, а доларів щоб по безналу купити на фондові гроші та перекинути на депо- так там же обмеження в 3000грн/доба. Воно то я не проти так проконвертувати як по курсу в 26грн рахувалося, але факт що чи воно так можливо. А з іншого боку- як таке неможливо, то якого УкрГазбанк виписує такі бонуси? ![]() Re: ДельтаКаким образом +1% к процентной ставке на депозит привязан к конвертации в долар чего либо?
![]() питання в тому, як вони взагалі пов"язують гроші із Фонду із доларовим депозитом за теперішніх умов, коли діють добові обмеження на купівлю валюти. Як я на практиці маю отримати той бонус? Взяти в УкрГазбанку готівкові гривні, піти десь наміняти доларів, принести та сказати- ось, я пару днів тому отримав фондові гроші і ось приніс валюту класти на депозит, тож дайте мені бонус чи що? Тут питання суто в тому, який алгоритм в такому разі? Забирати гривневу готівку, чи вони якось безготівково відразу можуть оформити валютного депозита ![]() Re: ДельтаБыл в ощаде, кассир не выдал деньги т.к программа показывала такую инфу "Загальна сума виплати перевищила суму покриття" Дозвонился на горячую линию, сказали, что первый транш закончился, ждите подкрепления. У кого то такое было?
![]() Кто-нибудь может подсказать, как узнать проценты по счетам? Заходил сегодня в отледение, они видят только по март месяц, меня интересует по 1.10.2015 в т.ч. депозитные договора с пролонгацией.
Спасибо большое.
|
|