Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
IMPRINTER написав:уже тоже с 5 грн. этот вирус теперь подключается автоматически и при активации мобайл-версии тоже ...
По всіх картах?
По активной я так понял. Вот по моей допке СМС-инфо не подключено автоматом. ПО НСМЕПу тоже нет СМС-инфо. Вот таки думаю перескочить на Стандарт. Активировать с него новый ИБ. А на Экономек всё... и всех поубивать
Востаннє редагувалось clientage в Пон 12 жов, 2015 16:22, всього редагувалось 1 раз.
IMPRINTER написав:уже тоже с 5 грн. этот вирус теперь подключается автоматически и при активации мобайл-версии тоже ...
По всіх картах?
По активной я так понял. Вот по моей допке СМС-инфо не подключено автоматом. ПО НСМЕПу тоже нет СМС-инфо. Вот таки думаю перескочить на Стандарт. Активировать с него новый ИБ. А на Экономек всё... и всех поубивать
А Стадарт в якій ціні? А то щось не уважно дивився?
maksjustmaks написав:На сайті вбиваю номер карти, СМС з паролем не надходить.
Попробуйте завтра.
maksjustmaks написав:І чи можливо користуватись ІБ не башляючи 5 грн/міс за СМС інформ?
Нi, не можливо. Поточнi i депозити вiдображаються, але iнодi зникають. Основна корисна функцiя цього Ощад24 це переглядати депо i рахунки, перераховувати с картки на картку, але с поточного на картку не можна, та встановлювати лiмiти по картках - останне працюе краще за все.
Коли набридне Ощад24, подзвонить до Ощада та вiдключить смс.