|
|
![]() Re: ПриватбанкНет, симка рабочая: не могу с нее дозвониться только на 3700, на все остальные номера звонки проходят
![]() Re: ПриватбанкУже не на все. На саппорт Михайловского тоже не проходят. И на поддержку МТС тоже. На номера друзей, родственников без проблем.
![]() Re: Приватбанки навсегда ?)
..н-да , конечно ситуация пахнет плохо , действия правильные и своевременные , а финансовый телефон сменить придется везде однозначно , со скопроментированным номером я бы не стал больше связывать финансовые вопросы ![]() Alex777
1) клиент внес купюру Н месяцев назад - вы реально думаете что все это время купюра хранилась в папке с личным делом клиента? 2) если купюру пустили в работу банка, и вдруг она оказалось фальшивой - почему об этом вспомнили когда клиент решил забирать депозит? а если бы он решил продлить его, то с проблемой он бы столкнулся через Н месяцев, а не в момент продления? 3) на каком основании если проблемная купюра появилась в А-Банке клиенту заблокировали средства еще и в Приватбанке? тут конечно можно сказать что это два банка одного собственника, но юридически у Привата нет права даже использовать данные из А-Банка, не то что использовать какие-то мнимые факты и догадки А чему вы собственно говоря радуетесь? Лично я в который раз убеждаюсь что Приват это банк-наперсточник, с которым нужно держать ухо востро. Завтра зайдете в Приват, а вас там сразу свяжут и положат - потому что охраннику показалось ![]()
Та чувак видно на окладі у Бєні, тому постійно і пише на користь Бегемота ![]() ![]() Я вот не могу понять одну вещь - за 14 и 15 года ликвидировано примерно 60 банков, по большинству ситуаций люди уже получили свои бабки из фонда, кто-то испугался и не понесёт бабло в другой банк, но большинство захочет опять их пристроить, чтоб процент капал, это же десятки миллиардов высвобожденных денег, но почему при всём этом у неликвидированных банков проблемы с вкладчиками и с возвратами депо. Я бы сказал у очень многих банков. Может не у всех. Под ликвидацию шли и крупняки - Надра, Форум, Дельта и много других. Это же куча денег, где она?
Меня очень интересует этот вопрос, так как я на заработках и хочу часть привезённых денег положить на депо, но стремаюсь. Вообще в Украине такая дурацкая жизнь - спрашивал я какие у кого зарплаты у моих друзей - от 2 до 3 тыс. грн. Сам я с районного центра ровенской области. Это же бред. Я елементарно с заработков могу привезти за год 10 штук евро, ложи на депо, например в Приват, и 2200 грн. каждый месяц капает на карту, зачем работать. Ну это я отвлёкся от главной темы. Так вот я не понимаю куда делась куча денег с банков банкротов и боюсь, как бы мои, если я вложу, не делись туда же. Представнык банку - объясни мне эту непонятку. ![]()
Питання виникають і до вашої "пам’яті" і до вашої "логіки". Почнемо з того, що купюра була 200 євро, а не 500, як хибно підказує вам ваш "мозок". 200 євро - це на багато менш рідкісний звір, чи не так? Також форумчанин пише, що у нього є вклади в обох "банках", а це вже розбиває вашу "теорію" про те, що єдине майно цієї людини - фальшива банкнота. А тепер до головного: ви дійсно праві, що людина погарячкувала з вибором "банку", і не врахувала масштабу правового нігілізму, що процвітає в обох "банках". Жоден з двох "банків" до цього часу не надав жодних зрозумілих пояснень по підставах блокування усіх рахунків клієнта. Також ці "банки" відмовляю клієнту в можливості захистити свої законні права і проводять самостійне "розслідування". Ваші посилання на КК не мають жодного сенсу, бо банк вважає себе вищим за закон і не звернувся до правоохоронних органів для проведення справедливого і неупередженого розслідування. Інакше у emeta вже давно відібрали б і комп’ютер, і телефон, і знаходився б він у місці без доступу до інтернету. А те, що він має можливість скаржитись нам тут, вже саме по собі є доказом відсутності будь-яких вагомих доказів провини форумчанина. А от блокування рахунків, яке ніхто не може і не хоче пояснити, вже більше схоже не шахрайство зі сторони банку, саме тому ми тут усі обурюємося і вимагаємо у банків повернутися у правове поле. Якщо є підстави вважати emeta шахраєм: міліція -> суд -> законне покарання; якщо ж нема - негайне розблокування рахунків і публічне вибачення. ![]() Re: ПриватбанкКОЛЕГИ..кого ви хочете переконати ? цього трьох сімкового глашатая Привату , котрий біле буде називати чорним и навпаки аби це було на користь репутації Приватбанку....а репутації , порядного фінансового закладу Приват давно уже немає,завдяки таким ситуаціям і беззаконному відношенню до клієнта .
Дуже шкодА , що який вася чи петя зі СБ уособлює тут "справедливість" і ще глибше закопує залишки довіри до банку... ПриватБанк ми вимагаємо ставлення до клієнтів згідно з законодавством України , а не " по понятіям" коли буде вирішена ситуація з колегою emeta і чому банк дозволяє собі порушувати законодавство і конституцію ??
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|