|
ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 20 жов, 2015 13:50
Квесторе_поверніться написав:Така логіка вірна, якщо не буде значного росту курсу долара. Його не буде, якщо господарка Неньки України буде розвиватися. А для цього слід.....зробити дуже багато. 
А чому такій лозиці не бути вірною при девалі? )) Все одно полюбасу в мене є ФІКСОВАНІ гривневі трати...)) І краще синиця в руках ніж журавель в небі...)) Тому краще замаринувати у Фідота річну суму трат під жирний %, ніж тримати на депо на вимогу....)) Той же Михалич в любий момент може знизити %... і кінець кайфу... А тут я стабільно буду харчуватися їжею з високим змістом калорій, білків, жирів, вуглеводів...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 13:56
Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:Така логіка вірна, якщо не буде значного росту курсу долара. Його не буде, якщо господарка Неньки України буде розвиватися. А для цього слід.....зробити дуже багато. 
А чому такій лозиці не бути вірною при девалі? )) Все одно полюбасу в мене є ФІКСОВАНІ гривневі трати...)) І краще синиця в руках ніж журавель в небі. ..)) Тому краще замаринувати у Фідота річну суму трат під жирний %, ніж тримати на депо на вимогу....)) Той же Михалич в любий момент може знизити %... і кінець кайфу... А тут я стабільно буду харчуватися їжею з високим змістом калорій, білків, жирів, вуглеводів...))
Все так, якщо банк не лусне за рік 
-
Mutabor
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 13:57
Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:Така логіка вірна, якщо не буде значного росту курсу долара. Його не буде, якщо господарка Неньки України буде розвиватися. А для цього слід.....зробити дуже багато. 
А чому такій лозиці не бути вірною при девалі? )) Все одно полюбасу в мене є ФІКСОВАНІ гривневі трати...)) І краще синиця в руках ніж журавель в небі...)) Тому краще замаринувати у Фідота річну суму трат під жирний %, ніж тримати на депо на вимогу....)) Той же Михалич в любий момент може знизити %... і кінець кайфу... А тут я стабільно буду харчуватися їжею з високим змістом калорій, білків, жирів, вуглеводів...))
Все вірно. Якщо девал за рік буде менше 50% краще невеликі суми тримати в Фідо в гривні. А Михалич з їх 26% грязними з 17 листопада ні в яке порівгяння з Адаричем.  Єдине плюс в Михалича, що в нього це швидкі гроші. В Адарича слід морозити мінімум на 3 місяці.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 14:01
Коллеги, подскажите по ПФ+ на внешку (СЭП) есть какие-то лимиты на платеж/день/месяц?
-
GrafBV
-
-
- Подякував: 88 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 14:05
Mutabor написав:Все так, якщо банк не лусне за рік 
В нас є надійний дах - Фонд...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 14:08
Квесторе_поверніться написав:Все вірно. Якщо девал за рік буде менше 50% краще невеликі суми тримати в Фідо в гривні.
Ви не уважні....)) В мене є ФІКСОВАНІ трати в гривні....девал не девал - по барабану...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 14:12
Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:Все вірно. Якщо девал за рік буде менше 50% краще невеликі суми тримати в Фідо в гривні.
Ви не уважні....)) В мене є ФІКСОВАНІ трати в гривні....девал не девал - по барабану...))
Напевне я чогось не розумію. Завжди можна валюту продати і виконати зобовязання в гривні. Весь цімес в ціні. Ні?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 14:14
Квесторе_поверніться написав: Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:Все вірно. Якщо девал за рік буде менше 50% краще невеликі суми тримати в Фідо в гривні.
Напевне я чогось не розумію. Завжди можна валюту продати і виконати зобовязання в гривні. Весь цімес в ціні. Ні?
Продати мона... але сьогодні ціна така... завтра інша... а тут на постойанчик жирний %...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 14:40
Открывал сегодня в ФМ 5 Добробутов однотипных около 10-00. И один из них с тех пор в статусе "оформление". На горячей линии говорят - ждите до вечера. Это нормально? Через электронную форму с Маркета приняли заявку, но, судя по всему, это тоже не быстрое дело. Думаете, стоит позванивать почаще на горячку? А то я не вижу у них энтузиазма(
-
cheburek3
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2015 14:50
И еще такое наблюдение - Если смотреть в истории покупок на Маркете, то Добробуты, открытые с карты ФГВ и туда возвращаемые, имют в описании просто Добробут. А открытые с ПФ+ и туда возвращаемые, имеют описание "Добробут (Компенсувати комуналку), Валюта UAH, и тд. Хотя, и там и там коммуналка компенсируется. Кто-то с таким встречался? А то немного не по себе, вдруг у них сбой и открвались обычныые Добробуты?
-
cheburek3
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
|