Коротше. Це безгрейсова кредитка. 60 днів діє тільки один раз - з момента підписання договору до 25 числа наступного місяця. І все. Більше грейсу нема. Скоріше всього карта була заточена для швидких мікрокредитів в магазинах техніки під соусом, що 2 місяці без процентів. Тому і написано (до 60 днів), бо якщо відкривати сьогодні, то маємо не 60 днів періоду а 35 днів. А після закінчення грейсу на всі операції жостких 3.99% в місяць з моменту трати. Я собі сьогодні відкрив таку, алде після того, як мені ніхто у відділенні не міг розказати про грейс період, сів вдома і почав те все перечитувати.
unlock написав:Коротше. Це безгрейсова кредитка. 60 днів діє тільки один раз - з момента підписання договору до 25 числа наступного місяця. І все. Більше грейсу нема. Скоріше всього карта була заточена для швидких мікрокредитів в магазинах техніки під соусом, що 2 місяці без процентів. Тому і написано (до 60 днів), бо якщо відкривати сьогодні, то маємо не 60 днів періоду а 35 днів. А після закінчення грейсу на всі операції жостких 3.99% в місяць з моменту трати. Я собі сьогодні відкрив таку, алде після того, як мені ніхто у відділенні не міг розказати про грейс період, сів вдома і почав те все перечитувати.
unlock написав:Коротше. Це безгрейсова кредитка. 60 днів діє тільки один раз - з момента підписання договору до 25 числа наступного місяця. І все. Більше грейсу нема. Скоріше всього карта була заточена для швидких мікрокредитів в магазинах техніки під соусом, що 2 місяці без процентів. Тому і написано (до 60 днів), бо якщо відкривати сьогодні, то маємо не 60 днів періоду а 35 днів. А після закінчення грейсу на всі операції жостких 3.99% в місяць з моменту трати. Я собі сьогодні відкрив таку, алде після того, як мені ніхто у відділенні не міг розказати про грейс період, сів вдома і почав те все перечитувати.
unlock та лана. Есть тут грейс, 60дн http://unisonbank.com.ua/upload/content ... kupon.docx ток не понятно по каждой трате он или общий и упоминается 25 число как дата внесения ОМП...вообщем сыроват продукт, нуна юзать/проверять, ловить выписки
unlock написав:сів вдома і почав те все перечитувати.
Т.е. из договора шоли последовало, шо грейс (скорее отсрочка) разовая?
clientage написав:unlock та лана. Есть тут грейс, 60дн http://unisonbank.com.ua/upload/content ... kupon.docx ток не понятно по каждой трате он или общий и упоминается 25 число как дата внесения ОМП...вообщем сыроват продукт, нуна юзать/проверять, ловить выписки
Еще раз. Грейс ДО 60 ДНЕЙ. С момента подписания договора до 25 числа следующего месяца. Но только один раз. Все, больше грейса нет и не будет.
clientage написав:unlock та лана. Есть тут грейс, 60дн http://unisonbank.com.ua/upload/content ... kupon.docx ток не понятно по каждой трате он или общий и упоминается 25 число как дата внесения ОМП...вообщем сыроват продукт, нуна юзать/проверять, ловить выписки
не знаю что вы тут обсуждаете, может чо там и коряво написано, но в реальности грейс есть, не знаю как в покупоне, а в юникарте точно, а в тарифах написано и там и там одинаково..., единственно есть страховка 0,76, снимается в конце месяца с суммы задолженности. но тут уж кому как - кто может пожадничать и гасить, тогда реальный грейс считайте 30 дней, а кто и на кешбеке может косить бабло и на таки мелочи не заморачиваться